ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 974
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 085
Гледам Ивелина в ЧакалКаст, много приятна жена. С такива хора искам да общувам.

По едно време спомена БГ мама и водещите похвалиха коментиращите в БГ мама, най-интелигентните коментатори били тук и с най-правилните преценки. Докато във ФБ се изливал големият хейт Wink Ей, да почерпим Жорко и Чакалчето

# 2 086
На мен ми   е малко странна Ивелина ,въобще не разбрах защо е влязла.

# 2 087
На мен ми   е малко странна Ивелина ,въобще не разбрах защо е влязла.
По едно време я чух да казва "аз, ако знаех, че е на такава възраст нямаше да вляза", което ме наведе на мисълта, че е подала документите още преди да представят кой е Ергенът.
После обаче навлезе в подробности и каза, че час и половина е попълвала въпросника, била със счупена ръка след падане от кон, видяла кой бил Ерген, симпатичен бил и решила да подаде документи просто ей така... Иначе не гледала първите 2 сезона.

# 2 088
Гледам Ивелина в ЧакалКаст, много приятна жена. С такива хора искам да общувам.

По едно време спомена БГ мама и водещите похвалиха коментиращите в БГ мама, най-интелигентните коментатори били тук и с най-правилните преценки. Докато във ФБ се изливал големият хейт Wink Ей, да почерпим Жорко и Чакалчето
Тези двамата не ги бях виждала, но вече гледам два пъти тяхно видео и изглеждат много милички.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 13:06 от Alucard

# 2 089
Тези двамата не ги бях виждала
Е те участваха в Игри на волята и бяха големи "звезди" преди 2 години. После започнаха да правят подкасти за различни риалитита.  Обаче имат конкуренция, освен Чакалкаст, има Пепкаст, Надкаст, Макскаст, Ауткаст, Подкаст на Ивайло Герасимов от Фермата, на Туньо от Игри на волята и т.н.

# 2 090
Гледам Христана , говори и се държи нормално.
Но някак е горда от държанието си. 🙄
Аз коментирах, че такива хора нямат реална самооценка. Обаче едно е ясно- колкото по-ограничен и прост е човек, толкова по-щастлив и самодоволен е. Тя смята, че е била душата на компанията, но отгоре на какво... На собствената си простотия и излагация. Такива хора не разбират от намеци и деликатност. Яд ме е, че никой не я постави категорично на мястото й. Онзи ден имаше пример пореден за учителка на първокласници, която упражнява психически тормоз върху децата. Християна не знам как е допусната да работи с деца. Умът ми не го побира.

# 2 091
Значи- от скука се записваш в реалити ,което не си гледал , на 44 години си , не си си пуснах да изгледаш един епизод да видиш къде се буташ...доста странно ми звучи.

# 2 092
не си си пуснах да изгледаш един епизод да видиш къде се буташ...доста странно ми звучи.
Тя го обяснява това нещо във въпросния подкаст, гледай. Улучвала е различни моменти, знае за какво става въпрос. При съседка е попадала на някакви сцени, отделно от интернет е хващала разни сцени. Но не е изгледала нито един епизод.  Кандидатствала е и за Сървайвър, но не са я взели.

# 2 093
Ивелина каза, че е видяла от първото представяне как изглежда, но не е знаела на колко години е. Дали е знаела няма значение. Може би послъга, заради хейта, който отнесе. Аз не виждам нищо лошо да влезе. Има успешни връзки на по-възрастни жени с по-млади мъже.

# 2 094
  • София
То и ние тук не знаехме на колко е, не съобщават, каза, че е питала и други жени вътре и те не са знаели. На мен също ми изглежда на 30+ и не стои зле до Надежда. За Ивелина е млад дори и да изключим годините.

# 2 095
Да, сега я чух като казва, че на снимката изглеждал на 36-37 години и ако е знаела, че наистина е на 28, е нямало да се запише, защото разликата е много голяма във възрастта. И даже по време на снимките, докато е била в предаването не е разбрала, че е на 28. Чак сега разбрала, като започнал големият хей заради възрастовата разлика. Това ми е леко странно, по всички възможни сайтове пишеше "28 годишен бизнесмен", "28 годишен хубавец е новият Ерген"... чак пък да не е видяла...

# 2 096
Въпреки това Ивелина е от малкото наистина красиви и умни жени в предаването. Ако беше предпочел нея, нямаше да се изненадам.

# 2 097
Алек е добър актьор сравнен с нивото на местната гилдия, защото добре играе някакви симпатии. Няма никакъв интерес към никоя в дългосрочен план, защото, малко или много, му трябва добре възпитана, образована и изглеждаща жена, която може да бъде и "трофей", но и да му е равнопоставена. Мисля, че по тази линия и ще мине извинението с неодобрението от родителите му. Той е поставен в среда от две неуместно попаднали (Ивелина и Милена), wanna be нещо си, няма значение, какво, важното е да имаме 5 минути "слава" и няколко попреминали жени, борещи се за по-добро бъдеще, които също нямат, какво да предложат в неговия случай. Ако избере, ще е по сценарий и за кратко, ако не - ще е по-достоверно. Може би щеше да е интересно с образовани участнички на около неговата възраст, които имат обосновано самочувствие и знаят, как да се владеят и държат, но гакива жени нямат нужда от подобни пародии като формата.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 19:41 от Tsugumi_

# 2 098
Ергенът не е реално предаване, това е начин за бързо опаричване за Ергена и добра реклама и маркетинг за жени, които искат да си изкарват прехраната, излагайки тялото си на показ.

# 2 099
Алек е добър актьор сравнен с нивото на местното кино и театър, защото добре играе някакви симпатии. Няма никакъв интерес към никоя в дългосрочен план, защото, малко или много, му трябва добре възпитана, образована и изглеждаща жена, която може да бъде и "трофей", но и да му е равнопоставена. Мисля, че по таи линия и ще мине извинението с неодобрението от родителите му. Той е поставен в среда от две неуместно попаднали (Ивелина и Милена), wannabe нещо си, няма значение, какво, важното е да имаме 5 минути "слава" и няколко попреминали жени, борещи се за до ро бъдеще, които също нямат, какво да предложат в неговия случай. Ако избере, ще е по сценарий и за кратко, ако не- ще е по-достоверно. Може би щеше да е интересно с образовани жени на неговата възраст, които имат обосновано самочувствие к знаят, как да се владеят държат, но гакива жени нямат нужда от подобни пародии като формата.
На същото мнение съм. Подкрепям Нани като най-малкото зло.

Общи условия

Активация на акаунт