ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 074
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 120

Коя е Моника?

Шегувам се.
Но защо така упорито ни пробутваш Моника във всичките си коментари? @tiesto_bg

# 121
Последни впечатления от мен:
Ивелина е земна, но влезе в противоречие два пъти - видяла е как изглежда ергена преди кастинга ѝ, но не знаела на колко години е. С брада или без (както беше в първото си промо), не бих му дала повече от 30. А тя на 44 г. видяла само италианската нотка във външността му, но не и правилната преценка да възрастта му?! Уау, ние как успяхме да го видим? За мен това си е извинение след многото хейт за възрастта ѝ.

Габи с "шланга" - усмихната, обаче глупавичка. Чакам да се издъни в подкаста за скандала, в който е участвала, за да я изкарат от формата, заедно с израелката и онлифенсърката.

В какъв скандал е участвала или аз нещо не съм разбрала-аз останах с впечатление, че Шермин е изгонена, защото само е поискала, а другото момиче просто си беше статистка, но за Габриела защо не разбрах.

# 122

Е, как пък да няма @tiesto_bg?

В инстаграм я гледам, в предаването не съм й обърнала внимание. Тази вечер, ако я дадат, ще я загледам по- обстойно.

# 123
По-скоро мисля, че трябваше да останат четен брой момичета заради игрите, затова изгониха 3. Решили са, че ако е само Шармин ще е твърде очевидно, затова са пратили още две статистки с нея.

# 124
По-скоро мисля, че трябваше да останат четен брой момичета заради игрите, затова изгониха 3. Решили са, че ако е само Шармин ще е твърде очевидно, затова са пратили още две статистки с нея.
Аз мисля, че изгониха три за да намалят по-голямата бройка тази година, но да така е, незнам обаче защо наистина трета избрана е била Габриела:)

# 125
  • София
Сега слушам Габриела. Каза, че чете книги, но на въпроса коя е любимата ѝ, каза Розовият балон. После вмъкна и Малкият принц, но спомена, че се припознава в балона. Тотално ме изгуби. Слушала съм 2/3 от книгата и определено няма стойност, става за сеир, но да ти е любима...

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 12:11 от Niya-

# 126
  • София
Моника на тази снимка е прекалила с фейсапа, не изглежда така в предаването.

# 127
Добре, че сме тук във форума, че да се разбере за участието на Моника.
Сюжетът си е един и същ всеки сезон: има си фаворитки, има си статистки, има си пиянки и простакеси и не на последно място жертви.

# 128
  • Варна
Изобщо не ми харесват преди -след и в момента Маги и Нани и не разбирам защо се обособиха като отявлени фаворитки и какво толкова ги отличава от останалите Thinking

Годините Simple Smile
Лелки са и двете до този Алек, не че са лоши, поддържани жени наближаващи зрялата възраст. А той си е едно момче все още. Мъжете преди 30 са си хлапета.
Според мен има няколко млади жени вътре които му подхождат , 4-5 да са , останалите никак не ги виждам до него.

# 129
Сега слушам Габриела. Каза, че чете книги, но на въпроса коя е любимата ѝ, каза Розовият балон. После вмъкнат и Малкият принц, но спомена, че се при познава в балона. Тотално ме изгуби. Слушала съм в 2/3 от книгата и определено няма стойност, става за сеир, но да ти е любима...

До Розовият балон щях да спра да я слушам. Достатъчно ми е.

# 130
И аз на Розовият балон се потресох, но тази Габи като цяло е доста невпечатляваща откъм интелект, да не бъда по-остра. Разбирам защо си тръгна. И е на 24, никакво дете не е.

# 131
Изобщо не ми харесват преди -след и в момента Маги и Нани и не разбирам защо се обособиха като отявлени фаворитки и какво толкова ги отличава от останалите Thinking

Годините Simple Smile
Лелки са и двете до този Алек, не че са лоши, поддържани жени наближаващи зрялата възраст. А той си е едно момче все още. Мъжете преди 30 са си хлапета.
Според мен има няколко млади жени вътре които му подхождат , 4-5 да са , останалите никак не ги виждам до него.

Магито е далеч повече лелка, от Нанито. Нани е по-малка от нея всъщност, 2 години мисля, може пък и корекциите да оказват влияние. Обаче Маги си изглежда по-зле и е направо неразпознаваема като малка. Нанито изглежда далеч повече същата. Барната, променена, ама определено е същия човек, тоест добре се е запазила.

# 132
И аз на Розовият балон се потресох, но тази Габи като цяло е доста невпечатляваща откъм интелект, да не бъда по-остра. Разбирам защо си тръгна. И е на 24, никакво дете не е.
Съгласна съм, само от промото в началото на Надкаста, казва, че не е срещнала никаква подкрепа от близките си, та според мен това малко обяснява защо са я изгонили-май и тя не се е чувствала добре, може би са преценили, че няма да й издържи психиката-това на първо четене след 5 мин слушане.

# 133

Годините Simple Smile

За мен всички му подхождат (почти), толкова ми е безличен този Ерген. Но все пак нацелува на първа среща новата Айлин. Вярно, че му диктуват до степен да не знае имената на момичетата, но и миналата година на първа среща беше Валерия, пък какво стана с останалите догатки за фаворитки... Цирк не, ами направо цирковия фестивал от Монте Карло ще гледаме. Нямам търпение и ще ида да си купя пуканки.
ПП: Къде е този над/под/покрай каст?

# 134

Годините Simple Smile

Явно има причина - Шарминката потвърди в Надкаст, че Алек харесва по-възрастни жени.

Общи условия

Активация на акаунт