ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 994
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 055
Дупето на Маги не ми хареса. Grinning Страшни крака, ама да поработи и над него.

# 2 056
  • България
Не мога да изтърпя Айлин в Надкаст. Прескочих до средата, но тя пак взе думата... Няма да го бъде.

Аз още преди година опитах да я изслушам с най-добрите си намерения, защото е спортист, имах очаквания. После отворих Надкаста, тя започна да писука и гука и не я изтърпях и 2 минути.

Аз следвам от миналия сезон единствено Боряна и Райа - останалите или не са ми интересни, или са откровено токсични. Слушам от време на време подкаста на Елена, но не мога да изтърпя да й виждам постовете.

# 2 057
Няма как да е ромка Виктория. Първо тя е единствено дете, няма братя, сестри, което тя подчерта, че има само майка си. Второ, къде се е видяло ромка до 30 години без брак и деца!? Те са свикнали на гълчава, голям род и тумба лумба.  Блага от първия сезон бе ромка, и въпреки че визуално не се натрапваше произходът ѝ, всички съпровождащи го детайли бяха в профилите ѝ, до златния зъб на някого от родата. За мен Виктория изобщо не е грозна в истинския смисъл на думата, има индивидуалност в чертите, излъчва и една крехка нежност. Но просто сама се загрозява - гадната корекция на устните, прическите, тъмния тен/да загар е,защото като се разхождаше с Алек по плажа,ако забелязахте областта на бикините далеч повече белееше от останалата кожа,вероятно заради не толкова плитки бански при печенето. Ще ме накарате да ми стане фаворитка Викито, мама му стара, като вземете така да я разкоствате. Кво да прави милото, и то душа носи всеки иска да е обичан. Иначе неувереността, скрита зад  уж настъпателното ѝ флиртуване, а също и нереалната самооценка я провалят във връзките ѝ.

# 2 058
  • Plovdiv
Кво се правите ,че не разбирате.Викито и Милена са били подигравани и отхвърлени от красивите си съченички/но грозни по душа/- едната е съсипана,другата е озлобена.Впоследствие и от мъжете.Кво се правите ,че не разбирате.
Ама ах,ама ох..ама как така ...бла,бла...
Аз имам такива съченички и ми беше много жал за тях,някои станаха големи жени ,но вследствие  на травмите още не могат да функционират нормало,не можаха да се омъжат,да създадат семейства,да намерят работа,нали ги виждам как им се отрази всичкия този тормоз заради външния вид.Един провален живот.Жал ми е за тях.Много малко любов и щастие са получили в живота,а всеки заслужава да получи любов,харесване,уважение.

# 2 059
  • тук и там
Така е. А Хрисито защо е станала толкова злобна, и защо беше така нападателна и тя?И трябва ли да я оправдаваме? Нали  е била над 100 килограма-тя поне би трябвало да знае какво е да бъдеш съден и подценяван заради външният си вид.Вместо да прояви разбиране, тя се е превърнала в най-големият хейтър на  различните..

# 2 060
Защото е простичка. Няма никой на втория етаж. И сигурно винаги е искала да бъде от готините и силните на деня и сега слаба и уж красива по нейните стандарти, й се отдава възможност да е “готината”.

# 2 061
Много американски филми гледате, колежански...
Колко грозни жени около мен има, с мъже и деца, щастливо омъжени....нормални семейства.
Аз също не съм Василиса Прекрасна, пък ей на...и м ж имам, и дете, и работа, и колеги нормални...

Отхвърлени били..друг път. Лигавщини и извинения за зле направени избори в живота.. глупости на търкалета, честно.

# 2 062
Не ми се връща да гледам пак та ако бъркам някой ще ме поправи, сигурна съм.Grinning
За краката на Магда иде реч.Едно време човек,който се занимава с моделство ми каза,че красивите крака трябва да има 4 разстояния между тях.Горе(ясно е къде),но съвсем малко не като на някои огромен луфт,след това между бедрата,точно под коленете и накрая между глезените.Аз при Магда видях горе много слаби ,а надолу прасци равни без тези извивки за които вече писах.Хаха цяла лекция,ама исках да си кажа.
Виктория специално не заслужава толкова коментари.Не ми е интересна, поне на мен.Изнасилено ѝ е и влюбването и пърхането в компанията на Алек,сълзите,а и злостните коментари.С една дума-слаба актриса.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 10:59 от *Амбър*

# 2 063
Ах, какви силни приказки… провалени животи 😂 Хубавелките в шоуто пък щото с едни житейски успехи… И тия “съченички” били голям фактор, ама ние сме се правели, че не разбираме.

# 2 064
  • Plovdiv
Тук има един дето пише само за да е контра.И обсъжда другите съфорумци, а не предаването и момите от Ергена.
Чудя се какъв му е проблема.Дали да не спре да пише малко в темата и да сготви нещо за семейството.Да свърши нещо полезно.
Тук всеки ще си пише какво си поиска.

# 2 065
Изненадвам се, че на някого Виктория му е хубава. За мен е най-неприятната участничка в това шоу.

# 2 066
Разгледах снимките на Нани от сватбата. Според мен прическата и гримът са адски неподходящи за нея. Плюс това е с брекети. Интересно ми е да видя нейни стари снимки с по-малко грим.

# 2 067
Най-неприятна ми е Силви, останалите са ми абсолютен фон в момента. Grinning

Надето ми е фаворитка, голяма сладурана е и ми харсева излъчването 'и. Теа е много жалка картинка, доста глупавичка е.

# 2 068
  • тук и там
Впрочем Маги като спомена за тормоз от бивше гадже, веднага ми стана ясно че е била гадже на мутра.
За съжаление  -повечето миски от онова време и доста  преди това, са били гаджета на мутрафони.
После  към този тренд се включват и фолк певачки и модели. Та много често хубавите ябълки-свинете ги яли..Поне минаха тези времена-сега си търсят някой син на милионер,в карен случай-бизнесмен на възраст малко над средната  ,  в още по-краен - чичак с пари. На Буклата, имаше и  една туркиня от Биг Брадър(забравих и името) им провървя .Но те са единици-хем да вземат млади, хем  симпатични, хем милионерски синове..Та една голяма част от участничките към това се стремят-да бъдат забеляани от  когото трябва, да попаднат в тези среди най-малкото. На Гала , Екимова и още доста, да не им зле, колко години са  на екран, а тръгнаха  от "Невада",работата им беше да са красиви , и да се усмихват.Всички синоптички от Нова са омъжени я за политик, я за бизнесмен ..
Та за това са там всички и в ЕргенЯ-да бъдат забелязани , да добият популярност..Не е малко.
Ъ, всъщност не са и синоптички- представят прогнозата за времето.В повечето случаи е напълно достатъчно да си красива и на екран, за да се котираш повече от добре в тези среди..

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 11:34 от Кайсия

# 2 069
В темата всеки може да изразява мнение относно формата, но не и да заклеймява мнението на останали съфорумци. Отново ще помоля да се спазва добрия тон 🌷

Общи условия

Активация на акаунт