ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 983
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 875
Ами то няма за какво, свързано с Ергенът, да си говорим до следващата сряда. Освен това не сме тук, за да оправдаваме нечии очаквания или да изпълняваме желания, нали? Характерът на темата е клюкарски.

# 1 876
Не знам за вас, но дрезгавия глас на оная пияна мотика все още кънти в съзнанието ми ден по-късно..

# 1 877
Интересно ми е как Габриела е изглеждала преди корекциите. :DD

# 1 878
Интересно ми е колко е хонорара на ергенът и ергенките, сигурно добре ги спонсорират, за да се излагат така.
На жените не им плащат, знае се още от първи сезон. Разчитат на приходи от популярността след като излязат.

# 1 879
На снимки не вярвам, тъй като те се " пипват ". Има си и приложения и разкрасения и филтри.
Но,  на теория, ако е изглеждала така преди корекциите, само жалко за нея сега, защото изглежда доста добре преди корекциите.
Само, че космите и по челото са значително по-малко на снимките....Много странно. Може заради корекциите да са и пораснали, хахахахахахаха

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 17:32 от BlackCat12

# 1 880
При Катето една очна линия прави чудеса, без грим да не я виждаш.
Именно! И също така да си отваря устата да не я виждаш, особено на синхроните като заговори в анфас, физиономията й се изкривява по странен начин, а като си мълчи и си гледа просто с очната линия на мен ми е мноого красива.

# 1 881
Не знам какви са тези косми на чело, тя косата започва оттам по принцип, освен ако не си плешив.

# 1 882
Намерихте ли инстаграма на Теа? Доста ярка личност е, ще ми е интересно да го разгледам Grinning

# 1 883
Габриела и Памела през 2014 - преди корекциите и многото филтри. Нямат много снимки заедно от тези години и на всичките се плезят или правят физиономии, но определено са по-симпатични от сега.

Скрит текст:

# 1 884
И въпреки това са изглеждали по-нормално.

# 1 885
Валерия в първи епизод ми се видя доста красива. Но вече ми прилича на бивша затворничка с всичките татуировки и мутренското държание.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 16:28 от Serene__

# 1 886
  • София
На тези снимки трябва да са на по 15-16 г. еми, въобще не им личат.  И много по - добре са били преди. Едната сега бабаитка, другата с глуповато излъчване.

# 1 887
И аз много харесах външността на Валерия в началото, на втори поглед обаче се разколебах. С грим е сладка, иначе не особено, плюс това излъчването ѝ е прекалено перверзно.

# 1 888
Не знам какви са тези косми на чело, тя косата започва оттам по принцип, освен ако не си плешив.

Глупости, доста хора нямат косми по челото, или имат такива които са тъй наречените бебешки, много меки и почти невидими.
Тук говориме за як косъм !

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 15:24 от BlackCat12

# 1 889
Намерихте ли инстаграма на Теа? Доста ярка личност е, ще ми е интересно да го разгледам Grinning
На първата страница ги има, заедно с визитките.

Общи условия

Активация на акаунт