ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 169
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 180
Христиана ми е хубава с карето и с малко грим. С екстеншъна и тежкия грим е ужасна, но ѝ отива на характера.

Васка ми е красива и нежна, но не понасям хихикане, когато някой се подиграва на другите. Честно казано по-добре да атакуваш на глас, отколкото само да пригласяш, но да оставаш мил и чист.

# 181
Младостта сама по себе си е красива, ако сега не се харесват, никога няма да го направят. Разбира се, всеки човек се привлича от различни типажи, предполагам, че и мъжете гледат на това по-съвсем различен начин, на мен например за привличането много ми влияе и поведението на човек, интелекта и т.н.. когато се оформи една цялостна картина на самия него. Не бих могла да се влюбя в лицето или задника на някого, особено, че първото въобще не е сигурно колко е истинско.

# 182
Това реалити е повече от субективната оценка на една външност. Има други съществени социално-психологически критерии, по които да се анализират и ерген, и ергенки. Зависи кой как гледа на предаването- аналитично или просто за забавление. 
Каквото и да си говорим, трудна е задачата на момичетата да впечатлят ергена пред всички тези камери. Не знам как успяват да се отпуснат до такава степен, че да го награбят за целувка. Възхищавам им се обаче на смелостта и липсата на страх от излагация.

# 183
Мен ми е чудно циркаджийките като Християна, Венета, Тутанкамион какво точно печелят от това участие. Ставаш за резил според един сценарии, обикаляш нета като меме 2 месеца и това е. После цял живот срам. Да не говорим, че са млади жени, тепърва семейство и деца ще имат, някой ден детето да ти гледа келешлъците из нета. Инфлуенсърска кариера и слава не се добива от такива участия.

# 184
На такива като изборените едва ли ще им пука след време, може би ще е по-скоро нещо, с което да се похвалят пред себеподобни.

# 185
Много ми стана смешно

# 186
Благодаря за темата 🌺
Спомняте ли си на рекламката на предаването Алек като скача от скала във вода?
Нещо не е същото тЕло , как мислите?

# 187
Още на промото нямаше начин тоя каскадьор да ми мине за наш Алек. Съвсем друг мъж със съвсем друга осанка.

# 188
Мен ми е чудно циркаджийките като Християна, Венета, Тутанкамион какво точно печелят от това участие. Ставаш за резил според един сценарии, обикаляш нета като меме 2 месеца и това е. После цял живот срам. Да не говорим, че са млади жени, тепърва семейство и деца ще имат, някой ден детето да ти гледа келешлъците из нета. Инфлуенсърска кариера и слава не се добива от такива участия.

Точно. Използват ги за сеир, стават на мемета. Плюят ги, а те си мислят, че дъжд вали.

# 189
  • Варна

Точно. Използват ги за сеир, стават на мемета. Плюят ги, а те си мислят, че дъжд вали.

А, защо? Тутанкамионът бая фенска маса събра! Така, че явно е имало смисъл от участието й.

# 190
Даже не помня Мони ли беше Камиона, или Габи 😃😃😃 И двете не ми излизат в Инстаграм. И след още година никой няма да ги помни. То и Габито от първи сезон с Атомна Еко-Био Централа (не помня даже лафа) не съм я виждала из медиите. Та и тези гърли толкова - смях и мемета през сезона и довиждане!

# 191
Чакам с нетърпение новия епизод и се надявам малко да се раздвижват нещата

# 192
  • Варна
Даже не помня Мони ли беше Камиона, или Габи 😃😃😃 И двете не ми излизат в Инстаграм. И след още година никой няма да ги помни. То и Габито от първи сезон с Атомна Еко-Био Централа (не помня даже лафа) не съм я виждала из медиите. Та и тези гърли толкова - смях и мемета през сезона и довиждане!

Точно Мони беше.

# 193
Аз ли съм единствената, която намира момите за красиви като цяло? За поведение и възпитание изобщо не става въпрос, но понеже живея в чужбина, тези момичета ми се виждат много хубави. А и възрастта според мен изобщо не е минус в случая. Каки му били, лели му били, не живеем в миналия век! С тези възможности на пластичната хирургия и медицината, след две-три години те може и по-млади от него да изглеждат.

И аз мисля, че всички са красиви, макар и субективно. Когато покажат характер и мисъл, тогава везните започват да клонят към негатив или позитив. Но пак си мисля, че глада, затворената среда и недоспиването, са изиграли роля за допълнително напрежение и скандали между момичетата.

Споменатите Памела, Габриела и Васка:
Памела за мен е с по-добронамерено и забавно отношение. За Габриела четох, че е по-хард като характер. Чакам я да си го покаже и това ще се случи, доколкото следих всички промо видеа. Васка ми е бейсик момиче от квартала и някак изкуствено величана от зрителите. Хихикането при заядливите коментари не я правят изобщо невинна и добра. Пък май не оставаше дълго според снимките в ИГ.

# 194
И аз мисля, че момичките са хубавки като цяло. Ама с доста подобрения повечето и точно тия подобрения при повечето сякаш са неуместни. То си някаква мода това. Аз също не съм 100% естествена, ама в крайности не съм стигала. Има яко предобрени устни и бюстове. Иначе хубави момичета. На Виктория в никакъв случай не ѝ се нахвърлям, че не е хубава. Просто едни по-особени черти. И тя си има красота в себе си. Киара наистина ми е много красива, по един кукленски начин. Идеята е ние да си чешем езиците и да се върти интрига около това Алек какво най-много харесва.

Общи условия

Активация на акаунт