ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 938
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 665
Да, след привидното заравяне на томахавката, изказването на Силви си беше взривоопасно, но пък така ми напълни душата! Та останалите изобщо не се притесняват да са груби и нетактични през цялото време - то не бяха злобни хихикания, подмятания, обидни квалификации, прякори в стил 6ти клас...
Защо и тя да не си каже истинското си мнение? Недипломатично, но право в десятката!

Давам идея въпросът за гласуване в следващата тема да бъде: Кои са следващите 2 участнички, които бихте изгонили следващата седмица?
Моите са Барбара и Киара/Надя. Еднакво безполезни, злобни и противни за гледане.

# 1 666
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .
Снимка може ли на майката?

# 1 667
  • София
На мен Теа ми прилича на ДесиСлава по глас и начин на говорене и физиономии, мрънкащо и сладки муцунки. Теа обаче така не успява да впечатли.

Странно ми е, че Алек заряза Васка и Валерия, които хареса първоначално, а стигна до целувки чак с Виктория и Християна.

Радвам се, че покани Надежда на среща, искам да видя повече от нея. Явно няма да стане, но е ясно, че ще ѝ се реваншира след това.

# 1 668
На барби ( постоянно ми го поправя на борби 😀) и габи ( губи Wink проблемът им е, че не знаят, че приличат на мъжкарани.
Знаят, затова са толкова гадни.

# 1 669
Мисля, че този път Алек трябва да я върне. Ако не го направи ми пада в очите. Досега не съм казала нито дума за него. Макар, че ми прави впечатлениение на малко мекушав.

# 1 670
Сега гледах промото ,ами той всички ще жи намляска ,няма да пропусне никоя

# 1 671
На мен Теа ми прилича на ДесиСлава по глас и начин на говорене и физиономии, мрънкащо и сладки муцунки. Теа обаче така не успява да впечатли.

Странно ми е, че Алек заряза Васка и Валерия, които хареса първоначално, а стигна до целувки чак с Виктория и Християна.

Радвам се, че покани Надежда на среща, искам да видя повече от нея. Явно няма да стане, но е ясно, че ще ѝ се реваншира след това.

След като в първото промо на сезона, от недоглеждане разкриха коя е финалистката с булчинската рокля накрая, тръпката от срещите и розите избледня доста.
Сега ще гледаме заради цирковете.
Подкрепям с две ръце всеобщата антипатия към бай Габриел и Барбара.

# 1 672
  • тук и там
Няма да я върне Алек.На промото с тортите ми се стори,че Надежда беше там,което пък означава че Барбара е била на среща.

# 1 673
Адашката Габриела за съжаление с всеки епизод изглежда все по-злобна и арогантна. Явно другата седмица ще я видим в пълният й блясък.... Още на играта с басейна ми направи лошо впечатление, но тази седмица просто ми затвърди, че не е хубав човек. Почти всеки коментар й е хаплив, усеща се злобата. Жалко, защото пък сестра й ми допада, въпреки че е леко лигава, но някак не ме дразни.

# 1 674
Тази Васка не знам какво се захласвате по нея, но е доста ограничено момиче и си личи къде е расло.
Малей останах без снахи - свекървовещица х2 чакам да стана, но дори и гадже нямат.

# 1 675
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .
Снимка може ли на майката?  Няма как да сложа снимка,но много си приличат с Пам,но майката е по нежна и с естествено красиви устни .Който ходи в Плаза сигурно я е виждал,много работи жената Зори се казва.

# 1 676
Набра кураж Силвето от протекцията на ергена и почна да си показва рогцата. Думите ѝ бяха верни, но ненужни, всички бяха наясно. Явно това ѝ е амплоато в живота - доклад на шефа за тормоз (който сама съзнателно е предизвикала), получава протекция от него и след това заяждане с другите. А ако отново ѝ се наострят - ново оплакване.

# 1 677
Мисля, че този път Алек трябва да я върне. Ако не го направи ми пада в очите. Досега не съм казала нито дума за него. Макар, че ми прави впечатлениение на малко мекушав.

И аз силно се надявам да го направи. Той досега на два-три пъти не позволи да му прекъснат среща в градината по време на коктейла (с изключение на последната с Надежда, но там бяха притиснати от идването на Наум), особено пък след като веднъж вече го прецакаха по подобен начин със срещата с Маги...
Първия път се овладя, остана кавалер, но много искам да му видя физиономията като вместо нежната и спокойна Надя, както той я описа, се появи това злостно добиче.
Пак има начин да остане кавалер - вече предвиждам диалога:
А: "Извинявай, нищо лично, но тази среща съм я подготвил специално за Надежда, не е редно да има такива непредвидени смени".
Б: "Ама аз имам роза, която ми дава право да взема срещата"
А: "Добре, взела си я, но си запазвам правото да бъде друг път. Днес е за Надежда."
Б на синхрона: "Аууууу тез дърти-кърти лелки, как може, аз тука толкова свежа и млада плът"....Imp

# 1 678
Русите коси са отврат тука😳🤢па сложете един мат, един тонер, нещо, а като не стават за нищо вече е просто трагедия да стоят на главата на някоя, само и само, за да е руса.
да, така е, срам за фризьора, жълтеят.  И скука в цветовете, или си блондинка, или си брюнетка, червенокоски ми липсват, оранжевко също, че дори естествено кестеняво.

# 1 679
Русите коси са отврат тука😳🤢па сложете един мат, един тонер, нещо, а като не стават за нищо вече е просто трагедия да стоят на главата на някоя, само и само, за да е руса.
да, така е, срам за фризьора, жълтеят.  И скука в цветовете, или си блондинка, или си брюнетка, червенокоски ми липсват, оранжевко също, че дори естествено кестеняво.
Бичето не е ли естествено кестенява? Нямам търпение, да видя реакцията на ергенина, като я види, вместо Надежда.
Спуках се от смях, на реакцията му, когато Теа му танцуваше. Наказание 🙂

Ако продуцентите не крият изненада, това ще се окаже гръмко проваляне и предвиждам внезапно сваляне от екран. Доста несполучлив каст.

Общи условия

Активация на акаунт