ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 372
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Варна
Здравейте, някоя добра душа ще каже ли дали снощи отпадна от надпреварата някоя мома? Заспах и изтървах края на шоуто.Blush

Да, Моника. Ако не се сещаш коя е не се притеснявай и ние така.  😉

Аз съм от тези които са в зенита си, та ми е простено да се случва да забравям. На 40 съм близо до букета рози- артроза, остеопороза, склероза. Smiley Припомних си Моника от първата страница на темата.

# 1 351
Представяте ли си за Виктория майката на Алек да казва, че баща му няма да я одобри?! 🤣

# 1 352
Целунаха ли се с Викитоооо?
Аз бях в шок като видях.

# 1 353
Ох, добре, че си дадох пуш-пауза, та пропуснах целувката с Виктория

# 1 354
  • На Изток от Рая
Викито как жадно го заапа, а той си помисли, че само с целувка по бузката ще се размине😀

# 1 355
Светли очи ли има Виктория?

# 1 356
Магито наистина с тия скоби само се ближе.. целуват се някак само с устни, няма език.

Сигурно с брекети не е много комфортно за такъв тип целувка. Хубаво, че ги е сложила, дано има ефект върху тази недоразвита долна челюст, която ми вади очите. И малко ботокс за гингивалната усмивка. Виктория също има нужда от брекети.

# 1 357
Офф.Много ми е крийпи Виктория.И ми е неудобно да гледам срещите и с Ергенчо.Този човек верно ли я харесва или май се преструва ,за да не я обиди.

# 1 358
И аз пропуснах, не знам дали да връщам. Много ли е гнусно? Joy

# 1 359
След Викито не знам дали искам да виждам друга целувка в предаването. А къде са Милена и Силви?

# 1 360
Памела като почне да води диалог със себе си. Казва нещо и след него всеки път: Да… 😂
Ами….свикнала е на интелигентна компания явно Joy

# 1 361
Виктория не е била ухажвана, не е била с мъже, които да са мили с нея и това личи много. Не мога да изпитам ненавист към нея.

# 1 362
Значи като питбул е тая пиянка - захапе ли някого, докато не го разплаче, няма да спре.

# 1 363
На Христиана алкохола доста отвърза езика.

# 1 364
На Надя скоро само 4 годинки ѝ остават до края на живота, известен като 30. Макар че по нейната теория с червеите, е “енергично” поне на 33. Ако е почти “непорочна” и е имала само един Хуан.

Общи условия

Активация на акаунт