ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 937
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 175
Аз не съм напълно съгласна, че блестящи професионалисти може да са пълни хаховци извън работа - просто е много трудно човек да си контролира характеропатията, особено когато работи и контактува ежедневно с други хора. Та, нито вярвам, ще Силви е блестящ юрист, която в свободното си време ходи по врачки и протести на Атака, нито че Християна всяка вечер пие до припадък.
Напълно подкрепям. Ако си леке в живота, такъв си и в работата. Няма изключения.Тази Силвия според мен даже не работи. Освен това има стотици такива като нея, завършили знайни и незнайни факултетчета, които после стават най-много продавачки в мола.

# 2 176
Не знам защо не осъзнавате ,че Вики е от ромски произход и тенът и е естествен.
Това се вижда, определено не е просто загар или солариумен цвят нейното😂

# 2 177
  • София
И не трябваше да приема срещата с Теа и сега с Барбара.
Аз лични бих ги отпратил. Бялата роза не ме вълнува. Що за идиотия? Вкарали са го за да има скандали, ама ергена какво е там, кукла на конци ли? Мнение няма ли???
Какво значи Алек да ”отпрати” Теа и Барбара? Предаването си има регламент, има си договори и участниците трябва да изпълняват. Срещите в много случаи, още от първи сезон, са определелени на базата на резултат от различни игри, като тази за белите рози.

Сещаш ли се какво ще стане ако поканя една жена а ми се появи друга? Що за такт, що за възпитание?
Остави ги правилата. Не са длъжни да ги изпълняват, нито и Алек да е послушна маймунка.
Директно отпращам жената. Аз съм поканил Ваня, а ми идва Ивана. Не, мерси.

# 2 178
Ергенът вече научи от друга участничка, че Надежда има дете и сигурно затова я покани, да разбере работата.
А кога ли ще разбере и за сестрите?

# 2 179
  • София
Как от друга ще е научил? Тя сама му казва отдавна.

# 2 180
Тази Васка не е ли мис София нам коя година? Мисля, че стои настрана, защото вероятно е изпратена от агенцията си, а не е там по свое желание. Момичето сигурно има гадже навън и просто търпи престоя, докато изтече ангажимента.

# 2 181
  • София
Надежда сама си каза, че има дете.

Дяволо, коя е Марги, ако имаш предвид Маги, Надежда и Маги не са в една група.

Алек не може да изгони Теа от срещата, те са пътували два часа до някъде, пропада снимачният ден, ако ходят да викат нова.

# 2 182
Думата се пише "юрисконсулт".

# 2 183
Другата майка му сподели, не и знам името, с трите брака...
Дори и да не е било новина, тя пък толкова ли няма за какво друго да говори с Ергена?

# 2 184
Надежда му каза за детето си много преди това. Още на 2-рото им виждане на диванчето.

# 2 185
# 2 186
  • София
Глупости, стояла 22 дни селската пръчка! Сторило й се е толкова дълго от алкохола, нали непрекъснато беше пияна. С дървените очила явно разтегнати се виждат нещата. Joy

Мен външният вид на участничките ме вълнува само когато самочувствието е обратнопропорционално на визията, иначе са ми интересни поведението и характерите им.
Истински гадни и зли там са Габриела и Надя. Надя е щастлива само когато вижда, че някоя от останалите страда, а Габриела изглежда супер самодоволна всеки път като постигне своето. Когато Барбара каза, че ще открадне срещата на Надежда, Габи се усмихваше като котката, изяла сметаната.
Много си е повярвала, че тя коли и тя беси там. Вярно, че е тарторът на малоумната групичка, но това арогантно и агресивно поведение е отвратително. Прилича на мъж и е яка като такъв, без никакво усилие би могла да сгъне всяко от момичетата там, че и доста мъже. Груба и безпардонна е, нямам търпение да я изпидурка Алек възможно най-скоро.

Би ми било интересно да разбера дали Христиана действително е разказвала нещо за "езици" или Памела врътна интригата. Тя принципно изглежда толкова куха, че едва ли е в състояние да се сети за подобен ход, но знае ли се. А на Христиана не вярвам изобщо, че искала да излиза и това било част от сложен план. Много ясно, че така ще каже като я наритаха. Няма как да е сигурна, че Алек ще се ядоса и ще я изгони за такова нещо.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 20:39 от Reinа

# 2 187
Съгласна за Габриела. Отвратително същество. И как бутна Йоана заради пая… Грубо било. А тя като млатеше с мечките, не беше ли грубо? Време ѝ е да си ходи и да се научи да бъде малко по-смирена.

# 2 188
  • София
Вярвам на Християна, че е излязла по план, не ми се връзва да се самосаботира групичката им, имайки предвид, че нито една от тях не е там заради него.

# 2 189
Съгласна за Габриела. Отвратително същество. И как бутна Йоана заради пая… Грубо било. А тя като млатеше с мечките, не беше ли грубо? Време ѝ е да си ходи и да се научи да бъде малко по-смирена.

Мъжките хормони в нея надделяват. Иначе в ИГ с филтрите изглежда доста различна от това в предаването. Уж била влязла да наблюдава сестра си, че имала хранителни проблеми. Че тя изтрепа момите в тия игри. С онази Барбара са като мутанти.

Общи условия

Активация на акаунт