ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 721
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
По- добре да си ходи Виктория, че е много влезнала във филма. Няма смисъл да се мъчи повече.
Ама сигурно ще е сливата днес.

# 1 501
Ако Сашето има поне малко думата Христиана.. но най-вероятно Кристина.

# 1 502
Науууумчо, млЪкни, лястовиче такова!

# 1 503
Христиана ще е, май

# 1 504
Хриса няма да я изгонят днес, ще се развали сценария!

# 1 505
Виктория е често в крайности. Както някой по-рано спомена, има много какво да работи по себе си. Очевидно, че доста неща й тежат и определят поведението й.
Вики прави всичко възможно, за да я дават и да се задържи. Но май, май в компанията на Алек ѝ се подкосяват краката.

# 1 506
Хриса няма да я изгонят днес, ще се развали сценария!
Ще я изгонят, нетърпима е просто! Тя превръща всеки коктейл в панаир, ръкомаха, грачи, обсебва всичко! Вулгарна, мърлява, противна на вид и на характер.

# 1 507
любимите ми бисери днес
Йоана за Маги “Тя е интелигентна…. не умна по-скоро”
Надя “36 годишна жена…. То… на 36 години”

И… ДМС инхалатор на Маги

# 1 508
Маги да си върне стария цвят коса и да не разрешава повече да я зализват така.

# 1 509
Ох, става ми много криво като почнат да говорят така грозно за годините на някой човек. Ще ги видим госпожиците на 36 години като станат каква ще са я свършили. И само в България над 30 си стар...Направо ми се повръща 🤢.

# 1 510
Отново, ако Сашко има думата поне малко 1та 🌹 ще е за Нани.

# 1 511
Най отвратителното нещо в Маги е начинът по който си затваря устата. Сякаш сила е необходима за да ги затвори. Маниерно прави някакви муцуни, фасони..
Направо е ужас това, едвам я изтърпях да я гледам с тия физиономии…сигурно наистина изпитва трудност със затварянето на устата.

# 1 512
Как няма да е Християна като го потресе! И каза НЕ. Какво повече.
Украинката надмина  очакванията ми. Май и той беше изненадан но също усети привличане. Тя го гледаше мнооого огнено.

# 1 513
  • Валенсия
Ясно защо Надя е сама. Не престана да пръска злоба. Нани пък ми се струва безхарактерна. От Васка очаквах повече, но съм разочарована. Започвам да симпатизирам на Маги, защото ми се струва, че е с готин характер.
Къде Надя, там и Христиана.
Кой мъж би си взел такова чудо в къщата?!
Хвани едната, удари другата.

# 1 514
Аз се сетих на кой ми прилича Виктория! На Лили " Момичето от Дания"🤗

Общи условия

Активация на акаунт