ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 099
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 695
Пак ще кажа за Мария. Аз я подозирах от начало, че е била от другия пол. Не знам, но тя направи нещо, което никоя друга не направи в личните разговори. Тя го попита "тренира ли днес? Какво тренира?"..и моментално го прихвана..защото зададе непринуден тон за разговор в който той се почувства като риба във вода. Тя познава твърде добре мъжката природа. Тя знаеше точно какво да каже за да се почувства той в свои води. Не започна да говори за себе си колко е чувствителна е каква драма е имала и да го кара да се чуди кой синоним на "феноменална" да изрече ....и всичко това придружено със страстен изпиващ поглед...Да, това момиче твърде добре познава мъжката природа.
Рускиня, от малки ги учат

# 1 696
Повечето жени са трагични, злобни и елементарни. Габриела вече и физически ще се саморазправя като гледам. За сега само Маги, Надежда и до някъде Катя са ми симпатични.

# 1 697
Реалност:
Инстаграм:

# 1 698
Пам е качила видео в тик ток със съвети за коса , но е сложила снимка на косата на Теа , не беше ли много против обидите ?

# 1 699
Не мога да разбера подкрепата ви към Силви. Нали уж бяхте против булинга, пък изведнъж нейните действия са ок? Смееше се на “ухапаната” от пчела (заслужавала го), Барбара била мъж, еди-коя-си дано не се върнела от среща (много зловещо прозвуча това). Май тормозената се превръща в тормозеща, откакто Алек и обърна внимание. Не че другите не са същите, но тя нали уж претендира за ниво.

# 1 700
а какво, трябва да си седи в ъгъла и да плаче ли? Връща си го.
Не мога да разбера подкрепата ви към Силви. Нали уж бяхте против булинга, пък изведнъж нейните действия са ок? Смееше се на “ухапаната” от пчела (заслужавала го), Барбара била мъж, еди-коя-си дано не се върнела от среща (много зловещо прозвуча това). Май тормозената се превръща в тормозеща, откакто Алек и обърна внимание. Не че другите не са същите, но тя нали уж претендира за ниво.

# 1 701
  • София
Няма ли шанс някак отнякъде да вкарат резервни кандидатки?

# 1 702
Връща си го? Две лоши постъпки не правят една добра. Нали претендира за интелект, ерудираност и възпитание всеки път като види камера. Не се държат така ерудираните хора.

# 1 703
Пам е качила видео в тик ток със съвети за коса , но е сложила снимка на косата на Теа , не беше ли много против обидите ?

как се пише в тик ток

# 1 704
# 1 705
Надежда казала ли му е вече за детето? Май нещо съм изпуснала или Мими я издаде на пейката.

# 1 706

аз помислих че за тази памела говориш която е сега в този сезон
а ти имаше предвид пам от миналия сезон
да тя беше много против обидите

# 1 707
Надежда казала ли му е вече за детето? Май нещо съм изпуснала или Мими я издаде на пейката.
Каза му отдавна.

# 1 708
Хм уж много се харесват с Маги, а целувките им са много посни, реално само си докосват устните.

# 1 709
Даа , излиза ми често 😀
Даа , тя беше много Проти обидите , но да качиш на момиче косата и да напишеш “как косата ви да не изглежда така “ не е много мило😀🤡

Общи условия

Активация на акаунт