Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

• 62 564
  • 640
  •   1
Отговори
# 150
Искам да попитам за маслиновата паста- коя е по-хубава? Знам, че е въпрос на вкус, но все пак...При нас днес имаше само от тъмната. Тази от зелени маслини толкова ли е уау и изкупена или просто при нас са решили да заредят само от тъмната?🙂🤔
Защо не мога да актуализирам Лидъл+?!? 🤪 Имам достатъчно памет в телефона си...🤔

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 23:41 от dolce miele

# 151
На мен повече ми харесва светлата маслинова паста, тъмната има по-наситен вкус.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 09:33 от Viara T

# 152
На мен повече ми харесва тъмната, но аз поначало паста от зелени не харесвам толкова, за моя вкус не са толкова подходящи. Зелени ям когато са с бадем вътре и от сорта, а не само маслина, съответно и паста от тях не ме радва. И с по-малко неща ми се комбинират зелените, а тъмни маслини мога почти на всичко да добавям с кеф.
Така че зависи ти какво и колко харесваш.

# 153
  • shumen
Имам кухненска везна от Лидл и с батериите проблем нямам.

# 154
Погледнах и аз клиновете, но не взех. Напоследък не мога да улуча размер. Купих едни дънки миналата седмица мой размер, направо ги изпрах. Те се оказаха малки. Защо не ги пробвах, да ме пита човек.
Заредих раздавки за задушница, маслинова паста и кисело мляко. Сега забелязах, че на Родна стряха от 3,6 % пише Ведраре. Хубаво е млякото, не бях купувала.
В намалените неща нищо интересно нямаше.
Хм 🧐 На кое? По БДС или не? При мен от кравето кисело РС, само 4% е от Ведраре.
По БДС.
Скрит текст:

# 155
  • In transit
Dolce, на мен ми харесва тъмната. Има вкус на маслини Каламата. От зелената в кашончетата имаше по 3 броя, останалата е тъмна, затова свършва по-бързо.

# 156
Благодаря ви! Обичам всякакви маслини, като изключим онзи вид зелени маслини, които са супер кисели и солени. За първи път ще пробвам маслиновата паста, дано днес има и от по-светлата, за да мога да опитам и двата вида.
Mikkey, искаш да кажеш, че в едно и също кашонче има и от двата вида?🙂 Изобщо не се сетих да погледна по-назад в кашончетата...
С голям зор успях да актуализирам приложението. След седмия опит някъде...

# 157
Подарявам:
Скрит текст:

# 158
  • София
Подарявам:
Скрит текст:

може ли купона за багетата?

# 159
  • София
tara, благородно завиждам.
При мен е от Шрайбер/бивш Данон :

# 160
Подарявам:
Скрит текст:

може ли купона за багетата?
Разбира се, че може.
Изпратих на лично съобщение.

# 161

RebelHeart, до скоро и при нас съм виждала гр.София. За пръв път виждам Ведраре. Проверявай редовно.

# 162
  • София
Кроасаните с шам фъстък са разкошни! Имат и пълнеж, който е много приятен.

# 163
  • София
Кроасаните с шам фъстък са разкошни! Имат и пълнеж, който е много приятен.
От топлата витрина ли са?

# 164
  • до най-прекрасния мъж

RebelHeart, до скоро и при нас съм виждала гр.София. За пръв път виждам Ведраре. Проверявай редовно.
При нас е Ведраре от много време, купувам го с години вече, сигурно над 4-5. Аз съм в Тракия, но пазарувам и от други магазини около квартала - Източен, Менделеев, Рогошко. София не съм виждала при нас. Явно зареждат от различни производители.

Общи условия

Активация на акаунт