ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 454
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 420
Щях да падна от смях, като видях Тея с кви обуща се е стъкнала за разходката.

# 421
Още не мога да си избера измежду Маги и Нани от кой тийм съм. Ама другите да си ходят. Айде може в ролята на Мика да остане Йоана 😂😂😂

# 422
Не знам кой се оплака от прасците на Силви. Тези на Барбара са като на римски пехотинец. Confounded Ще я наричам Барбара Баджакова.
Надежда е класи над всички и те тепърва ще го усещат.

# 423
Маги гледала носталгично WTF

# 424
Дива чалга лъха от тази Теа и като мислене, и като поведение, и като аутфит. Кънти "защото много обичам парите"...
Надежда - победител и да приключва това пародийно любовно предаване. Толкова подмолни, ехидни и нагли момичета, събрани на едно място, не бях виждала.

# 425
Този сезон е пълно дъно! В кой век и епоха и на кой континент живеем изобщо? Реалити което насажда дискриминация въз основа на възраст..Колкото по-бедна е една държава, толкова по-рано жените ги бракуват.. Другият път Ергенът да снима в някоя ромска махала, там старите моми са на 15.. или да раздели момичета по раса, религия, произход.. Заслужават да бъдат съдени за дискриминация и се чудя някое от момичетата няма ли да го направи

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:25 от Catfish

# 426
  • Валенсия
Обаче съм изненадана толкова млади момичета колко злобни са. От къде това?
Социални мрежи и конкуренция из тези среди, технологии, жажда за лесна, бърза слава/пари без никакви, или едва бегли усилия...все такива някакви.

# 427
Аз не знам защо младите са толкова сигурни, че на 30+ ще са щастливо обвързани и с деца, че си позволяват да са толкова крайни. При такова стечение на обстоятелствата дали ще си поддържат тезите и тогава. Пък живота обича да натрива носове.

Ако продължават така, ще станат едни употребени жени със зависимост към корекции. С такова поведение читавите мъже ще бягат от тях.

# 428
ние си се забавляваме тук. те си се излагат доста добре. JoyJoyJoy

# 429
Абе, това някаква нова мода ли е да си наплескаш червило по мустаците чак до носа..?

# 430
  • София
Ох, тая Габи е изключително проста, очевидно не знае значението на елементарни думи. Когато говореше със сестра си, че е забелязала колко Памела харесва Алек, каза "Погледът ти става ехиден". Сега пък обясняваше, че Маги на купоните се смеела на подмятанията на Христиана, пък на дебатите гледала носталгично. Joy
А това да смятат за свръхестествено и вещерство, че някоя се порязала, докато готвела, или че друга я ужилила пчела през лятото, е направо малоумно.

# 431
Теа е пълен цирк, не ми се гледат такива актьорски напъни напразни. На кого да се оплача? Защо бе, хора, праймтайм на национална телевизия е това.

# 432
Наум що мълчи кат пукал и позволява на Хриса да се отклонява от въпроса??? Егати....

Че той някога месил ли се е? Стои отстрани са запълва екрана, докато е на почивка.  Това предаване не личи да има водещ.

# 433
Да им вкарат Билалов догодина Laughing

# 434
В една по-добра паралелна вселена Наум щеше да е Владо Карамазов 😂 Ама не е…

Общи условия

Активация на акаунт