ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 067
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 965
Много е грозно и не е за хвалба да се коментират по такъв начин жени. 🙄

# 1 966
Мъжът ми се потриса от коментарите на участничките и ми се чуди защо го гледам.

Но пък се посмяха с майка ми на коментара за втората партида - сестрите на Пепеляшка. Bg-мамите са забавни. 😁

# 1 967
Гледам един филм с Мила Куинс..много ми заприлича на Валерия...или обратното де-Валерия прилича на Мила Куинс...не знам кое е по-правилно да се каже...

Чакам Кукушев тия дни да качи нов обзор за последните епизоди...

# 1 968
Тази Надя какъв мениджър беше и на колко е? Викито, Мария, Надя и коя седеше до тях бяха като бабички пред блока като мине някоя девойка. Тази била се сринала, онази не знам каква била. Ако не играят роли сериозно трябва да се притесняват от себе си какви дърти моми са станали.

# 1 969
Надя не е ли IT? По мои сметки е на 24.

# 1 970
Четох статия, че Христиана е била над 120 кг и е отслабнала повече от 60 кг. Евала! Това обяснява ужасно увиснала кожа около ръцете, но е похвално за волята й.
Гледах на запис - преоткривам Йоана. Естествена е , с хубаво тяло, малко остри черти, но аристократични. Интересна е и по-различна от останалите киборги.
Васка е изключително безлична и посредствена, прилича на мишка и на външност , и по характер.

Колкото до споровете между пантерки и дърти-кърти- много е странно, но младото поколение е такова . Сестрата на мъжа ми е на 24 , аз съм на 39..вярно ни е голяма разликата, но тя буквално ме смята за друго поколение и че съм супер възрастна. Струва ми се, че аз на тези години бях малко по-зряла като че ли. И тъй като съм родила на 34, за нея  звучи абсурдно- нямала намерение да ражда след 30, все едно това е преломната възраст към старостта Simple Smile)
Но наистина, все едно е невероятна гордост , че е млада и все едно, че никога няма да остарее. Едно към едно с участничките тук.

# 1 971
  • Melmak
Някъде пишеха, че Надя не е никакво ит, а работи в кол център.

# 1 972
  • Бургас
Далеч е от Мила Кунис Валерия. Лицето й е много кръгло, бузесто, затова и често изглежда подпухнала без грим. Не мога да разбера и решението всеки път да й зализват пиргите по челото.

# 1 973
Четох статия, че Христиана е била над 120 кг и е отслабнала повече от 60 кг. Евала! Това обяснява ужасно увиснала кожа около ръцете, но е похвално за волята й.
Гледах на запис - преоткривам Йоана. Естествена е , с хубаво тяло, малко остри черти, но аристократични. Интересна е и по-различна от останалите киборги.
Васка е изключително безлична и посредствена, прилича на мишка и на външност , и по характер.

Колкото до споровете между пантерки и дърти-кърти- много е странно, но младото поколение е такова . Сестрата на мъжа ми е на 24 , аз съм на 39..вярно ни е голяма разликата, но тя буквално ме смята за друго поколение и че съм супер възрастна. Струва ми се, че аз на тези години бях малко по-зряла като че ли. И тъй като съм родила на 34, за нея  звучи абсурдно- нямала намерение да ражда след 30, все едно това е преломната възраст към старостта Simple Smile)
Но наистина, все едно е невероятна гордост , че е млада и все едно, че никога няма да остарее. Едно към едно с участничките тук.

Абсолютно сте друго поколение хахаха та тя е почти 2000 година родена, от друг век е ей JoyJoy

# 1 974
На Алек досега многократно му се наложи да влиза в роля на психолог, медиатор, утешител и винаги с точните думи и на място. Много диалогичен, сериозен и обран според ситуациите, без категорично изразена неприязън от настъпено его като Евгени. Джентълменски се държи с всяка девойка,симпатиите му при някои личат, при други деликатно се отдръпва без да ги обиди. И страхотно търпелив, много положително качество. Слуша досадни брътвежи и лигни с искрено заинтригуван поглед.

Особено такива от рода на "Ми вчера те сънувах " ( като ги чуя такива се по...квам от смях ) или забелжеки и нравопоучение като " Ми, да сърдя ти се, защото очаквах да ме извикаш на среща първа " и подобни глупости.
Много добро поведение има Алек, горния коментар е може би едно от най-добрите резюмета на характера и поведението му.
Аз всъщност за сега го харесвам и мисля, че от предишните двама, той определено е най-симпатичен и приятен. Търпелив и деликатен е определено.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:46 от BlackCat12

# 1 975
Надя е софтуерен инженер в Synergy Global Financial Solutions.

# 1 976
В началото сякаш ми хареса Валерия, обаче след това сама ли си прави прическата? Въобще не й отива. Една съфорумка беше казала: дебел врат, малак глава.....и тия лимби......те са отварят, не й отиват хич.

# 1 977

Не се вписва в моите идеали за красота, но повече ме притеснява характерът. Тя и Надя най-много се смеят на обидите към участничките и постоянно коментират какви били останалите.

# 1 978
Далеч е от Мила Кунис Валерия. Лицето й е много кръгло, бузесто, затова и често изглежда подпухнала без грим.

Казах, че /ми/ прилича. Не че са 1:1..то кой  е 1:1 с някой?

За мен прилика има.

# 1 979
Има нещо, да. В погледа може би.

Айлин, милата, е много повърхностна. В Надкаст участва.

Иначе препоръчвам да гледате Моника в ЧакалКаст. Не се изказва много ласкаво за Силви. И тя смята, че Маги е със стратегия и неискрена.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:25 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт