ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 735
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Аз гледам Надкаста, готини са ми и се опитват да задават интересни въпроси на участничките. Не прекаляват с обидите.
Комеди клуба съм се опитвала, но те са нелепи.

# 2 206
  • София
Гледах разни под и над касти и комеди куб. И съм изумена от едно нещо - тези хора, които уж коментират и искат да ги гледаме да вземат да се понапънат да запомнят поне имената на момичетата и коя коя е. Или поне да не обявяват как проспали нещо си и да трябва да им го разказват в ефир. На Маги викат "оная скобата", на Надежда не можел да запомни името щото била досущ като другата...ми все едно някой насила ги кара да коментират шоуто. Просто това е изключително непрофесионално и  показва кофти отношение към зрителите. Тръгнали да коментират тема и очакват внимание, а не си направили труда да го изгледат. Знам, че четат тук, затова и го пиша. Несериозно е и супер дразнещо.

На същото мнение съм. Играят го все едно им е под нивото и искат да се дистанцират от него (не го гледат внимателно дори, нали), но реално това нещо им изкарва парите. Като не могат да заработят с нещо по-качествено, поне да се държат професионално - това отношение говори лошо единствено за тях.

# 2 207
Да очакваме догодина и племенницата на Християна, която вече ще има 18 години, за да надмине леля си в простотията! Куул!

# 2 208
Гледала съм единствено надкаст с Туджаров миналата година заради Елена.И тази година, ако изобщо ми се очертае фаворитка Rolling Eyes бих гледала.Като идеята ми е да усетя личността без сценария и камерите,а и за някоя пикантерия зад кадър.Но засега много искам...но нямам желание.Sunglasses

# 2 209
Не са само под и надкастите. Сякаш никой не иска да си признае, че гледа “Ергенът”. Ама в същото време, всеки знае скандалите с особени детайли. Нещо паранормално ще да е това, ей. 🙂

# 2 210
Чудя им се на момичетата като Виктория, дето се разсърди едва ли не по времето на играта на плажа, че нямала достатъчно време с Алек сама. Ами добре де защо тогава си дошла във формата? Не знаеше ли че ще трябва да се бориш с 25 жени??

# 2 211
Имало едно време, поздравления, бг мами, че гледате / слушате подкасти / надкасти, аз такова търпение нямам, особено като става дума за изгонените млади кокошки от това риалити.

# 2 212
Другата седмица щяли да се замерят в лицето с торти. Иде ми да удуша продуцентите. Дай да се унижаваме, малко зор беше да следим простотията на младите " пантерки" дето заслужават ритник отзад.

# 2 213
Тортите са им най-малкият проблем. За мен по-унизително би било да се целувам с някой, който знам, че е олигавил 5 други в последния един час. 🙄

# 2 214
Тортите са им най-малкият проблем. За мен по-унизително би било да се целувам с някой, който знам, че е олигавил 5 други в последния един час. 🙄

И това, признавам, е доста гнусно също.

# 2 215
Той Алек не лигави, както Евгени, но най-унизително е като Християна да поискаш целувка и да те изгонят и преди това да преглътнат...
Може по един листерин да им дадат. Миналата година си мислих как, ако съм там бих била ужасена Евгени да се приближи и да ме целува. Но на Алек не бих отказала, докато не видях, че реално не може да се целува.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 20:26 от T.Valcheva

# 2 216
Не знам дали е преглътнал наистина. Това може да е монтаж и да е преглътнал в някаква съвсем друга ситуация. Както като го дадоха да казва “Не” на синхрона след целувката. Въпросът може да е бил “Закусвал ли си днес?” примерно… Не че това променя нещо - ясно беше, че не иска да я целува, но съм убедена, че много от тези реакции са извадени от контекста с цел шоу.

# 2 217
Злобара демон [Габриела имам предвид] бая заплашва следващата седмица. Явно играта с тортите ще е доста огнена.

# 2 218
Той Алек не лигави, както Евгени, но най-унизително е като Християна да поискаш целувка и да те изгонят и преди това да преглътнат...
Може по един листерин да им дадат. Миналата година си мислих как, ако съм там бих била ужасена Евгени да се приближи и да ме целува. Но на Алек не бих отказала, докато не видях, че реално не може да се целува.
Единствената поносима за гледане целувка беше с Мария. И то се дължеше на нея, не на него.

# 2 219
Надкаста в Христиана си го пуснах докато чистех. Прахосмукачката я заглуши за няколко минути.Joy Но се държа доста прилично. Каза, че Маги бил готин човек, а Милена нямала идея какво се случва и на няколко пъти питала "Това наистина ли се случва сега?". Момичетата се държали добре с Милена, не е имало конфликти с нея.

Общи условия

Активация на акаунт