ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 079
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 150
Падам просто едната Кристина какви "съвети" дава. Толкова са малоумни, че няма на къде. Не знам как ѝ е хрумнало да говори за социален и бизнес етикет, но е страшно клише.
https://www.instagram.com/reel/C4Kg3yYMOUJ/?igsh=enN0dHZwOXh2NjZ4

Подозирам, понеже са близки с Капитанова, че ще гони и тя кариера на измислен инфлуенсър и ще прави курсове...О, небеса..

# 151
Христиана беше казала в един лайф, че са подали кандидатура 17000 участнички, 4500 били поканени на кастинг, и са избрали 26 от всички тях.
Не мисля и аз, че е нямало кандидатки. Има си интерес за участие. Или за инфлуенсър, или за реклама на новия салон за маникюр. Лошо няма.

Не бих казала, че са безинтересни участничките. Просто продукцията набляга на скандала, а не оставя участничките сами да разказват подробно за себе си. А е ясно, че всяка една е грабнала продуцента с нещо, за да бъде избрана. Само, че не им дава ефирно време, за да разберем това. Засега виждаме само двете фаворитки, скандалджийките и някой друг статист.
Tiesto_bg много иска от нищото да ни вкара тема за Моника, която може би е искала последователи и известност, но засега хората дори не са запомнили, че има участничка с това име. Вероятно ще я видим като излиза и толкова. В моментите, когато проговори, ми направи недобро впечатление с негативни изказвания и вирнат нос. Толкоз!

Прави ми впечатление във всички подкасти, че задават едни и същи въпроси на участничките и редовно четат форума тук и правят преразкази. Жълтите сайтове също черпят супер недоказана информация от тук и си пишат статийките. Явно всичко идва от БГ Мама. 😄

# 152
Това със шестте деца е голяма смешка, казано от човек, който няма и едно. Това да си част от многото деца и да си техен родител са суууупер различни неща. Подозирам, че след второто или хайде, третото, ще каже - стига. То не, че жената ще напира да ражда 6 Grinning

# 153
Мда, и според мен говори малко наизуст той. Нещата на теория и практика винаги са различни.
Аз чакам и Евгени да се размножи с Валерийка. Че нали и при него уж имаше сериозна заявка, а то още сватба няма. Тя беше намекнала скоро нещо в тази връзка.

# 154
От 17 000 са избрали тези 26... Малеее, какви нерви трябва да са имали от кастинг екипа!

# 155
Е,те са ги избрали за сеир, не за кандидат булки на Ергена:grinning:

# 156
Магито е далеч повече лелка, от Нанито. Нани е по-малка от нея всъщност, 2 години мисля, може пък и корекциите да оказват влияние. Обаче Маги си изглежда по-зле и е направо неразпознаваема като малка. Нанито изглежда далеч повече същата. Барната, променена, ама определено е същия човек, тоест добре се е запазила.
Направо няма разлика! Trollface
Скрит текст:

# 157

Явно има причина - Шарминката потвърди в Надкаст, че Алек харесва по-възрастни жени.

Вероятно, да. Факт , че някак не му стоят. А и иска много деца 3, 4 и т н, сложна работа с някоя жена наближаваща 40-тте. Доста противоречиви схващания, според мен самия той не е съвсем ориентиран.

Те, всички дечковци на по 20 г. се обръщат след каки, но като минат 35 - 40 г. търсят 20 годишни диви. Това за децата си беше сценарий и то не особено добре изигран, колкото момата да се задави във виното си за ефира.

Дори да оставим раждането на страна, те така се гледат 6 деца. Най- малкото трябва да имаш сериозен и стабилен доход зад гърба. Този младеж я работи във фирмата на тате, я само го водят че работи...
Е, децата на Сашков татко са само три- две на мама, две на татко и той изтърсак. Е как няма да има пари да ги гледа като всички разбрахме, че тате е "спонсор" на мамин златен, за бизнеса и всичко... Ех, Саше, Саше...

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 14:20 от FreakOnALeash

# 158
Скрит текст:
[/quote]

Тази снимка конкретно не е хубава, по-окей е на онез другите снимки от сватбата. Всички имаме по-кофти снимки ей хахах И нали сравняваме двете, не съм казал че е най-красивата. Също казах, че е наистина променена. Обаче пак си личи, че е същия човек, въпреки промените. На Маги снимките като млада, не знам кво е ставало ама определено няма общо с тази в шоуто сега хахаха И да определено е по-кофти остаряла.

# 159
Това с розовия балон ме навя на мисълта, че този тип жени — влиятелки, моми и мечтаещите да са такива — са си една малка, затворена, донякъде неформална, но ентусиазирана икономика. Така наречената cottage industry.

Четат си една на друга книгите, ходят си по салоните, купуват си онлайн курсовете как да правят онлайн курсове, ходят си на семинарите по етикет, гледат си подкастите и ютюб каналите, отиват на срещите в моловете, пият си чайовете и си гледат с ангелските карти и т.н. Ние тук не сме им целевата група и се чудим кой им консумира продуктите и услугите.

# 160

Коя е Моника?

Шегувам се.
Но защо така упорито ни пробутваш Моника във всичките си коментари? @tiesto_bg
Как защо? Не разбра ли, аз съм Моник. Joy
Всяка година се върти темата от 3 до 5 момичета, викам да пробваме и от задните редове да видим как са нещата, ама няма да е. Първо бях Моника, сега съм нещо като неин бизнес ангел. Жив да не бях..

# 161
Аман от тая Моника, дето тук я виждаме повече, отколкото в предаването Imp

# 162
Скрит текст:
Тази снимка конкретно не е хубава, по-окей е на онез другите снимки от сватбата. Всички имаме по-кофти снимки ей хахах И нали сравняваме двете, не съм казал че е най-красивата. Също казах, че е наистина променена. Обаче пак си личи, че е същия човек, въпреки промените. На Маги снимките като млада, не знам кво е ставало ама определено няма общо с тази в шоуто сега хахаха И да определено е по-кофти остаряла.
Пак няма да се съглася, тук спокойно можеш да познаеш същия човек с друг цвят коса и разбира се, на повече години очевидно. Но че не е случайно там, никой не може да го оспори, но защо е там, нямам обяснение.
Скрит текст:

# 163
  • София
Аз също не виждам особено промяна в Магдалена. На мен визуално ми допада, но ме подразни с някои от реакциите си. Откривам и нещо от Елена в нея( не съм Валерия тим, и нея не мога да я понасям Grinning) .

# 164
  • Варна
[

Те, всички дечковци на по 20 г. се обръщат след каки, но като минат 35 - 40 г. търсят 20 годишни диви.

Да, влечението на един 40 -45  годишен мъж към 50+ годишна жена  е далече по-голяма рядкост, особено на жена в климакс с всичките промени тогава  . Да не казвам, как точно в тея години ако е хубавец и поддържан  един мъж , все още доста младее, а жените изведнъж остаряват . Ама то това, че няма да са все на 35 тия жени трябва да се мисли в дългосрочен план все пак при една връзка с цел дългосрочно обвързване.

Общи условия

Активация на акаунт