ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 101
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Варна
Някой може ли да направи гифче на физиономията на Алек, когато Христиана му каза да я целуне? Така трудно преглътна, че и бодлива тел да беше, нямаше да е толкова тежко. Умрях от смях!

# 1 951
И според мен му диктуват в слушалката коя да целува. Цялото му тяло крещеше “Не!” снощи, когато трябваше да целуне Християна, а за ужаса в очите му да не говорим. Харесвам го Алек и чак ми е жал за него, но и още не ми е ясно защо се е съгласил да участва. От показаното досега не вярвам в реала да не може да си хване жена и то далеч по-сносна от селектираните в предаването.

# 1 952
  • София
И според мен му диктуват в слушалката коя да целува. Цялото му тяло крещеше “Не!” снощи, когато трябваше да целуне Християна, а за ужаса в очите му да не говорим. Харесвам го Алек и чак ми е жал за него, но и още не ми е ясно защо се е съгласил да участва. От показаното досега не вярвам в реала да не може да си хване жена и то далеч по-сносна от селектираните в предаването.
И аз така мисля. Според мен, ще сменя попрището. Нали с музика се е занимавал дълги години.явно това му е на сърце, не семейния бизнес.

# 1 953
  • София
Някой може ли да направи гифче на физиономията на Алек, когато Христиана му каза да я целуне? Така трудно преглътна, че и бодлива тел да беше, нямаше да е толкова тежко. Умрях от смях!
Нямам гифче, но тук е изрязано, ако върши работа. Аз го гледах доста пъти. 😁
https://www.facebook.com/share/r/QMho8Vu23kqLho2K/

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:05 от Niya-

# 1 954

Кво толко мислите тука за кво са вътре? Всички са за известност и пари от реклами след това. Как тва е сложно за проумяване? Нито на тия им дреме за него, нито на него за тях. Тая теория с връзката с Маги да бъде общоприета от семейството му е донякъде интересна и до там. Само Виктор бе представителен, Генчо си е платил и очевидно е залагал на турнета. А тоя смотаняк тука Алеко ич и не изглежда да разбира от квот ще да е JoyJoy И да и той се бута за известност, реклами и евентуално тез измишльотини за музикална кариера, ако не е въпросната теория с Маги.

# 1 955
  • Бургас
Ама и Христиана някаква пияна, кой знае  с какъв дъх, размазано червило по тез джуки напомпани...Как да не му се догади на човека?!

# 1 956
Ако ще се занимава с музика, то дано не пее както се смее

# 1 957
Нямам гифче, но тук е изрязано, ако върши работа. Аз го гледах госта пъти. 😁
https://www.facebook.com/share/r/QMho8Vu23kqLho2K/
Ахахаха, как преглъща, сякаш му се надига отвътре и ако не го преглътне да го върне, ще я залее, а погледа му... поглед на обречен!

# 1 958
Горкият Сашко как тежко преглътна като след бутилка Флирт зелена ябълка,готов да върне поръчката..
Жал ми стана за него!

# 1 959
Според мен не му диктуваха какво да прави( за целувалата с Хриси). Личеше вътрешната борба. Все едно аз сам я питах, тя ми отговори, ще се изложа ли ако избягам, трябва ли да го направя, как ще изглежда това по-късно е епизодите…и общо взето взе грешно решение. По-късно вечерта се коригира. Има такива моменти, е които хората срещу теб те ошашкват и правиш неща, които не са твоите.

# 1 960
Абе изглежда точно като, че ще целуне жаба, за която е абсолютно сигурен, че няма да се превърне в принцеса и ще си остане жаба! Joy

# 1 961
  • Варна
Ето още едно мнение на мъж - моя мъж:

Ау, двете чуми една до друга...

Каква е тая кикимора...

Туй надрасканото (Валерия)

Тая ако е модел, аз съм моден диктатор...

Теа докато си чака розата и хленчи :
"Аууу къде ми е грима да се нагримирам"...

Каза, че ако той е Ергена, ще ги гони навъднъж по 4-5

99% от тях ги намира грозни...

# 1 962
  • Melmak
Все едно слушам мм. И той гледа и припада от къде ги намират такива. Особено Габриел …

# 1 963
Това е малко грубо - 99% да са грозни. Аз лично смятам, че само една е грозна. Другите са прекалено направени, безлични или просто с посредствена външност, но чак пък да са грозни… Силна дума.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:36 от Lilly_85

# 1 964
  • София
За щастие около мен няма мъже, които да гледат Ергена и да коментират по такъв начин жени.

Общи условия

Активация на акаунт