ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 966
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 100
Ивелина говори нормално и смислено, но поведението й е на жена, която не знае какво точно прави. Има в нея вътрешно напрежение, че нещата в житейски план не й се получават. И прави всичко, което може да направи за да промени ситуацията си. Но явно не е много интелигентна щом е тръгнала по реалита да се излага....креативността й е стигнала до Ергена и Сървайвър. Този вътрешен напор да действа на всяка цена и замъглява мозъка, държи я в мъгла и аз донякъде вярвам, че може и да не е обърнала внимание на възрастта на ергенЯ....Трябва малко да спре и да се отдръпне от ситуацията си тази жена, да се успокои и да търси партньор в реалността, без да се излага по телевизията. Дано да чете тука. Успех и пожелавам!

# 2 101
Християна говори нормално когато не е пияна. Просто момичето избухва като пийне повече и изкарва истинската си същност.
Виктория- тя и в лице да е красива пак няма да се харесва, защото си е противна като поведение, най-вероятно заради комплекси за външността. Ако не си беше направила тия салами и да ги черви с това ярко червено нямаше да изглежда толкова нелепо. Просто има доста слабо лице и тая уста страшно я загрозява.
Габриела и Памела имат еднакви корекции на носа и устните. Но Памела е някак по-мека и блага, докато сестра и са я направили на Урсула.
Нани е хубава след корекциите ако не си гърчи нослето, но пък е коректна за сега и не се държи арогантно, което засилва красотата и. При нея корекциите са я направили по-красива за разлика от останалите три, които изброих. И според мен идеята да се коригира нещо е да стане по-добро, а не да те направи като киборг в лицето. Лично мое мнение! Wink

# 2 102
Ивелина говори нормално и смислено, но поведението й е на жена, която не знае какво точно прави. Има в нея вътрешно напрежение, че нещата в житейски план не й се получават. И прави всичко, което може да направи за да промени ситуацията си. Но явно не е много интелигентна щом е тръгнала по реалита да се излага....креативността й е стигнала до Ергена и Сървайвър. Този вътрешен напор да действа на всяка цена и замъглява мозъка, държи я в мъгла и аз донякъде вярвам, че може и да не е обърнала внимание на възрастта на ергенЯ....Трябва малко да спре и да се отдръпне от ситуацията си тази жена, да се успокои и да търси партньор в реалността, без да се излага по телевизията. Дано да чете тука. Успех и пожелавам!

Точно иска да промени положението си, но не знае как. Не се чувства доволна от живота си. На 44 е, иска деца, опитала е, не става, часовника все повече тиктака. И тя става все по-объркана. Аз съм сигурна, че е пробвала и други начини да сбъдне мечтите си, но явно не са дали успех. Като загубено малко момиченце в гората е. Дано тази малка известност я срещне с правилния човек.

# 2 103
Не е по-красива Нани, защото носът ѝ изглежда много неестествено и направо боде очите.

# 2 104
Не знам, Нани ми изглежда на жена, която търси активно  да бъде обгрижвана  добре, но и да си прави, каквото иска. Не ми се струва, че има какво да каже изобщо, затова и разказваше за родните на мъжа си, не разбрах, дали има някакви интереси и хобита. Алек ми се струва динамичен типаж, който обича да бъде провокиран и да не му е скучно, а преобладаващите жени са крайно интелектуално и житейски флегматични. Изказаха си в голяма част историите и след това вече или го занимават с клюки, или им спира дъхът.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 16:18 от Tsugumi_

# 2 105
Хрисито определено преувеличава случките със Силви, за да оправдае поведението си. Хитрее, но не е достатъчно умна. Пък Силви е с някакви минимум поведенчески дефицити. От тази гледна точка смятам да съм по-снизходителна към нея.

# 2 106
Все по-очевидно става, че това шоу е притегателно за бъдещи инфлуенсърки, тиктокъри и тн. Даже тръпката от само участие не ги вълнува толкова, колкото евентуалните дивиденти. Скучновато е това. И като цяло пазара на “интернет звезди” ми се струва, че се пренасити прекалено много. Все пак Ергенът не е единственото реалити в ефира. Режисурата също идва в повече. Абе скучен стана формата, усеща се и  по темата, сякаш най-интересното е да се обсъжда външния вид на участничките. Толкова са безлични като присъствие че 3 седмици се дъвчат устни, сиси, зъби. При това на едни и същи 5 моми.

# 2 107
И аз подозирам, че Нани е доста семпла интелектуално. Толкова много инвестиции в корекции, после участие в реалити за бръмчалки....всичко е подготвено в очакване да се появи богаташът, който ще я позлати и възнагради за тези усилия. Жена, която иска да работи няма нужда от такива корекции чак....то нова лична карта и трябва на нея. Поне четири неща е пипала по лицето си, а няма още и 40г. Но носът е много зле направен, много....има нещо комично в носа й, като допълнително поставен, клоунски нос е.

# 2 108
Тези момичета са просто мързеливи. Поне Хрисито работи наистина нещо, колкото и неподходяща да е за тази работа.

# 2 109
Всичките са семпли интелектуално. Изключвам Милена и Ивелина. Ама тука идва парадокса: едни наглед интелигентни жени, само те неразбрали кой и за какво ходи в това предаване. Няма как да изглеждат много умни.
Силви влезе с претенции за образование. Бързо показа, че не ѝ е там силата. Във визитката направиха внушението, че е завършила право в СУ, аз лично се съмнявам, но не ми се проверява.

# 2 110
Страници се изписаха колко била за съжаление Викито и как не била лош човек. Ами не, не мога да я оправдая. От всички участнички тя има най-злобно поведение. Стигна и до там да пожелава смърт. Няма как да я харесам, съжалявам. Оправдавате Виктория, но заклеймявате всички други, а реалността е, че другите не са стъпили и на малкия пръст на Вики по хейт и изказвания.

# 2 111
Милена е умна, няма спор, но си има и тя като Силви други дефицити според мен (нарочно не конкретизирам). И интелигентни хора се записват в реалити предавания, когато ежедневието им е скучно, не са доволни от личния и/или професионалния си живот (в случая Ивелина).

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 14:12 от Alucard

# 2 112
Виктория ми опротивя с хейта си още в началото на сезона, а после и с коментарите при срещата на Екатерина. Надя е красива, ама ужасно злобна. Монологът на Силви, че трябвало да остане силна, да се извиси и т.н. ми прозвуча като надъхване на много комплексиран и лабилен човек. Възхитих ѝ се на хладнокръвието по-рано, но мнооооого ми олекна с изказването си за Барби и това, че явно нарочно дразни другите след като Христиана си тръгна.

# 2 113
Мисля, че се оказа, че Силви е завършила в НБУ.

# 2 114
Хриси изчела, изчела всичко за себе си и сега се оправдава. Нарочно искала скандал. Била сигурна, че ще го излъчат. Цър-пър била Вики понеже хем била мишка, хем попрегоряла. Да, вярваме ти Хриси. Сто про. Иначе твърди, че с Маги са се уговорили да се сдърпат.

Общи условия

Активация на акаунт