ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 276
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 405
Хапе я пчела…🤦♀🤦♀🤦♀

Някои хора биха казали, че това е мигновена карма. Grinning

# 406
Сериозно ли някои намирате Христиана за хубава? На мен ми е супер плашеща и грозна. Като добавим и поведението, ми се повръща.
Киара е много куха, но много хубава, даже и без грим.

# 407
Надя я харесвам визуално, но яко я хапе щъркела и нея.
Габриела е непоносима.

# 408
С това темпо очаквам мравките скоро да започват да им говорят

# 409
Покрая тоя абсурден скандал със Силви я загледах. Хубаво момиче, естествено, с правилни черти, с благо излъчване. Жива и здрава да е, не е за това имение.
Дълбае се дъното.

# 410
всеки сезон съм в ступор как може да съществува такава потресаваща простотия, казвам си, че вече нищо не може да ме изненада и още следващия път отново съм оставена безмълвна.
Оптимизъм, оптимизъм му се вика на това твоето Flowers Rose

# 411
На мен Маги ми е малко фалшива също , Надежда ми е по-симпатична.

# 412
Габриела да вземе да посети логопед...спешно..че с това шъшкане....отврат ми е да я слушам...

# 413
Да вземат вече да сблъскват Надежда и Маги и поне да знаем за какво върви тоя цирк.

# 414
Сериозно ли някои намирате Христиана за хубава? На мен ми е супер плашеща и грозна. Като добавим и поведението, ми се повръща.
Киара е много куха, но много хубава, даже и без грим.
За Християна подкрепям, но Киара като нацупи напомпаните джуки и докарва изумителна прилика с човката на патенцето Туити Grinning

# 415
Леле, Барбара има ужасни прасци ..

# 416
  • София
Аз се чудя... как ти идва отвътре да ги целуваш всички, я по уста, я по шия...

# 417
Все повече започвам да харесвам Надежда. Има много меко и магнетично излъчване. Наистина много привлекателна жена - камерата я обича.

# 418
  • София
Аз не знам защо младите са толкова сигурни, че на 30+ ще са щастливо обвързани и с деца, че си позволяват да са толкова крайни. При такова стечение на обстоятелствата дали ще си поддържат тезите и тогава. Пък живота обича да натрива носове.

# 419
Обаче съм изненадана толкова млади момичета колко злобни са. От къде това?
Явно те самите смятат, че нямат нищо друго за предлагане освен младостта и красотата си(това е под въпрос), и си мислят, че това се отнася и за по-възрастните жени. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт