ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 058
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 980
Гледам профила на Магдалена в инстаграм. Преди малко е качила снимки с писмото от Алек, с текст: Нищо не може да ти бъде отнето, когато е истинско и са вложени искрени чувства и емоции❤🌹 ????

Имат ли право да коментират предаването, докато се излъчва?
незнам дали имат право но на още две снимки има някакви неща писани нещо за алек, дали наистина са заедно ?

# 1 981
В началото сякаш ми хареса Валерия, обаче след това сама ли си прави прическата? Въобще не й отива. Една съфорумка беше казала: дебел врат, малак глава.....и тия лимби......те са отварят, не й отиват хич.
Казах пешка, кегла, матрьошка
Скрит текст:

# 1 982
Някъде пишеха, че Надя не е никакво ит, а работи в кол център.
ИТ е доста обширно понятие и може да се използва за всичко в днешно време.

Ама просто и написах името и ми излезе в LinkedIn:

Nadya Georgieva
Software Developer at Synergy Global Financial Solutions Ltd.

Даже сме учили в един университет с нея (ПУ).

# 1 983
И покрай мен мъжете също са ужасени и отвратени от ергенките с много безцеремонно остри коментари.

Реакцията на Сашко в ситуацията с Христиана ми хареса, защото ми говори, че не е умел в преструвките, което потвърждава добрите впечатления за него, че е готин човек.

Nightwolf, ако обичаш, придържай се към добрия тон и не ме пращай на разни прегледи ! В тези странни и суетни момичета няма нищо, което би ме комплексирало.

# 1 984
Изпитвам някакъв ужас от тия нопомпени устни тип Памела. Когато я целуваше по бузите, нослето и тн..чак изпитах облекчение, че не я целуна по устните. Изглеждаха ми огромни, подчертани с това червило.  Имах чувството, че ще го всмукне някаква чудодейна сила и ще изчезне...Simple Smile))

# 1 985
На мен Валерия ми е комбинация между Кунис, Дара Йотова и една Калина,която участваше в Един за друг. И трите обаче ми харесват повече от Валерия 😄 А с тоя стоун фейс на церемониите направо Ш счупа тоз телевизор!

# 1 986
Тази от Кристините, твърди, че е финансов директор, нали? И в училище била "зубар" Rolling Eyes каквото и да значи това. Ето до какво води зубренето! И ето защо мълчи толкова. Някой писа, че имала вид на потресена от това, което се случва около нея. А то май е, че си мисли за себе си същите неща като Силвито, но не ги разказва така щедро.
Скрит текст:

# 1 987
В следващият епизод Габи ще покаже истинските си мъжки черти😃😃😃😃

# 1 988
Тази от Кристините, твърди, че е финансов директор, нали? И в училище била "зубар" Rolling Eyes каквото и да значи това. Ето до какво води зубренето! И ето защо мълчи толкова. Някой писа, че имала вид на потресена от това, което се случва около нея. А то май е, че си мисли за себе си същите неща като Силвито, но не ги разказва така щедро.
Скрит текст:

Финансов директор, която си плаща като поп на Инстаграм да ѝ бутат профила за съветчета по етика, обноски. Като ви казвам, че всичките куцо, кьораво, сакато са там само станат известни и на драго сърце да рекламират всякви глупости. В днешно време абсолютно всички нови поколения искат да правят това, нищо друго. Идат много мрачни времена на пропаднало общество.

# 1 989
Скрит текст:
От ММ: "Била е зубАр явно до трети клас" 😁

# 1 990
Това е доста глупав пост. Не е ли идеята при такива “игри” да се сложат някакви въпроси, които не са с очевидни отговоре. То е ясно, че няма да нарече себе си “надута”. Малко все едно - кое е истината - жена съм; участвала съм в “Ергенът”; руса съм? 🙄 Да не говорим че… “Зубар” била, ама май е пропуснала уроците по български език.

# 1 991
  • София
На това ли ги учи Капитонова на курсовете?

# 1 992
Капитонова не продаваше ли едни календари за “парични ритуали”? Дай 50 лв за календар (само за месеца) и кармата ще ти помогне да изкараш пари, хахах. Каквато учителката, такава и ученичката. Да взема и аз да си купя един календар и да го метна на бюрото на шефа, барем ми вдигне заплатата. 😁

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:54 от Lilly_85

# 1 993
Капитонова си направи последователите от предаванията, хейтъри и поданици. И после започна да се обяснява ква успешна била, а всичко е заради предаванията. Можела да научи всеки дрън дрън, купете ми курсовете. Бъкано е с таквиз долнопробни измамници. Онова ла**о Деян (Dean Fraiser) в Ютюб също ще пуска курс, на тоя па смешник всичките му пари са от Бетано (рекламира го на хора под 18г) и онлайн сергия за неръждавейка опа "бижута" от Китай. Отново става дума за някви тайни методи в инфлуенсърство........Казвам ви, този свят се е тотално побъркал и ще става все по-зле.

# 1 994
Шегата настрана, но колкото и противоречива да е, хейтърите ѝ правят пари. И не само на нея. Вижте Христиана. Тя си призна, че е искала да е най-шумната и яко се изложи с постъпките си, но по последователи в Тик Ток вече е надминала 75% от участничките в предишните сезони. Скандалът продава, каквото и да си говорим.

Общи условия

Активация на акаунт