ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 013
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 040
Хаха, и мен това ми прави впечатление. Както някой каза по-добре да не си беше напомпала устата отколкото да и трябват корекции. Нищо и няма, не е грозна, както се вижда чар, харизма..нямат много общо с красота. Виктория си има нейния си специфичен чар, има наситена енергия, присъствие...дори и самочувствие има нищо, че го играе без.

Само за самочувствието не съм съгласна, според мен няма такова, има само на думи като защитна реакция...но реално е несигурна в себе си.

# 2 041
Не знам защо не осъзнавате ,че Вики е от ромски произход и тенът и е естествен.
Виктория НЕ Е ромка.
Това сигурна информация ли е или така предполагаш?

# 2 042
И според мен затова ги хапе - нападаш или ще бъдеш нападнат.

# 2 043
Хейт за Надежда, че си е променила физиономията, после 20 реда съвети към Виктория как да смени своята Joy

Масово съветът към нея беше да си оправи зъбите. Това не е пластична операция. Дори е пожелателно, защото след време кривата захапка може да й донесе повече здравословни проблеми. Другият масов съвет беше да си намали устните, което означава да се върне в естествения си вид. Тук таме имаше изказвания за нос и уши, които бяха от 1-2 дами. Ако си оправи зъбите и устата, може и носът й да изглежда вече по-добре на лицето й. Грозотата идва от устните и зад тях. Отделно за мен тенът й е грозен. Може да има естествен загар, но със сигурност го е подсилила - къде със слънце, къде със солариум.

# 2 044
  • София
Виктория от това, което виждам в предаването, ако ще и с лицето на Моника Белучи да беше, пак нямаше да ми харесва. Надя е точния пример - хубава е, но толкова злоба ръси, че ми е неприятна да я гледам. Само като я погледна, без да говори, чувам злобните ѝ коментари. Същото е и с Виктория, само дето и в лице не ми е симпатична. Васка още не се е проявила съвсем, но и тя клони в тази посока със злобните подихилквания и подмятания.

# 2 045
Не знам защо не осъзнавате ,че Вики е от ромски произход и тенът и е естествен.
Виктория НЕ Е ромка.
Това сигурна информация ли е или така предполагаш?
Да, специално попитах. Не са роми.

# 2 046
Виктория Е ромка и това е големият комплекс. Не го казвам с лошо.

# 2 047
Пандорина, а Вашата информация сигурна ли е, че Виктория е ромка?

# 2 048
  • София
Да има тяло на боркиня Барбара за мен не е обида, ама знам, че някои хора се видят колко е набита на фона на вейките в шоуто. Ами нормално - здравичка си е. В лицето малко жени са ѝ конкуренция според мен.

За лицето - има правилни черти, но поведението на мутра ги заличава тотално. Ужасна, неприятна персона. Потръпвам всеки път като я видя Scream

# 2 049
То точно развяваното самочувствие я прави смешна. Не си първа красавица, голяма работа, наблегни на други достойнства, не се презентирай като такава.

# 2 050
  • гр.Пловдив
Защо веднъж не дадат Милена да разговаря с някой ,да коментира нещо,да се види ,че съществува? Тя буквално е изключена от всичко и всички-ми не е редно и не е нормално това ,ако не друго поне няма ли мнение,не е ли човек и нея да я питат нещо и да се включи в разговори,спорове?

# 2 051
Въобще не смятам, че Виктория е ромка. Познавам десетки хора, които са чисти българи и родителите им са бели като сняг, а те са с тена на Виктория. Познавам и по-бели от българите цигани.

Колкото до зъбите, да, ще е супер ако ги пипне, но не е болка за умиране. Наистина се държите все едно всички женени и разхождащи се по улицата са модели. Grinning

# 2 052
Сякаш тука говорите за онова шоуто на Сърчаджиева, а не за Ергенът JoyJoyJoy От една страна всеки трябва да гони щастието си и това често включва да изглеждаш добре. От друга страна накрая няма да се познаеш в огледалото. Много хора ги правят тез неща наистина с тази цел, буквално да зарежат миналото сякаш не е съществувало. И абсолютно си го има това да си туриш джуки, скули, гърди, макиаж и да се селфиш в инста доде си намериш някой глупак с пари. На разни жени им писва всичко в даден момент и правят баш това. Има си абсолютно еталон за красота при мъже и жени. Ама красотата не е винаги и навсякъде. Кофти е изключително много, когато здрав и прав човек е все пак обект на назидание само на база външен вид. Логично ли е това? Да се държат с теб като с прокажен и инвалид на база на външен вид.

# 2 053
  • тук и там
Виктория сега може и да има възможност да оправи захапката и зъбите.Маса Тв звезди и инфлуенсърки го направиха- мога да се обазаложа, че за тях цените са били специални-срещу реклама.Отнася се и за филъри, лазерни процедури и т.н. Чувала съм даже че някои не плащат. Та и с Викито може да се случи. Само да не стане с усмивка тип Блажко,че то при всякакви корекции, дори стоматологични -резултата не е  съвсем ясен.Благо с тези кастанети, в тъмното като светне -може да уплаши някой.
Та може и да те подобрят, може и да те предобрят..

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 10:31 от Кайсия

# 2 054
Такааа, изгледах…
Първо между Виктория и рибата имаше повече страст отколкото между Алек и Сливата!
Ако имаше избор 100%  и той би взел рибата. 🫣
Лицето и очите му викаха- хелп, хелп!
Теа и танца и бяха пошли и жалки за гледане… Тя се гърчи, той видимо нехае…Срамна история.
Тоалета и на плажа плюс грима плюс пиргите завършиха цялостната нелепа гледка.
Задника на Маги има нужда да му обърне специално внимание клекове много, всеки ден. То не става само да си слаб иска и малко форми.
Започва да ми става доста неприятна тя, като я заапа Сливата да я дразни, не можа да отиграе ситуацията и се видя че не е баш “ никой не може да ме бутне”
Къде да се напише, че са се види от повече очи ?!  Моми и жени, моля преди да надувате джуки и скули и да режете носовете, опраЙте ги тия зъби бе, много моля! Джуките не прикриват лошите зъби, точно напротив!
Надежда засега, като поведение е най- добре. Имало е защо да желае корекция на носа, въпросът е че сегашната и е несполучлива. И въпреки това е симпатична, само да бе се пипа повече, че само по лошо може да стане.

Общи условия

Активация на акаунт