Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

• 62 562
  • 640
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Погледнах и аз клиновете, но не взех. Напоследък не мога да улуча размер. Купих едни дънки миналата седмица мой размер, направо ги изпрах. Те се оказаха малки. Защо не ги пробвах, да ме пита човек.
Заредих раздавки за задушница, маслинова паста и кисело мляко. Сега забелязах, че на Родна стряха от 3,6 % пише Ведраре. Хубаво е млякото, не бях купувала.
В намалените неща нищо интересно нямаше.
Хм 🧐 На кое? По БДС или не? При мен от кравето кисело РС, само 4% е от Ведраре.

# 136
  • София
ttiholova, може причината да е в уреда, а не в батериите. Аз имам лидлски кантар за мерене на хора. Отказах се да го ползвам. Първо не мери правилно. Качвам се 4-5-6 пъти и приемам за вярно показанието, което се повтаря повече от 2 пъти. Joy По тази причина почти не го ползвам. И второ, когато се сетя за него, а то е през месеци, се оказва, че няма батерия. Това ме навежда на мисълта, че постоянно е включено нещо, което я хаби.

# 137
  • Бургас
В брошурата за следващата седмица виждам Щифт за гравиране. Някой има ли такъв уред? Мнения? Благодаря.
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/11-03-17-03/view/flyer/page/42

# 138
В брошурата за следващата седмица виждам Щифт за гравиране. Някой има ли такъв уред? Мнения? Благодаря.
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/11-03-17-03/view/flyer/page/42
За нищо не става, на батерии е, скоро го хвърлих.

# 139
ttiholova, моята кухненска везна от тях е същата работа. Рядко е използвана, но чисто нови батерии след 3-4 тегления свършват. Не съм взимала батерии от Лидл, но не съм обръщала внимание хлопат ли. Но сигурно не, щом не ми е направило впечатление.
Много ме изнервя тази везна и на всичкото отгоре капачето на батерията е с болтче😠. Чисто нова е и ме е жал да я изхвърля, но наистина ми иде и на мен да я метна от някъде. Дразни ме и, че няма котче за старт/стоп

# 140
Никъде няма налични десертчетата с извара от промоцията. Не знам защо правят промоция като не поддържат количество. Страшно се изнервих

# 141
  • София
И човешки, и домакински кантари от Лидл имам.
Купени са преди  десетина години. Батерия/копче/съм сменяла само веднъж. Беше купена от Пепко. Работят си уредите, рядко ги ползвам. След ползване ги изключвам. Като се сетя след месец - два не е имало проблеми.

# 142
  • Бургас
В 15:30 нямаше останало и едно стръкче цвете в нашия Лидл, а така ми се искаше да си сглобя един букет от всички лалета. Случайно обаче видях парфюмите-имитации, които обсъждахте преди време и взех една Bella vida пробно. Грам не съжалявам, а утре пак ще пробвам с лаленцата Simple Smile

# 143
И човешки, и домакински кантари от Лидл имам.
Купени са преди  десетина години. Батерия/копче/съм сменяла само веднъж. Беше купена от Пепко. Работят си уредите, рядко ги ползвам. След ползване ги изключвам. Като се сетя след месец - два не е имало проблеми.

Моя лош опит е с тези.
Скрит текст:
Първо купих цветната, не теглеше правилно, а и не си работеше като хората. Върнах им я, от магазина я изгубиха и ми върнаха парите. После пак ги пуснаха и взех бялата с капана за сънища. Купила съм я края на ноември 2022, ползвана е сигурно 10 пъти за това време и вече 4-та батерия ще и слагам.
Няма копче за включване/изключване.
Уж е с 3 години гаранция и много се чудя дали да не им я върна и тази.
А най- изнервящо е това болтче на капака което последния път падна и търсих 20 мин😠

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 19:49 от Morkovelka99

# 144
А везната не се ли включва при задържане на някой от "бутоните" (където са надписите)? Аз имам две кухненски везни от Лидъл, едната може и над 10 г. да е, по-новата е на 5-6 г сигурно, по-голяма и с осветление на дисплея (и с две батерии). И двете везни са стъклени, изкарват по доста време с батериите. А ги използвам поне по няколко пъти дневно. Не помня по-малката везна дали е с болтче отдолу, но по-голямата има и на мен това също ми е дразнещо. Добре че батериите издържат по доста време, че не се налага често да използвам отвертката! От везна за хора обаче не останах доволна- всеки път различно показваше, че ми изкарваше и костна маса, на която може да завиди и културист!😆😅 Върнах я.
Днес, докато чаках на касата, огледах батериите тип копче. Имаше си три вида- със зелено, оранжево и светлосиньо по опаковките.
Да се оплача- чаках немалко на касата, имаше доста народ! Тъкмо най-накрая дойде моят ред, а касиерката отиде да помага в зоната с касите на самообслужване!🤣 Няма ли си служител за тях?🤔🤔 Иначе работеха почти всички обикновени каси, но имаше доста хора в магазина и всичко ставаше по-бавно...Но и в Кауфланд беше така, че и по-зле.
При нас имаше от десертчетата с извара, но не взех. И цветя имаше доста.
И да се похваля- тази седмица се снабдих с няколко спортни бюстиета от разпродажбите- по 5 лв. Много са ми удобни точно този тип с ципа отпред, много съм доволна!🙂

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 09:35 от dolce miele

# 145
  • София
Морковелка, имам сивата от тази серия, т.е. имах преди седмица замина в кофата. Що нерви изхабих с тази везна. Предишната ми пак от Лидл изкара 10 години, а тази за три седмици смених два пъти батерии. Още при включване показваше различни грамове, сякаш има поставено нещо отгоре й, а тарата не зануляваше.

# 146
Включва се като я натиснеш някъде по средата, а се изкачва сама по някое време.
Явно всички от тая серия са бъгави.
Първата и при мен трудно се включваше, като се включи не тръгваше от 0-та. Все едно беше с криви крачета.
Тази и тя тръгва понякога с разни други числа от нула и трябва да и ползвам тарата, че да видя 0.

# 147
  • София
И средата и края, и тара, и какво ли не натисках. Слагах, махах, изключвах и включвах, за да благоволи да занули. Както и да е вече е в миналото, яд ме е само, че с купуването изхвърлих кутията и не я върнах.

# 148
Включва се като я натиснеш някъде по средата, а се изкачва сама по някое време.
Явно всички от тая серия са бъгави.
Първата и при мен трудно се включваше, като се включи не тръгваше от 0-та. Все едно беше с криви крачета.
Тази и тя тръгва понякога с разни други числа от нула и трябва да и ползвам тарата, че да видя 0.
Изключва се сама като постои, но можеш и ти да я изключиш - натиска се бутонът за тара продължително, докато изгасне.
Иначе и аз съм склонна везната да виня  за бързото свършване на батериите, имам подобна и аз от там. Батерии от всякакви места съм купувала, та не е от тяхната марка да са калпави. Не знам някаква утечка ли имат или що, че се изтощават толкова бързо.
Много ми липсва предишната ми везна, пак от Лидл беше, но тя беше ако не се лъжа с 2 батерии ААА - ей това чудо с години го ползвах и сигурно броени пъти съм му сменяла батериите. Ама издъхна по някое време и вече не мога да си намеря такава, та се прежалих със сегашната.

# 149
Много благодаря на всички за коментарите за кантарчето! Моето изглеждаше почти същото като сивото от следващата брошура и на вид го харесвах, ама вярно беше малко нефелно и уж трябва да се включи като сложа нещо на него, ама не искаше... както и да е, приключихме отношения. Другата седмица ще си взема ново, но вече като знам, че има проблемни ще го следя как работи или не работи и ще им го връщам ако не слуша

Общи условия

Активация на акаунт