ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 144
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 710
Не знам за вас,ама на мен досега не ми се беше случвало поне през половината епизод да ме хващат нервите и да не мога да гледам какво се случва изобщо Grinning Някакво такова..неудобно. Само слушах в тия моменти Grinning Супер,че Християна си тръгна. Но има още доста злобарки за гонене. В следващия епизод чакаме боййй Grinning

# 1 711
Връща си го? Две лоши постъпки не правят една добра. Нали претендира за интелект, ерудираност и възпитание всеки път като види камера. Не се държат така ерудираните хора.
И аз не подкрепям обидите, които изсипа, но го направи, за да защити Нани. Вярно, че Силви може би си търсеше повод, но все пак.

# 1 712
  • Down south
"Прегледах" серията на бързи обороти, най-вече, заради коментариите тук.
Някои/много тях трябва да се вземат под внимание и авторките да бъдат наети от сценаристите за следващия сезон.
Защо "изгониха" детската психоложка, очаквах че някак си ще я култивират.

Плажната сесия беше показателна. Теоритично.
 Ергенът няма нито една татуировка, как се очаква да залитне по нашарените моми Sunglasses колкото и изрязани да са им банските костюми.

ПП Продължавам да бъркам зализаните Нани и Маги Close

# 1 713
Детската психоложка май сгафи и с коментарите си за целувката, които Памела предаде...
Сценарият в този сезон повече прозира обаче..това определено е минус. Даже не се сещам за някоя сцена, която да ме е хванала с достоверността си. Чак реакцията на Маги ми се видя нарочно предизвикана и подсилена отвън. То микрофон, ставане, чак такова внезапно страдание...
Теа колкото и да не е пример за подражание е някакъв свеж полъх в цялата работа:))) Все повече всичко ми заприличва на сериал...Трябва да признаем на втори сезон актьорските умения...

# 1 714
Айдее ергенът ги намляска всички по домовата книга. Дали не им вкарва по един седемгодишен паразит в устите? Animal Bug Белким им изсмуче хиалурона.

Срещата на плажа беше свежа и приятна за гледане, особено играта. Бяха отпуснати и се забавляваха, чак ми бяха симпатични всички. Противно на общоприетото схващане, че само сеирът и скандалите продават, хората всъщност обичаме да гледаме усмихнати млади хора, които се държат естествено.

Теа ми беше забавна. Голям шемет е, нищо, че е много проветливо между ушите. Не ми е набита, сочна ми е и същевременно стегната. Много мъже обожават такава фигура.

Всъщност всички момичета на плажа имаха хубави тела. Само някои са ненужно кльощави заради криворазбрани моди. Една Магдалена например ще изглежда много по-добре с малко повече извивки, има дължината да ги поеме. Виктория също ще позаглади косъма с няколко килца отгоре. Сега изглеждат гладни и изнемощели.

Киара е супер и в тяло, и в лице, като Барби направо. Ужилената ѝ уста е проблем, но решим. Ноо има рядко неодухотворен поглед. Някак ленив, отегчен, нелюбознателен и надменен едновременно.

Скрит текст:
Пак им давам безплатни идеи, но Киара вместо да си губи времето и младостта с обречена на провал или най-много посредственост поп-фолк кариера, по-добре да пообикаля две-три години из стратегически места в Европа.

Но не да виси по баровете и хотелите в Гщаад и Мейфеър като евтин източноевропейски ескорт, а да запише една лесна и бюджетна магистратура в Дания или Норвегия. Може и Милано, Рим. В никакъв случай Англия, Холандия, Испания или Франция. Примерно фотография, музикален мениджмънт, мода.

С малко късмет и стратегия (която включва задължително разграждане на филъра в устата и да гледа как се гримира и облича Айлин и да прави точно обратното), съвсем спокойно може да кашира някой немного интроспективен висока средна класа скандинавец, швейцарец или северноиталианец и да си уреди живота. Даже не е нужно да е дърт, достатъчно хубава е за млад.

Искам самочувствието и дебелокожието на Силви Sob Sob Sob

Надежда единствена се държи адекватно и на положение. Става ми все по-симпатична.

Моля споделете кой е салонът на сестрите и къде работи Барбара като маникюристка да не вземем да отидем там по погрешка Hands Pray

# 1 715
Маги се прави, че никой не може да я бутне, но много ранима и емоционална. Струва ми се, че има проблем със самочувствието.
Христиана изманипулира Алек да я целуне като го предизвика. Единствено с цел да засегне Маги. Той почувства манипулацията и логично я отстрани.
И аз се изкефих на Силви, на простака не трябва да се мълчи. Каза го много точно. Харесва ми, че запазва самообладание

# 1 716
Моля да ми обясните, на двете сестри майка им работи като сервитьорка, в нейно заведение ли. А те двете с какво се занимават. Не разбирам как финансово се справят ,за всички корекции по себе си.

# 1 717
Маги се прави, че никой не може да я бутне, но много ранима и емоционална. Струва ми се, че има проблем със самочувствието.
Христиана изманипулира Алек да я целуне като го предизвика. Единствено с цел да засегне Маги. Той почувства манипулацията и логично я отстрани.
И аз се изкефих на Силви, на простака не трябва да се мълчи. Каза го много точно. Харесва ми, че запазва самообладание
Тя направо го изнасили. А той се показа слаб. Можеше да я отреже като каже от сорта "не е дошъл момента за това", а той след като ясно показа, че идеята за целувка му е абсолютно неприемлива пак я целуна. Ми това никак не говори добре за него като личност. Готов на компромиси, а после другия му виновен.

# 1 718
Мен целувките не са ми гнусни този сезон, няма езици, няма натискане, само дето не си стискат устните навътре (като бяхме деца, така се "целувахме", за да не ни се докоснат устните). Евгени налапваше по половин момиче на целувка... Пък Боряна едва не я оправи на пейката направо.

# 1 719
Може да не умее да се целува. Хм, Мария може да го научи до края на предаването.

# 1 720
"Прегледах" серията на бързи обороти, най-вече, заради коментариите тук.
Някои/много тях трябва да се вземат под внимание и авторките да бъдат наети от сценаристите за следващия сезон.
Защо "изгониха" детската психоложка, очаквах че някак си ще я култивират.

Плажната сесия беше показателна. Теоритично.
 Ергенът няма нито една татуировка, как се очаква да залитне по нашарените моми Sunglasses колкото и изрязани да са им банските костюми.

ПП Продължавам да бъркам зализаните Нани и Маги Close
Аз много се радвам, че я изгони. Аз не го очаквах и беше приятна изненада. Такъв човек като нея няма култивиране. Иначе Алек до колкото видях има някаква татуировка.

# 1 721
Значи, поръчваш си филе миньон, а ти сервират парче сланина. Наистина ли си въобразяват, че той няма да види разликата. Можело да се зарадва, Божкеееййй. .
Силви беше изключително права.

# 1 722
С шок научавам, че Християна е отпаднала, това е безумно продуцентско решение, та нали предаването се основаваше на нея. Според мен най-вероятно сама е решила да напусне, както Шермин.

# 1 723
С шок научавам, че Християна е отпаднала, това е безумно продуцентско решение, та нали предаването се основаваше на нея. Според мен най-вероятно сама е решила да напусне, както Шермин.
Не, тя постави Алек в много неудобно положение с принудената целувка и нямаше как да и го прости. Мисля, че решението е било негово. Беше бесен.

# 1 724
Гледам почти със затворени очи последните епизоди от неудобство...
Изкефих се, че Христиана си тръгна! Не го очаквах и ме изненадаха много приятно.
Не знам дали е коментирано, но някой от вас намира ли прилика между Мария и Мистър Бийн? На моменти е много силна.

Общи условия

Активация на акаунт