С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 26 618
  • 492
  •   1
Отговори
# 420
Явно само аз се цакам, като плащам с карта, ама ми е по-удобно. Ще пробвам и аз с наложен платеж тогава, пък дано върже да е със спиди

# 421
Аз до сега само със Спиди съм ги получала, включително и платени с карта откакто работят и със Sameday.
Интересно е наистина как решават коя пратка с коя фирма да бъде доставена. Според натоварването на някоя фирма или местоположението ли, на тото ли е всичко 😆?  
Непрекъснато чета оплаквания от Sameday и много се притеснявах преди да получа първата пратка откакто и зооплюс работят с тях. Между другото всеки път се притеснявам, но за голямо мое щастие си  идват със Спиди.
Миналият месец само където имах забавяне на поръчката с повече дни и не получих известие вечерта, че на следващия ден ще имам доставка.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:01 от Morkovelka99

# 422
Има ли смисъл да се оплаквам от Sameday? При поръчката нямах никаква възможност да си избера с кой куриер да дойде. И в събота на обяд ми звъни телефона на пожар. Куриерът да ме попита кога мога да изляза на адреса, за да си получа пратката. За Бога хора, в СЪБОТА, на ОБЯД кой нормален човек седи в къщи и чака куриер? Добре че една приятелка си беше у тях, за да получи пратката.
Но ...... за намалението в зооплюс и факта, че чувала с гранули беше с почти 20 лв. по-евтин от бг сайтовете ще преглътна всички неудобства. Yum

# 423
И аз затова миналият месец като не получавах съобщение от Спиди, леко се ядосах. Рано, рано сутринта ми звъни куриера- имате пратка, има ли някой на адреса, аз съм на него, а аз още спя и изобщо не подозирам, че чакам пратка😆.
Днес същата работа пак рано, рано пристигна, че даже и 40 минути по-рано от обявения час в съобщението. За малко пак щях да съм си в леглото. Някакъв нов куриер е, ако и следващият път дойде толкова рано, ще го помоля да идва по-късно, че обичам да си поспивам 😆.

# 424
  • In the land of Never Never
Зооплюс доста са си изменили политиките. Има подарък възглавница за пътуване над определена сума, сложих го в количката, но ми излезе цена на доставка, въпреки че трябваше да е безплатна. Писах им, и ми казаха че се извиняват и за компенсация ми дадоха 10% отстъпка.
Предполагам, че не искат да дават подаръци на клиенти, които правят големи поръчки. Аз поръчвам за Васко ренална и за котарака на брат ми, диабетична. Това, което яде са Роял Канин и Интегра протект, диабетични, които са доста скъпи, а котето излиза навън, защото са в къща, и има доста добър апетит. Суха храна не яде. Така че, обикновено поръчките ми струват повечко.
Понеже предпочетох 10% отстъпка, а няма как да въведеш два кода в една поръчка, и трябваше да се откажа от възглавницата. Вече не ми излезе цена за доставка.
Преди, като имаше кърпи за плаж, като се опитах да я сложа в количката, ми изписа, че този код не е съвместим с моят спестовен план. Това не ми е излизало никога преди.
Явно се чудят как да направят икономии, не знам толкова ли са закъсали, или просто решиха да престанат да си глезят клиентите толкова. Сигурно решиха, че така и така, в зооплюс излиза по-евтино и хората предпочитат да поръчат там и да спестят.
Аз понеже съм им от първите клиенти, помня как започнаха в началото да доставят с ДиЕйчЕл. Първата поръчка ми я объркаха обаче, донесоха ми суха храна за кучета, и то от скъпите, Фролик, в голяма торба. Писах им, извиниха се, даже не я поискаха обратно, и ми пратиха моята. Храната я пратих на една жена, която имаше приют за бездомни кучета в Перник. Тя ми беше помогнала да устроя едно подхвърлено малко коте, та й бях много признателна.
Та така със Зооплюс, според мен решиха, че няма какво да ни глезят излишно, тези които сме им явно лоялни клиенти. Ще наблюдаваме, как ще продължат нататък.

# 425
Аз имам вече 3 възглавници, 2 плажни кърпи и заедно с това използвам и спестовния план. Понякога не ми позволява да ги добавя, но ги махам и добавям отново и нямам проблеми. Пазарувам поне 3-4 пъти в месеца от там. Напоследък само точките за лоялност ми се бавят.

# 426
  • София
Glikoza, от няколко дни безплатната доставка вече е над 99 лв. Затова при поръчка от 79 е дало доставка. Поне така предполагам. Не съм пробвала. Иначе и аз се ядосвам, че не мога да използвам два кода.

# 427
Отдавна не пазарувам от Зооплюс. Оставих да ми изгорят всички точки. Защо ли? Защото имали срок за ползване  тия точки, дето уж трупаме от покупки. Ми, за какво са ми, ако ще са със срок?! Минах на Елпида и там трупам точки, които са в пари, и си ми доставят всичко на следващия ден безплатно до автомат на Спиди. Имат постоянни намаления за покупки на едро. Хич не ми трябва Зооплюс...

# 428
Има ли някакъв код за отстъпка в Елпида?

# 429
И на мен повечето пъти не ми позволява да ползвам нещо заради спестовния план. Даже се ядосвам, че тази година реших да го активирам, ако знаех, че така ще ме ограничават изобщо нямаше да го включа.
Аз на моите този месец им поръчах храна от петмол. Исках от зооплюс една храна, но ми изписваше, че няма наличност. Реших малко да изчакам, те взеха, че изядоха храната и им взех малко наливна от зоомагин Club 4 Paws. Много я харесаха. Писах на зооплюс очаква ли се скоро зареждане на тази храна, върнаха ми, че не можели да ми отговорят. Затова им поръчах Club 4 Paws, от petmall има царевица и състава май не е много хубав, но поне я ядат с апетит. Другият път като свършат тази ще видя пак какво да им взема. Миналият месец ядоха Карнилов изобщо не я харесваха и малко със зор май я изядоха. Сега тази с удоволствие си я хапват.

# 430
Има ли някакъв код за отстъпка в Елпида?
Получаваш точки от всяка покупка, които прилагаш при следваща покупка и ти намалят от стойността.

# 431
Аз пък поръчах на кучето храна от Емаг този път, че ми трябва да дойде по-бързичко, че другата седмица ме няма, а не ми се ще да ангажирам майка ми да чака куриер, но да видим дали ще дойде на време. Пише от 1-ви до 4-ти да очаквам доставка, ама аз на 3-ти заминавам.

# 432
Приготви се, че няма да дойде навреме, особено сега по време на ретрограден Меркурий, защото куриерът пак е Сеймдей и чували няма как да ги доставят до бокс.

# 433
  • Sofia
То има и големи боксове, но често са на другия край на града.

# 434
Аз си пазарувам от физически магазин на Зоомания, не е скъпо, като в кварталния и му вземам отвреме навреме паучове, но той е основно на консерви на Nuevo, суха храна N&D по десетина гранули на ден и не ги зареждам.

Общи условия

Активация на акаунт