Термин Март 2024 - тема 5 с мартенски бебчета 🩵🩷

• 30 883
  • 330
  •   1
Отговори
# 105
Миналата седмица като бях на преглед АГ каза че секса е полезен за озряване на плацентата вече съм във 38.6 г и вече нямам търпение да родя но тя не излиза 😀😀

# 106
39г.с и сме вече 4 килограма... голямо бебе, много силно, чак ми предизвиква контракции като се разрита. Шийката е затворена, няма никакви данни да се скъсява и разширява. Мериха ми таза, уж външни размери добри, но симфизата ми била твърде ниска и най-вероятно тазът бил скосен. Главата изобщо не е навлязла в малкия таз и стои горе високо, подвижна. В същото време коремът ми е супер ниско долу и имам чувството, че продължава да пада. Казаха, че вече съм на термин, бебето е напълно доносено и щом не е слазла главата, няма и да слезе и колкото и да ми се иска няма да стане без операция.
Еми... страх нестрах, по един или друг начин важното е слънчицето ми да е добре и да излезе на бял свят безпроблемно. Останалото са бели кахъри.

# 107
Не се притеснявай, не е нещо, което една жена не може да преживее в името на детето си! ❤️ И аз имах намерение за нормално раждане, имах всички индикации, но Господ реши друго. Важно е да е най-доброто решение за детето и майката. ❤️

# 108
Здравейте, момичета!
Минавам само да се отбележа, че днес в 10:14 се роди нашият първороден син Александър, по естествен път със заветни мерки 3,300кг. 50см.
Беше дълго и мъчително раждане, но благодарение на д-р Георгиев от болница Селена Пловдив - бях окичена с титлата мама.
Не се страхувайте и не се предавайте!
Природата си знае работата.
Успех! ❤

# 109
Честито, Stacey123!! Най-хубавото нещо 😊😊😊

# 110
Честито на Радостноцвете Flowers Bouquet и Стейси Flowers Hibiscus. Да са ви много здрави бебетата, да наддават добре, да пълнят хубаво памперсите, да нямат колики, а вие бързо да се възстановите.

# 111
Честито на Мама Stacey123,
Бъдете здрави и благословени!
Най-хубавото предстои ❤

# 112
В Бургасмед приемат предната вечер пускат и тонове ,оправят документите , слагат абокат,поне при мен беше така. На следващата сутрин минават към 6:30 , вземат те и отивате пак на тонове, вливки и си чакаш реда на операцията . Като цяло повече звучи страшно,отколкото е в действителност . Най-гадното нещо на престоя там ,са леглата. Аз лично не съм спала повече от 1 час за цяла седмица там и чух,че и другите са така. Прибрах се вкъщи и се наспах Grinning
Благодаря и аз моя термин е май и съм от майската група,но влязох да ви чета😇и аз ще раждам там второ 🩷дочух,че приемали предния ден явно е сигурно.
2020 ми е каката и ме приеха сутринта,явно има промени...искаше ми се да спя вкъщи 😁

# 113
Защо не пишете във коя седмица раждате имам чувството че само аз още не съм родила със термин 22.03 съм

# 114
Случвало ли ви е на NST бебчето да е с равни тонове

# 115
Ако спи да, но за кратко ми е било. Акушерката обикновено започва да люлее бебето (много е странно) и то се раздвижва. Но моето е дивак и кротува не повече от 5-10 минути. Но държи винаги хубав ритъм де, дори като спи е 145 някъде.

# 116
  • София
Стейси, честито бебе! Да е спокоен, усмихнат и много да ви радва!

Люси, много има още неродили, споко Grinning Още е средата на месеца.

Дуран, за равни не, но като рита коланите и уреда директно спираше записа.

# 117
Стейси, честито бебе! ❤️
За тонове моята много шава, веднъж стресна акушерката и уреда взе да пищи брутално 😂

# 118
Родих в 38+3 дни🌸

# 119
Честито на родилите мами! Да са ви здрави бебчетата и да хапват добре!
Аз съм от майската тема и от време на време ви чета. Blush
Hope, може ли да кажеш защо беше с пълна упойка, кое го наложи - лично желание или лекарите така прецениха? (първо бебче ми е и този страх от упойките ме гони)

Общи условия

Активация на акаунт