ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 982
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 115
Аз не виждам никакви автентични отношение между момите на този етап. На 20годишните от небето си личи, че не им пука, че другите са на 30. Виктория сякаш наистина ѝ е неприятно, че Алек е привлечен от други момичета, просто ѝ бие по комплексите. Ама като си получи своите 5 мин. внимание и няма проблем с другите. Драмата със Силви е мега нелепа. Сестрите изобщо им е все тая всичко освен да трупат ефирно време. Евентуално чакам някакво съперничество между Маги и Надежда, ама като ги гледам как са вътре само за последователи, много се съмнявам да се юркат. Мега изкуствен опит за драма, всъщност на никоя вътре не ѝ пука за останалите, още по-малко за Алеко. Първата година удариха мега джакпот с дразнителя Александра. Миналата момичетата наистина се дразнеха на очевидното фаворитизиране на Валерия. Тая година всички са супер делови 😃😃😃

# 2 116
Виктория ми опротивя с хейта си още в началото на сезона, а после и с коментарите при срещата на Екатерина. Надя е красива, ама ужасно злобна. Монологът на Силви, че трябвало да остане силна, да се извиси и т.н. ми прозвуча като надъхване на много комплексиран и лабилен човек. Възхитих ѝ се на хладнокръвието по-рано, но мнооооого ми олекна с изказването си за Барби и това, че явно нарочно дразни другите след като Христиана си тръгна.
И на мен Надя и Силви са ми следващи в списъка по злоба. А за Силви конкретно в подкастите на няколко пъти се споменава, че е била провокатор и е изнервяла момичетата на макс. Дано си ходи скоро.

# 2 117
То да оставим НБУ, аз не останах с впечатлението, че го практикува това право. Или пък е просто юристконсулт, знам ли.

# 2 118
Хриси твърди, че Вики не е стратег, но Нани е. Нани определено на моменти е също неестествена. Например когато сама се описа като стилна и деликатна дама или нещо подобно. 😁 Този сезон момите са под всякаква критика.

# 2 119
Ивелина ми е смешна. Нима е мислила, че Ергенът ще е 50 годишен. Винаги са около тридесетте и като си на 44 години си напълно наясно, и ще си много по-възрастна от него. Не че няма такива успешни връзки, но са по-скоро изключение от правилото. Иначе мисля, че много приятна и интелигентна жена, която живее с някакви заблуди.

# 2 120
То да оставим НБУ, аз не останах с впечатлението, че го практикува това право. Или пък е просто юристконсулт, знам ли.
В сайта на една адвокатска кантора, в категория “Екип” има нейна снимка и позицията ѝ е стажант. Не знам дали е актуално към днешна дата, но като цяло сайтът им изглежда ъпдейтван често.

# 2 121
  • София
Изгледах Хриси в Надкаст.
Чака с нетърпение да реализира печалбата от участието - има връзка с отслабването ѝ с над 60кг за две години.
В "Шуши груп" нито една не е била в предаването заради ергена - знаели са си всяка за какво е влязла.
Според нея Памела добре се била представила с коментара пред Алек(според нея като да е било уговорено предварително да каже това за целувката), че Хриси била готова да си тръгва вече. Тръгнала си е на 22-рия ден. Не ѝ повярвах, че е била готова да си тргне. Тегаво било върте, имало ноще когато спят по 1-2 часа само. Между записването за кастинг и участието вече си е намерила гадже и затова не е имала никакъ интерес към ергена.
Неделчо накрая завърши, че му е бил интересен разговора и даже не е заспивал, както обикновено прави. Satisfied
Спорет Хриси единствената, която има вероятност истински да е била влюбена в Алек е Милена.
Много ѝ се искаше да пуска спойлери, но я спираха.

# 2 122
  • София
Значи- от скука се записваш в реалити ,което не си гледал , на 44 години си , не си си пуснах да изгледаш един епизод да видиш къде се буташ...доста странно ми звучи.
Не вярвам на нито една, която твърди че не е гледала предните сезони и не знае къде отива.

# 2 123
В сайта на една адвокатска кантора, в категория “Екип” има нейна снимка и позицията ѝ е стажант. Не знам дали е актуално към днешна дата, но като цяло сайтът им изглежда ъпдейтван често.
Е как, момата дебело подчерта, че е правоспособен юрист, минал ѝ е стажът, щом е добила правоспособност.

# 2 124
Е как, момата дебело подчерта, че е правоспособен юрист, минал ѝ е стажът, щом е добила правоспособност.
Не знам как, предавам само това, което съм видяла в сайта им.
Скрит текст:

# 2 125
В реномирана кантора е , няма спор в това .

# 2 126
  • Варна
Хм, Силви май е отслабнала и бузите са се постопили .

# 2 127
Понеже се дъвче Виктория, аз наистина след първия епизод мислех, че няма как наистина толкова да злобее, че е роля. С времето започнах обаче да вярвам, че тя наистина си е такава. Мисля, че е нарцисист, това си е психическо разтройство. Имаше няколко изказвания, според които изглежда светът се върти около нея - момичетата лично нея искали да прецакат, на нея завиждали, кога щяла да е нейната среща. Има сбъркана оценка за света и за себе си, неизвестно откъде има самочувствие за външния си вид - може би живее с идеята, че изглежда както на преработените си снимки в социалните мрежи или пък бидейки във футболните среди и поради липсата на жени там е получавала някаква мъжко внимание все пак. Догадки... но много неприятен персонаж.

# 2 128
Че има някакво разминаване с действителността,има,но на мен ми е много симпатична Силви.Ако трябваше да избирам кого да гледам от нея,Хриса и Виктория съм категорично за нея.

# 2 129
На мен са ми много странни като кажат, че не са гледали нищо и приятелка ги записала. То пък една не каза, че е следяла предаването, според мен послъгват малко. Възможно е да има такива, които наистина малко на шега да са влязли там, ама това са изключения, повечето е ясно, че искат популярност, не знам защо не си признават.

Общи условия

Активация на акаунт