ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 032
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Явно има причина - Шарминката потвърди в Надкаст, че Алек харесва по-възрастни жени.

Вероятно, да. Факт , че някак не му стоят. А и иска много деца 3, 4 и т н, сложна работа с някоя жена наближаваща 40-тте. Доста противоречиви схващания, според мен самия той не е съвсем ориентиран.

# 136
Не е казано, че всички деца ще са от една жена.

# 137
  • София
Аз това с многото деца въобще не го приемам на сериозно. Не ми изглежда такъв типаж баш този Ерген.

# 138
  • София
Най-лесно да си вземе една кака с вече налични две деца и то не останало. Grinning

# 139
  • Варна
Най-лесно да си вземе една кака с вече налични две деца и то не останало. Grinning

Мда, правилно.
Никъде не се споменава, че иска да са негови.
Просто деца да има.Satisfied

# 140
Келешки приказки са това с многото деца. Да няма да ги колекционираш, че да искаш много. Приказки на дечковци дето нямат деца и даже не им е на дневен ред да имат. Толкова като искал, можеше вече да има 1-2 поне, съвсем допустимо за неговата възраст.

# 141
Келешки приказки са това с многото деца. Да няма да ги колекционираш, че да искаш много. Приказки на дечковци дето нямат деца и даже не им е на дневен ред да имат. Толкова като искал, можеше вече да има 1-2 поне, съвсем допустимо за неговата възраст.

Особено щом има пари уж

# 142
  • София
Изгледах Чакалкаста с Ивелина - приятна, умерена жена, която според мен, доста истини изкриви - не била  гледала, не знаела на колко е Алек, не знаела къде попада. Не е  типичния участник и чак ми е странно, че спонтанно решила да се запише. Мисля, че по повод участничките беше откровена -  каза, че с момичета като Теа няма къде да контактува в реалния живот, каза, че Христиана вътре не е била дразнител. За разлика от другите участнички, които съм гледала, и течеше гладко мисълта, приятен събеседник беше. Дано е щастлива за напред.

# 143
Момичета, какъв е този Розов балон и защо се потрисаме от него?

# 144
Книга на една видна инфлуенсърка.

# 145
Да се запиша и аз за новата тема.
Корекциите на жените не са ми "трън в очите", щом се харесват те самите така.
Харесвам Надежда и донякъде Маги.

# 146
Дори да оставим раждането на страна, те така се гледат 6 деца. Най- малкото трябва да имаш сериозен и стабилен доход зад гърба. Този младеж я работи във фирмата на тате, я само го водят че работи...

# 147
Той явно ще работи "продължител на рода".

# 148
Имам чувството, че ако питат всички поотделно (след като са излезли вече), ще кажат, че са се записали в последния момент.
То така ще излезе, че е нямало кандидатки май, ако не лъжат.
И какъв е тоя кастинг, който приема нови хора една седмица преди датата на заминаване?
И колко време след като пристигнат реално започват снимките?
Не вярвам да е много, времето е пари.

# 149
  • София
Момичета, какъв е този Розов балон и защо се потрисаме от него?
Книгата на Антоанет Пепе, в която разказва за бившите си мъже и форума.

Общи условия

Активация на акаунт