ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 337
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 330
Маги хубаво го каза на Надя, че "по-възрастните"  много често изглеждат по-добре от "младите". Предаването е показателно - Маги изглежда в пъти по-добре от ужасно семплата и посредствена Надя

# 331
Дадоха Милена под определен ъгъл - че тя направо красива изглежда!

# 332
В момента не мога да гледам. Каква е драмата?

# 333
Каква е тая простотия, все едно са изправили 20-годишни срещу 80-годишни. Така наречените "възрастни" в шоуто са в разцвета си...кое е то, което 20 годишна може, а 35 - не?
Eто една обясни, всяка година отдаваш по 7г (години, не грама) енергия на мъжа и се скапваш 😆

# 334
Надя е много проста. Не мога да я гледам. За няколко минути успя да ми стане най-противният персонаж.

# 335
Боже, какво беше това за женската енергия и 7-те години?!
Горкият ерген, подготвил се е за разговор с Маги, а получава дълбоката Теа! 😁

# 336
Точно пък тези били "неопетнени". Жена след 25-30 си познава тялото доста по-добре.

Смешни са ми младичките. Няма как да говорят от позицията на по-възрастни. Жена над 30 може да направи сравнение, те не.

# 337
  • Paris
Надя е готова на всичко за 5 минути слава. Много тъжен живот 😀

# 338
Това момиче Теа защо ходи с 1-2 номера по-големи обувки?!
Сигурно е чела/чула за Пипи Дългото чорапче

# 339
  • Варна
А това, ако наистина го е мислила ЖЕНА сценарист, просто не знам - дъно! Надявам се да не се изреждат всички да дебатират и да слушаме простотии час и половина! 😩

# 340
Да се върнем на бермудите на Саше..че са по-интересни от тоя банаНен спор ...Joy

# 341
Маги хубаво го каза на Надя, че "по-възрастните"  много често изглеждат по-добре от "младите". Предаването е показателно - Маги изглежда в по-добре от ужасно семплата и посредствена Надя
За мен Надя е по-хубавата.

# 342
  • София
Това за бройката беше тъпичко, то тука не е до възраст … ех Наде, Наде.

# 343
Като Кристина започне да говори, рязко ми се доспива. 😴

# 344
Тези девойки ме мотивираха да пообиколя местните гробища в търсене на подходящ парцел... И тези щели да стават майки и деца да възпитават Joy

Общи условия

Активация на акаунт