ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 141
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 560
  • варненка от София
Защо я зализват така Валерия.
Защо зализват така всичко - Валерия, Маги, Васка… Някаква модна тендеция ли е, пропуснала съм 🫠
Е миналата година им повисваха кичури  като на сом, тая ги зализват, като че крава ги е близала. Модни течения...

# 1 561
  • варненка от София
Защо зализват така всичко - Валерия, Маги, Васка… Някаква модна тендеция ли е, пропуснала съм 🫠

# 1 562
Кой е на Магдалена бившия?

# 1 563
Мери да се ожени трети път. За Християна. Такава скръб се изписа на лицето и... Сродна душа и била, Боже!
Тейчето чупи тъпомера! Кой сега ще и каже как да диша.

# 1 564
Хайде дзън дзън в изтрезвителното

# 1 565
Добре, че тая пияна слива бързо се разкара. Миналата година гледахме Габа до безкрай.

# 1 566
Сега само дзен в къщата.

# 1 567
А, бре?! Сашко има мнение 😊 най-интересното от този епизод

# 1 568
Плачещи от злоба девойки. Еми, като съсекат главата на ламята излизат още 3 още по-злобни от предишната.

# 1 569
  • България
Е миналата година им повисваха кичури  като на сом, тая ги зализват, като че крава ги е близала. Модни течения...

Провисването на кичури го правят при лица тип Капитанова, Айлин и първата Валерия, при които балансът в пропорциите е нарушен и искат да намалят ширината. Зализването ми е чалга тенденция.

# 1 570
Даже ме е страх сега какви по-люти скандали ще се заформят, щом махнаха пиянката толкова рано. Залагам че Надя ще се развихри със злоба.
Сега само дзен в къщата.

# 1 571
Е защо тогава я целуна и час по-късно я гони ?!

# 1 572
А, епизодът продължава…

# 1 573
А, бре?! Сашко има мнение 😊 най-интересното от този епизод

Генчо имаше мнение щот се върза с Валерия и накрая си остана все с нея. И доста резко ги гонеше. Докато тоя загубен върши глупости и се изживява за спасител като се вслушва в оплакванията. Пък и като цяло най-вероятно го натискат да гони еди коя си в конкретна подредба.

# 1 574
  • София
Това беше наказание за лъжата за целувката. Много се радвам, че Алек ни отърва от присъствието на пияницата, че всяка вечер ме заболяваше главата от крякането й.
Беше една много продуктивна вечер за ергена, отметна ги половината момичета. Вярно не по собствено желание, но все пак преизпълни плана. Joy

Ето, че суперлативите, които Магдалена ползва непрекъснато, вече и на Алек му се струват прекалени и не й вярва особено.

Общи условия

Активация на акаунт