ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 367
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 315
Каква масова сбирка на мега злобили, начело с брат Габриела.

Теа - добродушна, но безхарактерна.

Много ми бърка едно нещо в здравето. Това момиче Теа защо ходи с 1-2 номера по-големи обувки?! И докато се разправяха със злобилите, и на срещата. На разпродажба ли ги взима 😃

# 316
Какво каза Надя? Още не успях да си го пусна...

# 317
  • България
Хайде да излъчат това на Алек и да отпрати вкъщи Габриел, Барбаран, Надя и другите смешни участнички.

Репродуктивните проблеми даже няма смисъл да се обсъждат. Много низко изказване от страна на Надя.

Скрит текст:
Аз съм на възрастта на "младите", но на страната на "старите".

# 318
Каква е тая простотия, все едно са изправили 20-годишни срещу 80-годишни. Така наречените "възрастни" в шоуто са в разцвета си...кое е то, което 20 годишна може, а 35 - не?

# 319
Кой я каза тая простотия за трите деца? Габриела?

# 320
Айде още една с IQ на гугутка

# 321
Това ако не е сценария на Ванчето Щерева и вечния ѝ комплекс за възрастта, понеже все по младоци си пада…

# 322
изключително тъпашки теми за риторика.
кой е казал, че възрастта и опита вървят ръка за ръка? никой! ами тогава за кво изобщо е всичко това, което ни предлагат сценаристите на шоуто? тъпотия!

# 323
  • България
По-енергични и пластични, не били опетнени, непорочни... Меметата в тик ток са готови.

Габриело, твоето излъчване е като на 90-годишна махленка, а не свежа 20-годишна мацка.

# 324
Киара не била опетнена...Grinning
Хахахахах, ох, не мога. Това момиче бие на кухо.

# 325
Киарчето не може две думи да върже, горкото...

# 326
Писнало ми е от глупави и бозави продуценти от мъжки произход 😒

# 327
  • София
Ама какви глупости говорят тези?! И Христиана на колко години е, че се е монтирала към "младите"? Слагам го в кавички, защото ми е смешно 26-27-годишни да наричат 30-годишните "дърти" и да говорят за тях все едно животът им е минал и вече са с единия крак в гроба. WTF?!

# 328
Те младите изглеждат по-дърти от "дъртите".

# 329
И дебатите не са им силната страна. И на младите, и на старите…

Общи условия

Активация на акаунт