С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 32 774
  • 624
  •   1
Отговори
# 180
Препоръчвам Royal Canine, моята британка е изключително доволна и е в перфектно здравословно състояние!

# 181
Прочетете малко за тази храна и ще спрете да я препоръчвате.

# 182
  • София
Да не очаквате да се гътнят моменталнто от РК? Едва ли
Лошото е, че доколкото чувам, е доста овкусена и се пристрастяват към нея.

# 183
  • Варна
Какво означава пристрастяват? Като чета, повечето животинки не обичат смяна на храната и си търсят тази която им е давана и са свикнали. Без значение производителя.
Моя Теодор до годината беше на РК, 'детска'. Гранулите за 'големи' на РК обаче не ги харесва, ял ги е защото е гладен, но под дневната дажба. Оказа се, че не е пристрастен към овкусители а към дребни гранули. Такива са на Проплан и ги яде та ушите му плющят. В момента пак се мъчи с едно малко пакетче РК ... . Паучовете им не ги лизва.
Не е ок това 'доколкото чувам', и 'ако прочетеш малко'. Пише се след всяко споменаване на РК но нищо конкретно, дори преразказано. Излиза само едно - ей, много си непросветена и си тровиш животинката.

# 184
  • София
Доста е писано, и аз не съм спец, но явно имат доста зърно.
За овкусяването - все едно цял живот си ял Макдоналдс и изведнъж ти дават някаква домашна храна. А те нямат акъл за здравословно

# 185
Здравейте. Може ли някой да препоръча пауч, който не разхлабва?

# 186
Здравейте. Може ли някой да препоръча пауч, който не разхлабва?
РК Гастроинтестинал. По принцип паучовете не би трябвало да разхлабват, освен ако не са марка К-класик и подобни.

# 187
  • София
Нещо положително и нещо отрицателно за зооплюс.
Едната от трите ми поръчки нещо се губи по трасето, за доста пари е и за малко да я пропусна. Писах на съпорта да видим.
В друга от поръчките ми дойде код за отстъпка за анимонда, та туку що се възползвах и пуснах една поръчка с него. Пиша го, може да сработи и при друг евентуално. На 40 лв анимонда храни, дава 20 лв отстъпка.
BDAY-ANIMONDA

# 188
  • Варна
Благодаря ти, работи!
Можеш ли да провериш дали е еднократен?

# 189
  • София
Благодаря ти, работи!
Можеш ли да провериш дали е еднократен?
Пробвах да пусна пак същата поръчка, даде ми, че вече е използван, така че за съжаление явно на един профил веднъж може да се ползва. Но пак е нещо Simple Smile

# 190
  • Варна
Благодаря ти, исках да преценя какво да пусна евентуално.
Моя котак не яде тяхната храна но им обожава лакомствата.
Препоръчвам тези кремчета https://www.zooplus.bg/shop/kotki/snaksove_za_kotki/animonda_sna … Variant=1852830.3
Купувам ги от немския амазон като правя чат пат поръчка от там с БД. Но сега с този код цената става супер и в този магазин.
Дринкчетата им също са хубави, тези https://www.zooplus.bg/shop/kotki/snaksove_za_kotki/animonda_sna … Variant=1172621.0

Още веднъж, благодаря и от името на Тео Simple Smile

# 191
  • София
Мерси за насоките, моите са основно на анимонда, та набързо им намерих какво пак да поръчам.
Това е зареденият гардероб за домашните мяу, за селските купувам направо по 800 грама консерви и големи пакети суха храна, отделно им готвя, че станаха много чакащите ме да отида да сипя храна.
Иначе моите най-много обичат малките консервички пастет на долният рафт, които се виждат. Препоръчвам за злояди мяу да ги пробват.
Неща за пиене не харесват особено, лакомствата може да ги пробвам.

Скрит текст:

# 192
Вместо тия снакчета 6*15 грама за 17 лв, взимам  8*15 г от ДМ за 4,50. Същото качество. (Не разбрах защо са писали Анимонда - френско, като е немско.)

Между другото, имам някакви натрупани точки и купони изтичащи скоро, дето няма да ползвам, ако някой ще прави поръчка, да му ги предоставя.

# 193
  • Варна
Да, ДМ също имат. Не знам какви предлагат, в нашия ДМ съм намирала само един вид, с мляко, вземам му и от тях.
За цената - за 17 лв са 24 броя, не 6.
Както и да е... с купона пуснах да има Simple Smile
48 снакчета и 8 консерви carny drink/които в зоомагазините тук продават по 3,50 кутийката/ за 35 лв, ме устройва като цена. Най-вече защото котарака е наистина много капризен към храна/удоволствие и му се радвам като го виждам как мляска и се облизва д тези. Simple Smile

# 194
ДМ-ските са три вида. Пак е по-евтино тези от 15 мг. 53 ст./бр. в сравнение със 70 ст./бр.

Общи условия

Активация на акаунт