ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 065
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 105
Киара е красавица, но много незапомняща се. Прилича си с всички нейни колежки, аз лично не бих я познала по улицата, примерно, или в клип.

# 106
Киара е красавица ,но има нещо ,което не ми харесва в нея.. наистина не мога да определя какво.

# 107
Киара става, но наистина има един гладен и жаден поглед. Все едно всеки момент ще те схруска. Някаква пошла ми е. Не ми харесва излъчването й.
Вярвам, че всичко това с Християна е сценарий. Това не означава, че я харесвам. Просто са избрали най-простата, която за малко слава без пари, дори, ще вдига пушек. Използват я за шоуто и тя се мисли за много готина. Даже такива хора не са на дъното, ами го копаят. И Тейчето е глупавичка, и Паола, и още други блейки има, но само Християна носи селенията в себе си и е способна без проблем да я покаже за малко рейтинг.

# 108
Габито си е едно детенце. 😊 В началото съм -   не си е паснала с Алек според мен, понеже тя е естествена, я той актьорче.

# 109
Няма излъчване, няма живец Киара - това ѝ е липсващото. Но излъчва доза сласт. Все едно си поредния клиент на мадам, точно преди да си извадил пачката. Екатерина и тя, ама без дозата сласт. Като ученичка на Мадам е. С опит за някаква бегла загадъчност, но реално излъчва само флегматичност и равнодушие. Перфектната компания, ако искаш да се наспиш.

# 110

Как ще има корекции..

# 111
В момента гледам Чакалкаст с Капитонова и отдолу коментарите са, че е казала доста неща от кухнята, та като го излгедам ще докладвам:)

Иначе имаше ли нещо интерестно от Габриела в Надкаст?
tiesto_bg-кой е това:)

# 112
Мисля ,че Мими.

# 113
  • София
Това не е ли Моника?

# 114
Т.нар дами са рекордьорки по простакещина този сезон. Адска скука и изфабрикувани скандалчета.

Силно присъствие има само Габриела, според мен.

Надежда е позитивна, приятна и ведра, но само толкова. Все едно предаване на Неделя Щонова с гост е всяка седянка с ергена и нея.

Безинтересни жени са всичките.

# 115
Демек Моника ли?
Майко мила, там една естествена няма.
Аз мисля обаче, че напук на уж многото желаещи, тази година е имало някакъв отлив, защото каста е.....горкия Ерген.

# 116
Последни впечатления от мен:
Ивелина е земна, но влезе в противоречие два пъти - видяла е как изглежда ергена преди кастинга ѝ, но не знаела на колко години е. С брада или без (както беше в първото си промо), не бих му дала повече от 30. А тя на 44 г. видяла само италианската нотка във външността му, но не и правилната преценка да възрастта му?! Уау, ние как успяхме да го видим? За мен това си е извинение след многото хейт за възрастта ѝ.

Габи с "шланга" - усмихната, обаче глупавичка. Чакам да се издъни в подкаста за скандала, в който е участвала, за да я изкарат от формата, заедно с израелката и онлифенсърката.

# 117
# 118
Какъв скандал?

# 119
Последни впечатления от мен:
Ивелина е земна, но влезе в противоречие два пъти - видяла е как изглежда ергена преди кастинга ѝ, но не знаела на колко години е. С брада или без (както беше в първото си промо), не бих му дала повече от 30. А тя на 44 г. видяла само италианската нотка във външността му, но не и правилната преценка да възрастта му?! Уау, ние как успяхме да го видим? За мен това си е извинение след многото хейт за възрастта ѝ.

Габи с "шланга" - усмихната, обаче глупавичка. Чакам да се издъни в подкаста за скандала, в който е участвала, за да я изкарат от формата, заедно с израелката и онлифенсърката.
Не изглежда лоша, но определено няма филтър. Когато разбрах, че е на 24, се изумих. Говори като тийнейджърка.

Общи условия

Активация на акаунт