ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 740
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 190
Малко ми е грозно да се набляга на това как изглеждат. Злобни са, да, но са спортисти и то в специфични спортове, за които такава физика е характерна.

# 2 191
То физиката ок, но те се и държат като хулигани, така че само подчертават мъжкото в себе си. Брат Габриел има излъчване на селски бек в местната дискотека.

# 2 192
Знае ли се Габриела горе долу кога е спряла да се състезава? Мъчих се да търся информация за нея - някаква статия, снимка - нещо за спортната ѝ кариера. Но не намирам абсолютно нищо. Малко странно за олимпийска надежда.

# 2 193
Аз се надявах на Жорката да каже нещо в Чакалкаст, нали се познават г/д всички плувци, особено от такъв калибър, но нищо не чух.

# 2 194
Някой каза,че му е странно Йоана да я няма в социалните медии,преди 1-2 дена ми излезе сякаш неин профил,нов,в който пишеше,че стария е изтрит или нещо такова.
Може ли линкове към тези подкасти,надкасти и т.н. касти?

# 2 195
  • София
Надежда сама си каза, че има дете.

Дяволо, коя е Марги, ако имаш предвид Маги, Надежда и Маги не са в една група.

Алек не може да изгони Теа от срещата, те са пътували два часа до някъде, пропада снимачният ден, ако ходят да викат нова.

Маги. Магдалена. Ясно е, че е неволна грешка.
Абе да се оправят. Тъпо е това с тези бели рози. Много слаб сценарий. И досаден.

Иначе в една група са Маги, Надежда, Милена, Катя и Криси, но и там са разделени на подфрации, но като цяло се държат една за друга и са много по-приятни за гледане и слушане. У младите виждам прекалено много агресия или незаинтересованост.

# 2 196
Според мен белите рози щяха да са много по-интересни по-напред в предаването, когато са останали само 'фаворитки' и тогава да има някакви обрати. Сега няма файда, даже и скандалите са скучни.

# 2 197
  • София
Diavolo, не се заяждах за Маги, чудех се дали не бъркаш с друга. Според мен въобще не се разбират Маги и Надежда, много си личи как и другите момичета са разделени, едните към едната, другите към другата. Още не е станало напечено, имат опит и внимават, но е въпрос на време (предполагам).

# 2 198
Поправям се за Габриела. Като написах името ѝ на английски ми излязоха 2-3 резултата за нея. Състезавала се е за ЦСКА. На националното младежко през сезон 2013-2014 се е класирала 21-ва. И горе долу тогава кариерата ѝ приключва.

# 2 199
Гледах разни под и над касти и комеди куб. И съм изумена от едно нещо - тези хора, които уж коментират и искат да ги гледаме да вземат да се понапънат да запомнят поне имената на момичетата и коя коя е. Или поне да не обявяват как проспали нещо си и да трябва да им го разказват в ефир. На Маги викат "оная скобата", на Надежда не можел да запомни името щото била досущ като другата...ми все едно някой насила ги кара да коментират шоуто. Просто това е изключително непрофесионално и  показва кофти отношение към зрителите. Тръгнали да коментират тема и очакват внимание, а не си направили труда да го изгледат. Знам, че четат тук, затова и го пиша. Несериозно е и супер дразнещо.

# 2 200
Тя Габа си го каза,че от 10 г не се състезава.И е много странно защо я определиха като спортистка-активна.Че на кого ще му е интересно да я представят като фризьорка или притежателка на салон.Измислени професии са повечето и не знам от продукцията кой лъжат. Simple Smile
Аз затова не гледам под,над и прочее касти.Като че ли не мога да си съставя мнение за участничките ще чакам някой друг да ми прави разбор и да му трупам гледания и евентуално парички,за какво ми е.

# 2 201
Аз благодаря на всички, които отделят от времето си да гледат/слушат тези под/над/до/от/зад/кастове и да ни ги поразкажат с две думи. Нямам време да си изгледам всички предавания и да попрочета нещо тук, камо ли да стига до подкастове. Признавам си, че не съм слушала нито един такъв подкаст, за това поздравление за търпението на гледащите/слушащите ги.

# 2 202
  • Plovdiv
Аз не разбрах момите взимат ли хонорар за участието?За ергенчо знам ,че взима.На Витко му беше 70000лв.

За Габито -мен ме е страх от тая жена,груба,злобна,мъжкарана,дебел глас,агресивна.Да не стъпиш накриво,тъй ще те метне чеее Satisfied Женственост -нула.Дори Барбито е по-женствена от нея,нищо че е малко квадратна.

# 2 203
Аз съм се мъчила да ги загледам, но… Не успях нито едно да изгледам до повече от една трета, почват да ме дразнят. Тези неща, които ги говорят 3 часа, преспокойно могат да се съберат в 30 минути.

# 2 204
Много интересно беше гостуването на Християна в Надкаста. Снимали са по 20часа на ден. На нея са и загубили багажа на летището .Дали са и онази червената късата рокля "щрауса"  ,която Хриси изобщо не я харесала,нямала е време за грим и фризьор .Плакала е ,напила се.Като са пристигнали не са яли . Изобщо не са се наспивали ,заради снимките. Била е женена преди ,ама не за онзи който и купил кола и незнам си какво още LaughingLaughingLaughing .Преди да влезе в предаването доста е говорила с Габи ало.бг ,за да знае как да процедира .Нейната племенница  /17 годишна / я навила да влезе в Ергена,защото самата тя била още непълнолетна за там ,а имала желание. По време на "тъпата" целувка с Алек ,нейният нов приятел не я е изревнувал. Хриси и Мими са били тарторките на Шуши груп ,а Маги и Виктория на Дърти-кърти.Силви пък щяла да съди всички момичета за клевета след предаването. Вече не е детски  психолог ,донякъде заради хейта . Според Хриси ,Милена не е знаела в какъв змиярник е попаднала.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 07:30 от Еlpida

Общи условия

Активация на акаунт