ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 183
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 90
Като имаш един човек, на който му плащаш подслона и то говорим за bTV. Наум трябва да има страхотни връзки. Аз още си чакам хонорара пред Малкото НДК за PR на Валергени. Нищо не дават, пък свърших повече работа от Теа. 🤷😁
Да не би да е зад камерата и да монтира видиата, колкото и абсурдно да звучи при наличие на цял екип оператори и монтажисти.
Не е толкова абсурдно, защото е грехота да платиш на професионален монтажист да монтира рийлчета и тиктокчета, а и като цяло да му губиш времето с това.

# 91
Тези Теа и Наум вече са ми абсурдни как се бутат навсякъде, че и родата на дамата покрай тях.
И Тейчето като каже затрупани сме от работа.. горката! Може и да е тежко инфлуенсърството, но се чудя такива хора какво биха правили, ако социалните мрежи изчезнат? Всеки втори стана инфлуенсър, блогър, влогър и не знам още какво.. Иначе няма да се учудя Теа да я сложат на някой подкаст да взима интервюта от напусналите момичета. Не, че не ги канят в още 5 такива. Нали така нашумялата Ивка бейбе сега интервюираше напусналите от ИВ.

# 92
  • София
По ваша препоръка хвърлих поглед на два надкаста -  с Шермин и с Ивелина. И двете загатнаха, че всичко е подчинено на роли и сценарий, не симпатизират на Маги, тя е и с по-специален статут, а Християна не е толкова черна, колкото изглежда. Вкопчила се е в някакъв образ, който гради, а алкохолът никак не й помага. Проблемът е и в слабия кастинг. Алек е предвидим и еднообразен, няма моменти на "лошото момче", с всички е засмян и мил.

# 93
Аз съм от 16-ти апартамент, да попитам отново какво и има на Моника? Вижте и инстаграма, защо само Маги и Надежда.. Чисто от мъжко любопитство.

# 94
Къде пък се бутат Теа и Наум? Имат възможност и си се възползват.

# 95
Коя беше Моника?! 😁

Да видим. Може и тя да си е правила носа. На първо четене. Какво друго... Май си е опъвала кожата. Сега ѝ обърнахме внимание. Wink

Аз съм от 16-ти апартамент, да попитам отново какво и има на Моника? Вижте и инстаграма, защо само Маги и Надежда.. Чисто от мъжко любопитство.

# 96
  • София
Погледнах и инстаграма на Моника, инфлуенсър няма да стане от нея. Баба ми като си качва снимки на градината събира повече лайкове.

# 97
Тази седмица според мен аут ще са Моника и Киара. За втората той си каза, че не е негов тип човек. Да видим.
Гледаш Кукушев и се спуквам от смях Grinning
Скрит текст:

# 98
Сега погледнах тази Моника. Че тя има повече корекции от всички взети заедно. То не е нос, устни, зъби, вежди, скули...чудеса...
Само май в тяло е добре, хубаво е, че тренира. Не загледах много, че ми е плашеща на физиономия. Особено на онази снимка в инстаграма й с детенцето.
Много силен Глория (поп фолк певицата) вайб ми носи.

За протокола, ни една девойка не ми харесва от този каст.
Ни ергена.
Sweat Smile

# 99
Аз си мисля, че като се разкрият Памела и Габриела, че са сестри и Габирела ще напусне доброволно, за да даде шанс на сестра си да се бори за Алек. Тя вече каза в предния епизод, че вижда симпатиите на сестра си към Алек. Струва ми се, че двете много се обичат и не могат да се скарат заради мъж.
Не ги помня по имена сестрите, а само визуално, ама като толкова се обичат и няма да делят мъж, защо аджеба са там...?! За слава и за сеир на продукцията, подплатен с договорче, много ясно. Хайде, не остана, довечера ще гледаме зъбатата усмивка, малди, стари, грозни и красиви, ами да... Laughing

# 100
Киара и мен ме ужасява с този самодоволен, преял поглед. Много неприятно, ехидно изражение има, гледайки изотгоре под тези тежки изкуствени мигли.
Крисито в инстаграм дава съвети при кандидатстване за работа. Изглежда ми свястно момиче тя. Само да не беше слагала толкова очебийни филъри.

# 101
Ама е хубавица Киара.

# 102
Киара много екранни време ѝ спестяват, даже нямаше визитка.

# 103
Хубавица е, да, но ми се струва, че Алек не е особено очарован от нея,

# 104
Надявам се темата да ви е харесала, поправих старите грешки Simple Smile Ако нещо липсва давайте идеи да допълня докато мога да редактирам 🤗
При "недоволството" Stuck Out Tongue Winking Eye от старата тема ти пък си  филтрирала само положителна енергия ))))) Grinning От мен, сърдечни поздрави  за това Kamille. Темата е чудесна Hug

Нани преди - не.
Нани сега - горе -долу.

Маги ми е ок.

Хриси - хмммм, не знам, нещо преиграва като че ли. Повече сценарий ми изглежда, а тя - най-непукист от излагацията в ефир.

Мими - ок, харесвам я.

Силви -твърдо не.

Привет на всички Hug, че за сефте се разписвам в Ергенът

Това за Хрстиана ли? И аз мисля, че е сценарий, но дано да не е, че им отиде имиджа и на продукцията, и нейната ако действително е детски психолог. Но ако е сценарий, евала за добре изиграното, може да я вземат някъде за поддържаща роля.

Общи условия

Активация на акаунт