ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 128
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 165
Досегашните резултати от анкетата показват яростна борба между Надежда и Наум за следващата среща на Алек.
За какво ниво при девойките говорим... Grinning

# 166
Иска ми се да видя повече от Габриела... любопитно ми е да видя как ще се развие сюжета със сестрите, в главата ми се въртят няколко опции... Определено от двете повече симпатизирам на Габриела, Памела е красива, но поведението й е абсолютно неадекватно.
Виктория е изключително неприятно същество, според мен е много объркана в поведението си - иска да е жертва и страда пред камерите, после пък пред момичетата демонстрира високо самочувствие... сбъркан образ.
Интересно ми е да видя как ще се развият отношенията на Ергенът с Маги и Надежда.
Валерия засега ми е скучна, по-нататък ще развият и нейния образ.
Любопитно ми е защо Васка не се показва повече...

# 167
Аз съм забелязала, че тоя тип, подобен на Алек ( миловидни детски личица, пухкавки и късокрачки), харесват много високи и слаби жени със по-зряло излъчване. Не е задължително да са по-възрастни, но по-жилави и издължени и с по-наставническо поведение.

# 168
  • софия
Кац в новата тема. Благодарско и 🌹за създателката и.
 В анкетата гласувах за Теа. Искам да се забавлявам, а не да гледам кравешки погледи и астматични пристъпи от тежко Флюбване. Романтиката рязко ми се изпарява, когато иде реч за ергенино.

# 169
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/paranormalni-javlenij … UsND0DQlVQV-HBRPs

А така, коя ще си тръгне принудително от срещата?

# 170
Алек е скучноват и инфантилен. Несериозно е да пита ергенките колко деца искат още на първата среща. Смятам, че участва заради рекламата. Като цяло този сезон не ми е нито романтичен, нито любовен, а махленски и натоварен с негативни емоции... Поне засега...

# 171
Българката е доста поддържана жена. Изключвам тези с корекции, но огромен дял от жените използват козметика и се грижат за себе си. За съжаление не мога да кажа същото за българския мъж, на някои дори им липсват базови хигиенни навици.
Да не съм голословна - Алек изглежда добре, а момите не са никак добра извадка за качеството на българските жени.

# 172
Аз ли съм единствената, която намира момите за красиви като цяло? За поведение и възпитание изобщо не става въпрос, но понеже живея в чужбина, тези момичета ми се виждат много хубави. А и възрастта според мен изобщо не е минус в случая. Каки му били, лели му били, не живеем в миналия век! С тези възможности на пластичната хирургия и медицината, след две-три години те може и по-млади от него да изглеждат.

# 173
Хич не са ми красиви момите, с изключение на Екатерина и Васка. Останалите - силикон, джуки и превземки.

# 174
Май само аз не харесвам Васка.

# 175
А показаха ли Християна кога си контузи пръста, че после бинтована ходеше, на игрите ли?

# 176
Това със шестте деца е голяма смешка, казано от човек, който няма и едно. Това да си част от многото деца и да си техен родител са суууупер различни неща. Подозирам, че след второто или хайде, третото, ще каже - стига. То не, че жената ще напира да ражда 6 Grinning
И аз съм на същото мнение. И баш в Ергена ще си намери майката на децата. То цирк и половина. Ама пак се хващаме да обсъждаме визитките, дето са толкова продуцирани, че нямат общо с реалността. Гледат се делата, не думите.

# 177
  • софия
А показаха ли Християна кога си контузи пръста, че после бинтована ходеше, на игрите ли?
Хриси е решила да прави вечеря  и да ги събере всички около масата. Докато е готвела се е порязала. Не помня в кой подкаст го чух. Някоя от изгонените го спомена.
 За мен момичетата са ок. С изключение на една две. Предпочитам да ги оценявам по поведение, не по физически белези.

# 178
И от много чудене накрая да си правят интервенции дето не ги разкрасяват баш.
В тая връзка да си кажа за Христиана. Хубава жена е, но тия подобрения не са точно хубави. Устните са за разграждане, кичето по-добре без него. Между другото много ми харесва карето ѝ, не виждам смисъл да се слагат тия допълнителни коси. Голямо браво, че е отслабнала. Хубави здравословни решения са това Simple Smile

# 179
Не са грозни, но някои ми се струват непривлекателни. Разбира се, не е нужно да са топ красивици, за да впечатлят мъж.
Хубави са ми Екатерина, Васка, Силви и Нани. Харесват ми дори Йоана и Надя инженерката. Но някои от тях започнаха да разкриват много неприятни харатери и лично аз се отблъсквам.

Общи условия

Активация на акаунт