ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 039
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 995
ЗубАрката много часове изпуснала по български език. Пунктуация волна програма.

# 1 996
Сега се замислих. Христиана се хвали колко много е отслабнала. В интервюто си днес спомена, че ще разкрие тайната си в Тик Ток. Отделно се спомена, че развива онлайн бизнес. Въпросът тук - дали не си е направила магазин и идеята ѝ е да си рекламира разните там чайчета за отслабване, колани, които топят мазнините, или каквото е модерно тези дни? Като на Капитонката календарите и семинарите… Скандална, масово неодобрявана, но… Генерира трафик и прави продажби.

# 1 997
Валерия има екзотична хубост и много хубаво тяло. Липсата на врат е доста потресаваща, но кой е перфектен. Надявам се да се грижи за себе си добре, защото е наистина много млада. Природата е дала много, но и хубавите грижи са си от значение

# 1 998
Не мога да изтърпя Айлин в Надкаст. Прескочих до средата, но тя пак взе думата... Няма да го бъде.

# 1 999
Не мога да изтърпя Айлин в Надкаст. Прескочих до средата, но тя пак взе думата... Няма да го бъде.
И аз така. Ни моа...

..

# 2 000
Аз май нямам намерение да гледам никакви подкасти с бивши участнички. Явно с Капитонова е било интересно, но тук почти се разказа, та защо да си го причинявам 😃
Кукушев ще подхвана по някое време

# 2 001
https://www.facebook.com/share/p/hS8SqLVtqT5VtUNU/
Надежда и нейната сватба ,неузнаваема е

# 2 002
И Силви почна да трие масово негативните коментари за себе си във ФБ. Ех, наранено его. 🙄

# 2 003
Освен с носа, Надежда не си е направила много добра услуга и с бюста. Всъщност той лично мен повече ме дразни като уж естетическо решение. Иначе и “преди” и “след” в общи линии е симпатяга. Мен лично ме напряга как някакви жени се променят драстично в полза на един и същи “филтърен” модел. Губи се автентичния чар и красота. Нищо в природата не е съвършено. В тая посока на лични разсъждения мен Виктория не ме напряга с външността си. Особени черти, ама винаги и във всеки има нещо чаровно.

# 2 004
Нани ми харесва както е била преди.

Танче, съгласна съм с теб. Има нещо хубаво в очите на Вики (те май не са кафяви).

# 2 005
На мен пък ми хареса. Малко политически коректно се изразява, преди беше по-искрена обаче. Други подкасти и гостувания освен Надкаста няма да гледам, например Моника.. то тя какво има да каже.

# 2 006
Потвърди, че Силви е дразнителят. Каза също, че повечето момичета не вярват в искрените чувства на Маги към Алек.

# 2 007
Ох, те всичките постоянно се обвиняват една друга, че са лицемерки. Много е досадно. Ясно е, че всички малко или много театралничат, просто е ненужно постоянно да се сочат с пръст.

# 2 008
Маги ми е много странна. И на мен не ми изглежда искрена, а химията между нея и Алек ми се губи.

# 2 009
Маги ми е много странна. И на мен не ми изглежда искрена, а химията между нея и Алек ми се губи.
Да, мъжествена изглежда до Алеко.

Общи условия

Активация на акаунт