ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 964
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 025
Вики само да си изправи зъбите и да ходи с пусната коса с повече обем и разликата ще е огромна. Също така не ѝ отива тен.
Абсолютно, няма нужда да си прави никакъв нос, а да не беше правила устата.

# 2 026
Аз Виктория също я съжалявам. Личи си, че не е изпитвала истинска любов, истинско ухажване. Тя сама си каза, че не е имала романтични изживявания. Много любов й липсва. Отчаяна е чак. За това и се е хванала за Алек като удавник за сламка. Все едно е последния й влак. И така говори сякаш е влюбена в него. И е готова на всичко - да се облече като клоун и чак да оближе риба. Очевидно парите й стигат до там да си направи устни. Едни красиви зъби са голяма инвестиция. На нея първо й трябва да си оправи захапката - това става с айлайнери или брекети. Което и да е, не е евтино и е нужно време. После коронки или фасети. След това може да намали устните. Ушите също може да ги оправи, но яко не се вързва на опашка може и да няма нужда. Определено, ако пипне зъбите и махне устата,  би била съвсем прилична. Също така може да се погрижи за кожата си. Този тен също не й отива. Прекалено ромско ми стои. Даже вече прекаления слънчев загар е демоде.

# 2 027
  • София
И аз смятам, че ако Вики оправи зъбите и устните, ще изглежда много добре. Всъщност има хубава форма на лицето и приятни черти. Тенът не само е демоде, но и е вредно за кожата да е толкова изпечена. Характерът й го отдавам на това, че вероятно е преживяла тормоз заради външния си вид, не е имала самочувствие, не се е харесвала, което е довело до това да не допусне никого до себе си, съответно не е почувствала какво е да си обичан. Има шанс момичето, но трябва да работи в правилната посока, което не мисля, че е правила досега.

# 2 028
  • Plovdiv
За Викито пак си държа на мнението -да си оправи-зъби/захапка,подреждане,форма,големина,там всичко/По-малък нос,по-малки устни-тези са огромни на фона на малкото и лице,ушите са и щтръкнали-корекции и на тях и е готова-няма да може да се избави от обожатели.Слаба е ,няма забележки за теглото -няма наднормено тегло,там нищо няма да променя.И е готова.Какво да се прави ,не всеки е роден природно красив,но затова са създадени пластичните операции.
Очите и са страхотни!Много красиви!

# 2 029
Участие в Ергена никога не е правилна посока за развитие 😃

# 2 030
Не знам защо не осъзнавате ,че Вики е от ромски произход и тенът и е естествен.

# 2 031
  • Plovdiv
Защо Теа която се смята за перфектна на външен вид,постоянно се мацоти с пудри на плажа,сложила си е екстеншъни ,постоянно се разголва за да показва сексапил.Дори тя не вярва на външния си вид и постоянно търси подобрение било чрез косата,било чрез грима,било чрез дрехите.
Защо тогава Викито ако може да се подобри да не го направи,Не виждам нищо лошо.

И пак казвам има страхотни очи.Дано да прочете и да не се подтиска много и да знае че всичко е поправимо.
Вики супер си ,не се давай на онези надути пуйки.

# 2 032
Е що да трябва 10 пластични операции да си прави Виктория.
Да оправи захапката е достатъчно. С алайнери/брекети...
И да работи върху самочувствието си. Една уверена в себе си жена винаги е привлекателна.

# 2 033
Хейт за Надежда, че си е променила физиономията, после 20 реда съвети към Виктория как да смени своята Joy

# 2 034
Не мога да разбера хората. Когато някой е пристъпил към пластичната хирургия, за да подобри вида си, дори и несполучливо си губи идентичността, автентичността и  прочие. А, когато е очевидно, че природните й дадености не се вписват общоприетите стандарти за красота и хармония, като Виктория, са подигравани за вида им. Това е недопустимо зрели хора да уязвяват друг човешко същество за външния му вид. Разбирам и озлоблението й. Промяната е скъпо струваща. Не всеки може да извади пари и да си моделира дефектите. Затова не съдя никого за решението да си промени лицето.

# 2 035
Така пишете сякаш в живота въобще няма по-грозновати или некрасиви хора, които да имат любов и семейства в живота си, а много красиви жени и то без пластични операции да са сами. Направо ме убивате... явно всичко се свеждало до пластичната операция и животът става цветя и рози, няма да се избави от обожатели. Grinning Пък сега никой не ще да я обича, щото е прокажена...
Няма наднормено тегло, слаба е.. Grinning да, никой дебел няма любов, за много пък може да е грозно да си само кокал с кожа, но нищо нали има пластични операци....

Е що да трябва 10 пластични операции да си прави Виктория.
Да оправи захапката е достатъчно. С алайнери/брекети...
И да работи върху самочувствието си. Една уверена в себе си жена винаги е привлекателна.
Aa чакай, и това не може, ще тръгнат да обяснявт, ама как така не си топ красавица и имаш самочувствие, не може то така. Grinning Пламена не била красива преди операциите, Силви, която няма от къде на къде имала самочувствие... обясняват как мъжете им обиждат жените, явно всички извън това предаване са мис свят, нищо че ние имаме очи, докато вървим по улиците.

# 2 036
Не знам защо не осъзнавате ,че Вики е от ромски произход и тенът и е естествен.
Виктория НЕ Е ромка.

# 2 037
Хейт за Надежда, че си е променила физиономията, после 20 реда съвети към Виктория как да смени своята Joy

А, баш...
Толкова неуверени в себе си хора...и от страна на даващите акъл, и от страна на лягащи под ножа....тъжно е.

# 2 038
Аз мислех, че този тен на Вики е по рождение. За мен тя има ромски черти. Иначе има хубави очи.

Каква реплика е казала Силви, това го пропуснах?

# 2 039
Хаха, и мен това ми прави впечатление. Както някой каза по-добре да не си беше напомпала устата отколкото да и трябват корекции. Нищо и няма, не е грозна, както се вижда чар, харизма..нямат много общо с красота. Виктория си има нейния си специфичен чар, има наситена енергия, присъствие...дори и самочувствие има нищо, че го играе без.

Общи условия

Активация на акаунт