Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

• 61 615
  • 640
  •   1
Отговори
# 405
Да, и аз го забелязах наскоро. Филиалите ги пише в дъното на промото.
По някаква причина само в тези 5те филиала в София, ги има тези промоции

# 406
  • Пловдив
Тая заран имаше десертчета, та взех Simple Smile

А кога махнаха нормалните опаковки зърнени закуски? Топчета, модички...сега само грамадни по 6, 7лв пакета Confused

# 407
  • Бургас
Да споделя как се наиграх леко миналата седмица. Активирах си всички купони вкл този за бонбоните тип Тофифи за 1ст, напазарувах си, платих си, прибрах се. Поглеждайки после приложението, ми излезе нотификация за достигната сума на Лидл Плюс и че печеля купон... за бонбони за 1ст?! Проверявам - да, имам пак същия купон като ползвания току що. Викам си, бре, бъгче? Чудесно, ще намажа още една кутия евтинджос бАМбони. Да, ама на бележката се оказаха на нормална цена! Взех леко да се газирам, ама съвсем леко, че нещо бях на кеф тогава (да не вярваш Grinning ). Реших, че като си свърша задачите из къщи, ще им пиша културно, че имат бъг и да си го оправят, че да не прегрешавам с втора кутия излишно. И добре, че се забавих с писането, защото после ми светна защо е станало така.
Преди пазаруването, върнах онези клинове от сагата ми с купуване на разни модели с неотговарящи размери. Съответно сумата за месеца моментално е паднала под нивото за този купон и той е изчезнал и затова са ми маркирани на нормална цена. А с новото пазаруване отново съм си стигнала нужната сума и затова съм спечелила отново купона. Та да си знаете, че връщанките се отразяват в реално време и ако планирате да ползвате купон от тези, да гледате каква ще ви е сумата Simple Smile
И не, не се оплаквам, защото така е редно наистина, а и е написано в условията им. Просто споделям, че да не изпада някой друг в неудобно положение, ако тръгне да ги нарежда без да отчете тази подробност с връщането.

И да се оплача сега вече, че няма замразен спанак при нас! Ама не просто да е свършил - изобщо няма празно място във фризерите, няма етикети, няма нищо Disappointed Явно са го отлистили заради наличието на пресен или де да знам защо, а аз гледам винаги да имам във фризера за бърза спаначена супа за дребен или за каквото там се сетя, че ми трябва готов, измит и накълцан спанак. А не обичам да ходя в Кауфланд и в Била...

Утеших се с изварени десертчета поне, а като намалят някой път голямата извара и си взема кокосово масло, ще си направя домашни и ще си отям Joy

# 408
Туко що ми излезе известие за “Неделен брънч”.
Имате ли вие такива купони?

# 409
Туко що ми излезе известие за “Неделен брънч”.
Имате ли вие такива купони?

Да, това е някакво нововъведение. Май в приложението четох за него.

# 410
  • София
Имам.
Тези би трябвало да са еднакви за всички, ам знае ли се вече, знае ли се 🤐

# 411
Сигурно вече е обсъждано обаче и аз да кажа, че ако по едно и също време с касиерката сканирате Лидл плюс и тя маркира продукт, системата отхвърля купоните. Имах два продукта с цена 1 стотинка, но не ги отчете при все, че и двете чухме звука. Когато я попитах защо продуктите са на редовната цена, каза ми тя системата така работи, сканирах отново и сметката се намали със 7 лева.

# 412
  • София
На касите би трябвало това да го знаят. Принципно когато те видят да насочваш кода към четеца, спират за кратко с маркирането, но ако се засекат двата процеса, натискат нещо на екрана.
Не съм имал случай никога да не ми е отчетен купон по тази причина.

# 413
Ако някой иска още купоните за брънча да ми пише.
Имам и за 4 бр котешка тоалетна, китайски зеленчуков микс и кифлички, другите са нехранителни и не са интересни.

# 414
  • София
Омекотителя които ще е намален от понеделник дали е хубав?

# 415
  • Буркина Фасо
Сигурно вече е обсъждано обаче и аз да кажа, че ако по едно и също време с касиерката сканирате Лидл плюс и тя маркира продукт, системата отхвърля купоните. Имах два продукта с цена 1 стотинка, но не ги отчете при все, че и двете чухме звука. Когато я попитах защо продуктите са на редовната цена, каза ми тя системата така работи, сканирах отново и сметката се намали със 7 лева.
ами често това им е оправданието.
гледаш на монитора долу в ляво. там пише приет ли е Лидъл +.

# 416
  • shumen
Омекотителя мирише страхотно.Аз съм си взела и имам още.

# 417
Давам и тези купони:

# 418
  • Пловдив
Омекотителя мирише страхотно.Аз съм си взела и имам още.
За кой ометотител иде реч?

Предлагам купон за бонбоните Фереро Роше.

# 419
https://www.lidl.bg/p/ured-za-vakuumirane/p10016623?pageId=10042 … e=Next_Sales_Week

Някой с отзиви за уреда за вакуумиране от следващия четвъртък? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт