Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

• 61 613
  • 640
  •   1
Отговори
# 435
Подарявам
Скрит текст:

# 436
Много интересно: имам само два купона " избрани за теб" и два други....
А си пазарувам редовно.

# 437
Моите купони са повече и всички са *избрано за теб*.
Идвах да ви кажа, че уикенда бях в Гърция и попаднах на остатъци от италианска седмица. Взех сушени манатарки. Май при нас няма или бъркам? Ето ги

# 438
Много стиснати станали от Лидл. Някакви смешки за 1 ст. ми предлагат за РД.

# 439
  • In transit
*Сладкодъвка", няма ги и никога не са ги пускали. Sad

# 440
Аз тази седмица имам доста купони "избрано за теб"-Шунка; зеленчуци с масло; кашкавалено роле; спагети; лешников крем; торби за смет 3+1 безплатно. Другите са с 20% намаление.
Ако някой иска нещо, да казва.
Вчера взех кутийка с мини краставички, много вкусни, хрупкави.
Спанак замразен нямаше в два филиала, никакъв. Никой служител не ми отговори защо и кога ще има. Но пък отговорите бяха забавни.

# 441
  • София
София / Сточна гара има замразен спанак - 1.99 мисля за ~ 450 грама. Не му беше задраскан кода на етикета, тоест не е спрян.

Ако имаш възможност, провери в по-голям филиал. Аз преди време питах за налични филета риба и ми отговорихте. В обичайния ми филиал на Канала ги няма, но в по-големите ги има. При сладоледите също има разлика със сигурност в наличността между малки и големи филиали.

Испанските чери 500 грама за 2.49 са много вкусни - сладки и с фина ципа.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 12:26 от RebelHeart

# 442
Това има ли го в нашия Делукс?

# 443
Какви са смешките, че в следващите месеци имаме рожденици вкъщи? Да не се изненадвам...😅

# 444
  • Somewhere far away
какви са тия зайци за 26 лв. да си взема нещо което само ще лови прах вкъщи че и място  заема ! сериозно прекаляват с декорациите вече...

# 445
Какви са смешките, че в следващите месеци имаме рожденици вкъщи? Да не се изненадвам...😅

Сок Солевита или малко просеко - 200 мл, или онези ментови имитации на after eight, или аналога с карамел.

# 446
  • София
И аз очаквах да ми подарят почивка на швейцарско езеро за РД, но ще съм благодарен на всеки жест. Така ми идва отвътре.

Нов обект се строи в София, непосредствено до Метростанция Младост 3, срещу блок 368.

# 447
  • София
Има и 2 вида ядки от 4 лв.

# 448

.. или онези ментови имитации на after eight, или аналога с карамел.

Апропо те не са хич лоши Hands V

# 449
Благодаря! Аз очаквах, че жестовете за рд са още по-надолу.😉

Общи условия

Активация на акаунт