ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 076
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 935
[quote
Християна днес в Преди обед влезе бременна в студиото .Ето го спряганият и приятел  
https://kliuki.bg/kliuki/ekskluzivno-eto-bashtata-na-badeshtoto- … vlyubenite/219352
Водещата и подари буркан от компот от сливи Laughing  
[/quote]

Мила Михова и разказа играта. С 2-3 изречения, сливата беше смазана и срината със земята, с много финес, сарказъм и вербални и мисловни умения...Но, това не е за всеки, няма как да го разбере / т тази или хора, които нямат такива качества. Хахахаха

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:00 от BlackCat12

# 1 936
Мисля, че трябва да направим една анкета ''Коя е най-красива?''

# 1 937
Изгледах епизода- Алек влюбен в Маги, но не пропуска да направи бройка. Той е доста по-забавен от Евгени, но Виктор като цяло  се държеше най-уважително с жените.
Алек колко нацелува в един епизод, бляк.

Женките с малко изключения са  пълен ужас и не коментирам въобще външен вид. Най-потресаващи са младите, никакъв мозък, надути джуки и злобата прелива.
За Теа отварям големи скоби- това момиче не е злобно, но нещо в живота много я е жегнало, за да приеме тази роля. С майка, работеща в БАН сочи, че тотално е отрекла семейния модел, може да има сериозни причини защо.

Случилото се на Магдалена и семейството ѝ с психото е ужасно. Отделно тя ревнува много. Изневерите много са я белязали, напълно я разбирам, тази болка не се забравя. Страдала е много в любовта, пожелавам ѝ да си намери човека, заслужа го, но не знам дали Алек наистина е нейния.

# 1 938
Според мен Барбара няма привличане към ергена, нито той към нея и , предвид че остана последна роза с Христиана, мисля ѝ е ясно, че няма да се задържи много и реши да си подари едно яко преживяване и повече екранно време преди да си тръгне.  Алекс едва ли ще е крайно изненадан, все пак знае за бялата ѝ роза, би трябвало да очаква този разврат.
Христиана му предложи да я целуне, но изчака той да го направи, не му се е нахвърляла, както много други, така че, да се говори за принуда от нейна страна е малко пресилено. Той можеше да откаже твърдо или деликатно - по негов избор, но не го направи. Не знам защо ѝ се ядоса толкова за това, изглеждаше направо бесен. Може би от продукцията са му наредили да не отказва тази целувка, та затова. После прие думите на Памела за чиста монета, без да се опита да разбере какво точно е говорила Христиана. Ами, не ми е ОК. Не че съм против обезрозяването на Хриса, принципно говоря.
@teta75, абе, бая пъти го повтори тя това мнение, заедно с още други приказки и доста криндж поведение на моменти.

Според мен не целувката го вбеси, а думите на Памела, че го е обсъждала публично.
Попаднах на някакво видео с Наум, първо обясняваше значението на цветовете на розите, после интервюира Християна след изгонването. Тя беше в пълен ступор откъде ѝ е дошло, няколко пъти повтори, че той я целунал, сякаш инициативата е била негова. Щяла да запази приятелствата си вътре. Интересно, като види как я подхлъзна Памела, дали ще твърди същото?!

# 1 939
Изгледах епизода- Алек влюбен в Маги, но не пропуска да направи бройка. Той е доста по-забавен от Евгени, но Виктор като цяло  се държеше най-уважително с жените.

Женките с малко изключения са  пълен ужас и не коментирам въобще външен вид. Най-потресаващи са младите, никакъв мозък, надути джуки и злобата прелива.
За Теа отварям големи скоби- това момиче не е злобно, но нещо в живота много я е жегнало, за да приеме тази роля. С майка, работеща в БАН сочи, че тотално е отрекла семейния модел, може да има сериозни причини защо.

Случилото се на Магдалена и семейството ѝ с психото е ужасно. Отделно тя ревнува много. Изневерите много са я белязали, напълно я разбирам, тази болка не се забравя. Страдала е много в любовта, пожелавам ѝ да си намери човека, заслужа го, но не знам дали Алек наистина е нейния.

Какво искаш да кажеш с това , че Теа е ''отрекла семейния модел''? Каква й е ролята?

# 1 940
Аз мисля, че Силви я накараха да каже пред всички това, което каза. Тя първо го каза тихо само на момичето до нея, от екипа са чули златната фраза и са ѝ казали да повтори на висок глас.

Е, то не беше само фразата, вдъхнови се тя и показа рогцата.

# 1 941

Starrr- децата обикновено вървят по стъпките на родителите си. Не очаквам да стане научен съструдник, но се преполага, че би имала съдържателен външен и вътрешен вид, при нея има една свръх сексуализация, която не би трябвало да ѝ е присъща.

Разбира се нито познавм нея, нито семейството ѝ, правя повърхностни заключение от видяното.

# 1 942

Напълно подкрепям мнението!
Виктор държеше на хигиената, в отношенията си с момичетата. Така запазваше и достойнството им.
Евгени май се наслаждаваше на първия си шанс, да плува в женски ласки.
На този още не мога да проследя филма. По сценарий ли кара или много държи да провери коя какво умее 😁.

Аз се учудвам как на някой ще му се стори ,,сладко,, поведението на Памела. Моето мнение е с крайно груби определения, но за това е интересно, защото сме различни 🙂

# 1 943
Аз си мисля, че изискват от него да ги целува и да го раздава плейбой, или пък сам си е решил, че иска да изгради такъв имидж. Но очевидно не искаше да целува нито Христиана, нито Виктория, нито пък Валерия с нейната спагета.

# 1 944
А аз започнах да харесвам Алек. Виктор боравеше с пет изречения накръст и вероятно с помощ в слушалката. Евгени повече целуваше, смислен диалог не чух. На Алек досега многократно му се наложи да влиза в роля на психолог, медиатор, утешител и винаги с точните думи и на място. Много диалогичен, сериозен и обран според ситуациите, без категорично изразена неприязън от настъпено его като Евгени. Джентълменски се държи с всяка девойка,симпатиите му при някои личат, при други деликатно се отдръпва без да ги обиди. И страхотно търпелив, много положително качество. Слуша досадни брътвежи и лигни с искрено заинтригуван поглед.

# 1 945
....И страхотно търпелив, много положително качество. Слуша досадни брътвежи и лигни с искрено заинтригуван поглед.
Завиждам, за тези му качества 🫣 🙂

# 1 946
  • Варна
Честит празник на всички дами!

Относно старите снимки на Памела, не видях някой да коментира, че на тях е с няколко килограма по-малко от сега. Това мисля, че също до някъде променя вида на лицето.

# 1 947
ТиЛи, не е само в твоята глава. Теа без грим наистина прилича на Ирина Тенчева! И то много!

# 1 948
  • Бургас
Целувката на Христиана беше не изпросена, а направо изнасилена работа. Забелязахте ли как ергенът почервеня, когато му стана ясно, че няма да му се размине. Може да има някаква клауза в договора му, че не може да отхвърля подобни мераци, но му беше крайно неприятно, чак ми стана жал. Веднага след това дадоха как категорично отсече "НЕ" в синхрона. Не дадоха какъв е въпроса, но съвсем резонно може да е нещо в духа на: "Би ли изтърпял още няколко епизода Христиана, заради сеира поне?" Тя е всичко обратно на това, което търси - груба, безпардонна, куха...и направо си беше отвратен, че се насили да я целува.

# 1 949
Аз се чудя Христиана дали е имала приятел, докато е снимала “Ергенът”? Много бързо забременя, че дори ѝ личи, а е излязла от предаването преди няма и 5 месеца. И предвид, че си призна, че не е влязла за любов, ми се струва много вероятно това.

Общи условия

Активация на акаунт