Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

  • 61 612
  • 640
  •   1
Отговори
# 420
  • София
  • Мнения: 8 253
https://www.lidl.bg/p/ured-za-vakuumirane/p10016623?pageId=10042 … e=Next_Sales_Week

Някой с отзиви за уреда за вакуумиране от следващия четвъртък? Simple Smile
Положителни са отзивите назад в темата. Не помня дори един негативен да е имало.

# 421
  • Мнения: 31 797
Мога ли да вакуумирам сварена/печена тиква с уреда за вакуумиране? Имам го, не съм го пробвала конкретно за тиква и ме интересува и колко време след това ще издържи тиквата без да се развали?
Благодаря за купона за маслиновата паста! Пробвах и двата вида вече- и двата вида ми харесват.

# 422
  • Мнения: 5 561
Аз бях вакумирала сурови парчета тиква и се развакумираха след известно време. Така и не разбрах аз ли съм сбъркала или машинката не я бива. За протокола използвам я много рядко и все забравям как се ползваше, та вадя инструкции, уж чета, голяма досада е.

# 423
  • In transit
  • Мнения: 14 197
Долче, сварена тиква няма да изкара дълго време вакумирана. Освен ако не я замразиш. Ама тогава не е нужно да я вакумираш. Simple Smile

# 424
  • Мнения: 31 797
Мikkey, а по каква причина?🤔 Иначе замразяването ми е другият вариант.

# 425
  • Мнения: 8 409
Аз съм доволна от машината за вакуумиране.
Вакуумирам домашните суджуци, филета и после във фризера. Така заемат по-малко място и не поемат други миризми.

# 426
  • Велико Търново
  • Мнения: 8 246
Уреда за вакуумиране е голям помощник на мм. Суджук, пъстърма и някакви сушени филета вакуумира с него. Не съм сигурна колко време издържат, но сякаш доста (дълго време се подмятат в камерата и хладилника).
Аз не го ползвам, но знам че пликове вземаме само от метро " там са най хубавите ".

# 427
  • Мнения: 1 963
Аз нещо не се справям с тази машина Sad

# 428
  • Мнения: 566
И ние сме доволни от машинката.
Но също рядко я ползваме, предимно за домашен суджук, сланина и бахур.

# 429
  • shumen
  • Мнения: 20 531
За омекотителя от брошурата.Аз лично го харесах,но е малко по силен и доста мирише.

# 430
  • In transit
  • Мнения: 14 197
Мikkey, а по каква причина?🤔 Иначе замразяването ми е другият вариант.
Защото е сготвен продукт. Ако има течност/сочност в самата тиква ще е трудно да я вакумираш, т.е да излезе тази течност, за да се вакумира. Не си спомням в момента какво бях пробвала да вакумирам по-течно, но не се получи. Да, може да го запечаташ само, без да изкараш течноста, но се губи ефекта. Освен това такъв тип храна дори и вакумирана пак може да се развали/мухляса в хладилник. Но това си е мое мнение.

Севда_, дай да помагаме, какво не ти се получава? Ако искаш ми пиши на ЛС, да не спамим тук. За мен вакумиращата машина е един от най-полезните уреди в кухнята. Постоянно я ползвам за вакумиране на разни неща. Основно кашкавал, твърди сирена, салами.

# 431
  • Мнения: 4 297
За мой срам нашата стои прибрана в шкафа поне от 2 години. Четейки упътването се почувствах като идиот, нищо не схванах и я прибрах.
Сега сме на почивка, но като се приберем ще опитам да я пробвам пак.

# 432
  • In transit
  • Мнения: 14 197
Ze-ze, има две копчета, които се ползват. Едното само залепва (запечатва) торбичките, съседното до него, вдясно - изсмуква въздуха и запечатва. Важно е винаги да се оставят поне 3-4 см, място между продукта и мястото за запечатване, защото не иска да се залепи в противен случай. Изсмуква въздуха, но не залепва края. Също да няма течност в торбичката, защото при изсмукването водата отива към мястото за залепване и не успява да го разтопи, съответно залепи. Общо взето това са най-важните неща.

# 433
  • Мнения: 475
Честит празник- Благовещение!

Извинявам се, ако скоро е коментирано по моя въпрос!
Пускали ли са последните седмици Nutrition Mixser-а с трите купи за пасиране/ смилане или да го чакам скоро?

# 434
  • Мнения: 7 069
Здравейте. Как ядете аспержите в буркан от делукс серията?
Топли, студено, обработвате ли ги някак?

Общи условия

Активация на акаунт