ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 102
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 725
Честит празник, дами!

Вчера не можах да гледам, но в инстаграм видях поредица от снимки на Ергено в целуваческа поза. Явно някакъв маратон по целуване е имало, щом и с Хриси и Вики го видях да се мляска. Сериозно и тях ли е целувал?

# 1 726
Не мога да разбера подкрепата ви към Силви. Нали уж бяхте против булинга, пък изведнъж нейните действия са ок? Смееше се на “ухапаната” от пчела (заслужавала го), Барбара била мъж, еди-коя-си дано не се върнела от среща (много зловещо прозвуча това). Май тормозената се превръща в тормозеща, откакто Алек и обърна внимание. Не че другите не са същите, но тя нали уж претендира за ниво.
Ако нападат някой, който те кефи, е булинг, ако не те кефи, е топ ниво. Габриела много точно я определи Силви, 30 годишна с вид на 13 годишна и с мозък на 3. Аз съм съгласна!

# 1 727
Пам е качила видео в тик ток със съвети за коса , но е сложила снимка на косата на Теа , не беше ли много против обидите ?
😂 Окапала и била всичката коса като излязла от Ергенът!

# 1 728
Благодарско...

Ми да ходи Барбара, автогол си вкарва така, черни точки прид Саше ще натрупа..защото подмяната си е кофти откэдето и да го гледаш...странно, как не го разбират..вшзирам боркинята в случая...ма явно плиткия мозък спомага...

За думите на Силви...доколкото разбирам, изрекла ги е еднократно. Мнение е изказала.
Далеч от булинг или както там се казва..доста различно от поведението на псевдо психоложката, което поне 10 пъти изкрещя обидите си към Силви...па и наколко дена ги повтаряше..

Не ми е едно и също..изобщо...

# 1 729
За мен най-секси жената в предаването е Теа, другите май се скъсват от злоба от този факт и затова я одумват. Жените са много завистливи.

# 1 730
За мен най-секси жената в предаването е Теа, другите май се скъсват от злоба от този факт и затова я одумват. Жените са много завистливи.
Ти си мъж, нали? 😁

# 1 731
Бях на път да пиша, че съм впечатлена от стоицизма на Силви и от това, че не им влиза в тона, докато не почна и тя с репликите и рязко се срути от нивото за което претендира. За сметка на това все по-симпатична ми става Виктория. Особено ми хареса срамежливостта и да целуне Алек пред другите и ми е много сладка как примигва с очички срамежливо. Някак престанах да се фокусирам върху устата и зъбите. Алек също беше трогнат от нея затова и допусна целувката да се случи, не че имаше кой знае какво желание. Харесва ми също, че реагира доста адекватно, съвсем не е глупава за разлика от повечето. Симпатяга ми е. Новата ми звезда е Марийчето, която след срещата на диванчето ми стана много интересна. Май и на Алек, който бе внезапно и спонтанно привлечен. И това се усети за разлика от напъните му да изглежда такъв с Магдалена. Па дори и с Нани ми е доста изкуствено развеселен.

# 1 732
Този ерген ми е най-нелогичен. Вместо примерно да покани Васка, която му направи впечатление и е хубава, или пък русата Надежда - целува Хриса, Виктория, Мария му действала предизвикателно…
Явно типажа не му е руса, а мега кльощави и ръбати.

Ти си мъж, нали? 😁
За мен също Теа е най-сексапилна, а съм жена.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 08:55 от T.Valcheva

# 1 733
Ти си мъж, нали? 😁

Не съм мъж, жена съм, но за мен Теа изглежда най-добре след Екатерина. Те и затова другите злобеят.

# 1 734
Мен целувките не са ми гнусни този сезон, няма езици, няма натискане, само дето не си стискат устните навътре (като бяхме деца, така се "целувахме", за да не ни се докоснат устните). Евгени налапваше по половин момиче на целувка... Пък Боряна едва не я оправи на пейката направо.
Да, ама Евгени не е целувал Тутанкамион, Елисавета или Габи. Не му харесват - няма да ги целува. Аз казах, че този е най-големият актьор.

# 1 735
  • София
Магдалена се държи много майчински с Ергена. На този етап вече определено ми е неприятна. Много е лабилна. Пред него нежна и влюбена, но пред момичетата постоянно се обяснява и бързо иззлобява.

Габриела и Барбата освен, че са нелицеприятни, се държат като мутри. Грубо и мъжествено поведение. На такива отпор се прави със техните методи, защото те друго не схващат. Затова и одобрявам поведение на Силви в този случай.

Между другото, Габриела реве за пая в лицето, ама като бутаха с мечетата, бяха много щастливи.

В тоя сезон любовната интрига засега е много слаба, и гледам пак за заложили на булинг и злобарки. Дано не гледаме само това цял сезон.

# 1 736
Според мен Барбара няма привличане към ергена, нито той към нея и , предвид че остана последна роза с Христиана, мисля ѝ е ясно, че няма да се задържи много и реши да си подари едно яко преживяване и повече екранно време преди да си тръгне.  Алекс едва ли ще е крайно изненадан, все пак знае за бялата ѝ роза, би трябвало да очаква този разврат.
Христиана му предложи да я целуне, но изчака той да го направи, не му се е нахвърляла, както много други, така че, да се говори за принуда от нейна страна е малко пресилено. Той можеше да откаже твърдо или деликатно - по негов избор, но не го направи. Не знам защо ѝ се ядоса толкова за това, изглеждаше направо бесен. Може би от продукцията са му наредили да не отказва тази целувка, та затова. После прие думите на Памела за чиста монета, без да се опита да разбере какво точно е говорила Христиана. Ами, не ми е ОК. Не че съм против обезрозяването на Хриса, принципно говоря.
@teta75, абе, бая пъти го повтори тя това мнение, заедно с още други приказки и доста криндж поведение на моменти.

# 1 737
Всеки има право на лош вкус! Wink

# 1 738
Секси е Тейчето, но е толкова заблудена горката, че чак ми е сладка на моменти. Трябва да си отгледа и други качества.

# 1 739
Между другото, Габриела реве за пая в лицето, ама като бутаха с мечетата, бяха много щастливи.

Според мен реве заради ринопластиката. Като гледам на визитката е със стария нос, а в предаването нов и не е добре след операция да се удря носа, за да не се изкриви.

За мен съвсем на място си беше включването на Силви. Не я харесвам, но е в пъти по-добре от бичмето и това което каза беше абсолютната истина. Аз ако съм на ергена и ми дойде Барба вместо Надето...ще се чувствам направо ощетена.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:26 от Rusty15

Общи условия

Активация на акаунт