С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 32 764
  • 624
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Може ли някой да препоръча пауч, който не разхлабва?
На тази марка. Изобщо не разхлабват

# 196
  • София, Манастирски ливади
Има 15 % намаление на някои марки в приложението.

# 197
Кое приложение?

# 198
  • София
Предполагам, че е Зооплюс:

# 199
  • София
Има Анимонда, но големите консерви от 800 грама, които онзи ден поръчах, сега са с доста по-висока начална цена и дори с отстъпката пак са ми по-неизгодни. Но пък за други върши работа. За момента мисля да се спра обаче с поръчките тъй като се заринах с храна и за вкъщи и за село и да изчакам евентуално по Коледа нещо по-сериозно като намаление, дано да има Simple Smile
Имах една поръчка, която уж беше платена, но така и не получих. Писах на съпорта, оказа се че имали някакъв срив и не е минала. Специално проверих, не ми бяха дръпнали реално и пари. Като извинение ми пратиха личен код за -10 процента от който се възползвах и поръчах пак същите неща, но още по-евтини.

# 200
Cosma, са пуснали суха храна. С последната поръчка от Зооплюс са ми сложили и подарък малко пакетче за проба.
После видях, че имам и съобщение с код за същите пакетчета подарък.
Това е кода, ако някой  иска да я пробва:

UPIFE-IJMSK-ULGZG-OZNNY

Това са условията  на купона:

**Код купонът е валиден от 03.10 до 03.11.2024 г. включително. Може да използвате само един код купон на поръчка. Код купонът може да се използва само веднъж от всеки клиент.

80 грама са пакетчетата, аз го давам като лакомство по няколко гранулки. Моите бяха пиле и риба, доста миришат на риба, но всички котки много ги харесаха. Тичаха и искаха още 😄.

# 201
Сега го пробвах. При мен излиза съобщение, че не е наличен подаръка.

# 202
Явно са свършили не знам. Не съм го използвала и аз, сега ще пробвам.
И при мен не работи, ако знаех нямаше да ви подвеждам. Има доста време до края може пак да има налични.

Края или началото на другия месец като поръчвам пак храна ще го пробвам отново.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 21:18 от Morkovelka99

# 203
Здравейте
Какво е мнението ви за храните които имат висок протеин ,но нямат зърно?
Храня с n&d основно, редувам различни видове от марката.
Но наскоро позната ветеринар ми каза, че храните със зърно, били по добре от колкото тези с висок протеин.имаше предвид, че се товарел черният дроб, и после бъбреците:(

# 204
  • София
Здравейте. Не е точно по темата, но как се дава малцова паста? В зоомагазина ми казаха веднъж седмично, но на рубичката е написано така, все едно веднъж дневно се дава.

# 205
  • Варна
Здравейте
Какво е мнението ви за храните които имат висок протеин ,но нямат зърно?
Храня с n&d основно, редувам различни видове от марката.
Но наскоро позната ветеринар ми каза, че храните със зърно, били по добре от колкото тези с висок протеин.имаше предвид, че се товарел черният дроб, и после бъбреците:(

И аз избирам храни без зърно за всички вкъщи, но за болното ми куче, докторката каза точно същото. Каза че нови проучвания вече показвали, че не е добра идея да е само месо. Беше против и за Барф хранене. Въпреки това ми е трудно да приема, че трябва да има царевица и жито. Купувам с ориз, плодове и зеленчуци, киноа.

# 206
А от какво е болно кучето?

# 207
  • София
Няма гранули само с месо да са, дори и най-скъпите марки все имат по нещо - грах, ориз, картоф, сладък картоф, даже N&D имат и разни серии с киноа, тиква и др. добавки.

# 208
Понеже сме все на n&d ,иска ми се да я разнообразя.
 С коя марка бихте препоръчали?
Hills как е ?

# 209
  • София
Аз редувам с Carnilove, тази със сьомга се отразява много добре на кожата и козинката ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт