ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 934
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 650
  • тук и там
Габито може да блъска  другите с мечетата,да ги държи и дави в басейна,ама нея не могат да я пипат..Мда,плувкинята е супер злобно и кофти същество..

# 1 651
Чудих ви се какво харесвате на тази Габи.
Лицевите пропорции.

# 1 652
силвито е доста дразнеща 🤮

# 1 653
Това което кукуто Силви каза за бъчвата се отнася и за брат Габриел.

# 1 654

Синхроните след третата седмица.

# 1 655
Барбара и Габриела имат повече грубост и мъжественост, не само в поведението, но и визуално знаят го, може би, това ги озлобява още повече към другите жени.
Отвратителни с всеки следващ епизод, закопават все повече надолу...

# 1 656
  • Paris
На мен ми хареса това, че Ергенът тази година не толерира танците на Теа. Миналите два сезона ако помните какви танци имаше и те как гледаха като шарани 😀

# 1 657
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .

# 1 658
Темата ме спасява със снимките и имената на първа страница!🤗❤
Но тъй като е голяма двама с възрастта този сезон, има ли шанс да се добави коя на колко години е? 🙏

Утре ще напиша годините като мнение в тази тема,а в следващата вече ще са на първа страница при снимките на участничките. 🩷

# 1 659
Това което кукуто Силви каза за бъчвата се отнася и за брат Габриел.
Ох, умирам от смях!!  Посреднощ се смея с глас🤣 Вкъщи се чудят какво ми има🤣🤣🤣

# 1 660
  • София
Силви може да е кукувица, но хубаво й го каза на Барбара. А тази боркиня е много тъпо парче, честно. Оставиха я с последна роза, почти си беше взела довиждане с останалите момичета и с предаването, но сега смятала, че Алек щял да е много приятно изненадан като я види. Joy
И е страшно гадно това с трите рози, прекалено много са. Добре, че поне едната няма да се ползва, че то иначе щяха да изгорят половината срещи.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 12:28 от Reinа

# 1 661
На мен ми хареса това, че Ергенът тази година не толерира танците на Теа. Миналите два сезона ако помните какви танци имаше и те как гледаха като шарани 😀
Сравняваш Теа с Гергана? Grin Онази черната беше......Smirk хммм...

# 1 662
На барби ( постоянно ми го поправя на борби 😀) и габи ( губи Wink проблемът им е, че не знаят, че приличат на мъжкарани.

# 1 663
  • тук и там
Аз съм сигурна,че и боркинята и плувкинята не биха се поколебали да използват физическо насилие в реала..То там има камери,че пак са агресивни,навън сигурно са без всякакви задръжки..Ужас .

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:57 от Кайсия

# 1 664

Общи условия

Активация на акаунт