ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 950
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 635
Усетиха се! Тъкмо щях да си легна и да преразказвате. Габриела е много агресивна! Дано е следващата укорена от Алек и да си ходи. На Силви и се показа другото лице.

# 1 636
Леко с ринопластиката!

# 1 637
Габриела срещу Йоана. 😲😁

# 1 638
Не мога да повярвам, че Силви каза на Барбара това, което всички си мислим хаха УАУ и то пред всички
Ами време беше някой да каже каквото мисли! Не и симпатизирам особено на Силви, но... адмирации за това изказване!

# 1 639
Какво каза Силви?
Тазо Габриела е много агресивна..

# 1 640
Габриела толкова копае, че е стигнала не Марианската падина, а ядрото на Земята. Отвратителна ми е и на йота не е мръднала от едно време Mask

# 1 641
Знае ли какво работят стюардесите?
Изходите са тук, тук и тук.

# 1 642
Думата, която ми идва, като гледам тези лебеди е "дами"... 😶

Лека и спокойна!

# 1 643
Пантерките се разкостиха една друга, вече няма дърти кърти, има пантерка срещу пантерка!

# 1 644
Аз ако съм на Алек, този път (освен ако не е нагласено от продукцията) няма да допусна да ми прецакват втора поредна среща. Особено пък, че вече знае за тъпите бели рози и би следвало да предвиди...освен, ако не знае, че са били повече от една.
Охх, ужасно дразнещо - чак аз се ядосах, представям си какво ѝ е било на Надежда - първо ги прекъснаха вечерта, после си говориха за игри, намериха общ интерес, човекът се е постарал да ѝ осигури подобаваща среща....и изведнъж вместо избраната, пристига синеокият селски бик. Аман бе!

# 1 645
И аз да кажа едно БРАВО на Алек, за решението му да изгони пияната гарга! Нито Виктор беше така категоричен с агресорката Питонова, нито Генчо с Габи. И "роднинските" му целувките са за предпочитане за мен като зрител, отколкото лигавенето на Генчо

# 1 646
Ама каква пророчица съм. Казах ви,че Моника и Сливата ще са аут тая седмица и ей го на! Хихихихих.
Надежда и Алекс са ми топ сладурчета.

# 1 647
Думата, която ми идва, като гледам тези лебеди е "дами"... 😶
Пропусна "Р"-то!

# 1 648
Чудих ви се какво харесвате на тази Габи.

# 1 649
Най-накрая се сетих на коя ми прилича Йоана. Ива Екимова. Същата брадичка.
Алек - нашенския Къванч Татлъту
Йоана - прилича ми на Божидара Бакалова, сестрата на Ивайла Бакалова
Киара  - наподобява ми Лора Караджова като излъчване
Магдалена - ранната Лепа Брена
Надежда - като Неделя Щонова ми е
Памела - малко напомня на ранната Мария Грънчарова
Скрит текст:
Теа - асоциация с Цветелина Янева
Християна - напомня визуално Станка Златева
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:43 от Карла_Карла

Общи условия