ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 081
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 680
Тази Надя е отвратително, злобно момиче. Когато усети, че някой бива нападнат и страда и лицето и се озарява. Злобно и нещастно момиче. Дано скоро я разкара.

Васка е от нашия край и има типичния манталитет и ограниченост на момичетата, които са си останали в града, след гимназията. Прозрачна ми е.

Аз не виждам никаква химия между Алек и Маги. От нейна страна има привличане или по-скоро желание да бъде първата и специалната. Не че толкова го харесва. Виктория вече е главозамаяна, той не може да я диша. Алек не харесва Маги. По сценарий е. Единствено привличане има с Памела и евентуално Мария. Но там е на сексуално ниво. Може би има и нещо към Надежда

# 1 681
  • София
Ха Алекс ги целува повече от Генча. Евала, че изгони сливата, че беше нетърпима.  Оф не му е лесно на него, вече втора среща му провалят на човека... Силви ми се издига все повече, как започна и тя да ги Апе и си остава със каменното самообладание.
А от промото , Габриела или Виктория ще се заядат с Йоана, че не видях като хората. Ама тази година разврата на събитията е бая повече злоба и недорасли заяждания , ала 5 клас...

# 1 682
То пък в Е2 бебешкото вишнево направо МА уби. Съгласната съм за жълтото русо в Е3. Аз съм брюнетка под прикритие и е много сложно и скъпо поддържането на русо.

# 1 683
  • Viena
Яко злоба!

# 1 684
Аз го гледам на запис и още не видях кой са изгонили. Явно се е отвратително от целувката с Християна, той си каза след това - Не.
Катето нещо май става приятелка с Маги

Идват ми малко вповече разговорите за възрастта, при условие, че младите момичета изглеждат по-възрастни от по-голумите момичета.

# 1 685
И Катето си я харесва, ще има сигурно още срещички с нея. Пантерка.

# 1 686
Пак ще кажа за Мария. Аз я подозирах от начало, че е била от другия пол. Не знам, но тя направи нещо, което никоя друга не направи в личните разговори. Тя го попита "тренира ли днес? Какво тренира?"..и моментално го прихвана..защото зададе непринуден тон за разговор в който той се почувства като риба във вода. Тя познава твърде добре мъжката природа. Тя знаеше точно какво да каже за да се почувства той в свои води. Не започна да говори за себе си колко е чувствителна е каква драма е имала и да го кара да се чуди кой синоним на "феноменална" да изрече ....и всичко това придружено със страстен изпиващ поглед...Да, това момиче твърде добре познава мъжката природа.

# 1 687
При Катето една очна линия прави чудеса, без грим да не я виждаш.

# 1 688
2022 - Много мило
2023 - Уляля
2024 - Феноменално

# 1 689
В Инстаграм я нарекли Татко Барба и го смятам за велико Joy

# 1 690
  • София
Хора, нямам време ама влизам само да напиша, евала на Силви! Не е на център момичето, но направо ги разби! Двете злобни мъжкарани особено издивяха. Много беше права с тая реплика и второ евала за нея - тези, които са ниско, могат да си правят каквото си искат, защото нямат ниво и не могат да го свалят с поведението си. Хубаво е да получат малко качествен отпор. Радвам се, че и Християна излетя най-накрая.

# 1 691
Хриястияна е служила за утайник. В нея се утаяваше колективната простотия. Сега ще трябва всяка да си поеме своята.

# 1 692
  • София
То пък в Е2 бебешкото вишнево направо МА уби. Съгласната съм за жълтото русо в Е3. Аз съм брюнетка под прикритие и е много сложно и скъпо поддържането на русо.
Бабешкото ? Grinning

На Надежда русото на мен ми харесва, ама може да е субективно, защото и аз такова поддържам.
На Маги е ужасно, а пък на Теа пиргите от зрънчо са без коментар.

# 1 693
Тази Надя е отвратително, злобно момиче. Когато усети, че някой бива нападнат и страда и лицето и се озарява. Злобно и нещастно момиче. Дано скоро я разкара.

Абсолютно. Тази жена я виждам развълнувана, със светещи очи, само когато гледа как някоя там се чувства зле, още малко ще започне да ръга дружките си с лакти "виж, виж, виж, виж". Такова удоволствие изпитва, къса синджира направо.

# 1 694
  • София

Пък уж са от един отбор, явно сестрите не подбират средствата. Габи поне е директна, докато миличката Пам с детското гласче и невинната усмивчица забоде яко нож в гърба. Няма да се учудя, ако стигне до финал.

Общи условия

Активация на акаунт