ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 990
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Хейт за Надежда, че си е променила физиономията, после 20 реда съвети към Виктория как да смени своята Joy
Темата трябва да се заключва между епизодите Joy

# 2 071
Чакайте сега, аз заспах и чак сега ми излезе клипче как Йоана размазва торта върху Габи. Та, сетих се, че тая нова формация от Мария, Виктория, Йоана и Надя-тъпото, ми е супер неприятна. Grinning

# 2 072
Гледам Люси от 1-ви сезон в jenite.bg...... Коментира настоящите моми.
Честно казано сега не ми е толкова противна,колкото в предаването.
Държи се естествено, а и според мен има някаква интервенция на зъбите. Изглежда в пъти по-добре визуално.
Претърпяла е някаква промяна-според мен,позитивна.

# 2 073
  • Варна
Изненадвам се, че на някого Виктория му е хубава. За мен е най-неприятната участничка в това шоу.
Няма как някой да ми стане симпатичен, при положение, че от епизод 1 пожелава на друго момиче да падне от хеликоптера/от лодката и да се удави и да не се върне повече!

Виктория е грозна и отвътре и отвън!
И да си оправи зъбите, щом грозотата блика отвътре, ще е все същата...айде няма да го напиша!

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 12:00 от missNoir

# 2 074
Аз не знам как харесвате Виктория. Тя е Милица от миналия сезон плюс злобара демон. Айде, моля. Стига. Не я харесвам и никога няма да я харесам.

# 2 075
Привърженик съм на тезата, че когато си грозен отвътре, това личи и отвън. Виктория, Надя, Габриела и Барбара са живият пример. Впрочем кой твърдеше, че брат Габриел няма корекция на носа?
Оставям това тук
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 076
Много американски филми гледате, колежански...
Колко грозни жени около мен има, с мъже и деца, щастливо омъжени....нормални семейства.
Аз също не съм Василиса Прекрасна, пък ей на...и м ж имам, и дете, и работа, и колеги нормални...

Отхвърлени били..друг път. Лигавщини и извинения за зле направени избори в живота.. глупости на търкалета, честно.
Тук и ролята на родителя е много важна. Ако детето не блести с красота, могат да му създадат самочувствие въз основа на други качества или да ги развият, вместо да го убеждават, че е красиво. Излъчвайки подобно здравословно самочувствие, то ще е добре прието в училище. Дори да има заяждане на тема хубост, ако за него не е приоритет, ще подмине без да го засяга и заяждането ще спре.

# 2 077
Така е. А Хрисито защо е станала толкова злобна, и защо беше така нападателна и тя?И трябва ли да я оправдаваме? Нали  е била над 100 килограма-тя поне би трябвало да знае какво е да бъдеш съден и подценяван заради външният си вид.Вместо да прояви разбиране, тя се е превърнала в най-големият хейтър на  различните..
Оо, много бивши пълни хора стават едни от най-осъдителните и надменни такива след това.
Моя близка приятелка от детските години беше по-едро дете, след това леко пълничка тийнейджърка, но беше изключително добра, деликатна, съобразителна... След това драстично отслабна и изведнъж все едно ѝ се смени цялата самоличност - стана страшно повърхностна, арогантна, шумна, все едно избива компенсациите за това, че толкова време е била потисната, а сега "виж ме, свят!"
С две думи - превърна се в кучка и много нападаше и обсъждаше физическите недостатъци на хората.
При Христина се вижда същото поведение - да бъде възможно най-шумна и да я забележат, нищо че е с простащина - в нейната глава това е внимание в плюс.

# 2 078
Изненадвам се, че на някого Виктория му е хубава. За мен е най-неприятната участничка в това шоу.
Хубава не, но има свой си чар. И ако щете вярвайте сто пъти предпочитам нея да гледам отколкото предвзетата и егоцентрична Магдалена.

# 2 079
  • София
Аз нямам против пластичните интервенции, но забелязвам, че масово кофти зъби се прикриват с огромни устни. Хубавата усмивка, ако природно нямаш хубави зъби, си е скъпо удоволствие - аз минавам сега през него и със сигурност се изискват средства, но и голяма доза постоянство, за да достигнеш до нещо хубаво. А да отидеш да сложиш едни устни е доста по-бързо и евтино. Виктория за мен не е симпатична, за красива да не говорим, но не я намирам за глупава и затова ми е още по-странен изборът и за корекции. В тази връзка, поздравления за Маги, че е решила да сложи брекети на 35-36. Самата тя ми е доста изкуствена.
Силви ми е най-антипатична, изказването и за Барбара беше грозно - язък и за претенциите колко умна и образована е.

# 2 080
Много американски филми гледате, колежански...
Колко грозни жени около мен има, с мъже и деца, щастливо омъжени....нормални семейства.
Аз също не съм Василиса Прекрасна, пък ей на...и м ж имам, и дете, и работа, и колеги нормални...

Отхвърлени били..друг път. Лигавщини и извинения за зле направени избори в живота.. глупости на търкалета, честно.
Тук и ролята на родителя е много важна. Ако детето не блести с красота, могат да му създадат самочувствие въз основа на други качества или да ги развият, вместо да го убеждават, че е красиво. Излъчвайки подобно здравословно самочувствие, то ще е добре прието в училище. Дори да има заяждане на тема хубост, ако за него не е приоритет, ще подмине без да го засяга и заяждането ще спре.

Именно..то трябва да е сигурно в себе си, в качествата си, да не го събаря чуждата дума/обида...да не му влияе до степен да го срине. Вътрешните устои...върху това трябва да се работи...

# 2 081
Абсолютно тука важна роля има родителя в изграждането на самочувствие у детето. Ето, при Милена съм сигурна, че е подтискана от майка си. Щом от 20-годишна й казвала, че е стара мома, това ми е достатъчно да го твърдя. И след още 20 години, момичето вече наистина си става стара мома. Майка й е някаква супер закостеняла жена. Баба ми е същата, но аз не й се вързвах. Тя все мрънкаше: “Кога ще си хванеш гадже? После: “Кога ще се ожените?” После: “Кога ще си купите дом?, После: “Няма ли вече да си имате дете?” Чакам сега да видя какво ще е следващото й “желание”. Край нямат неудобните въпроси и не се усеща. Млъква като се развикам и си свива перките и започва да обяснява как от добро питала. За щастие моите родители никога не са ме натискали за тези стъпки, за което им благодаря.

# 2 082
Гледам Христана , говори и се държи нормално.

# 2 083
Писах го и в началото на сезона, за съжаление, няма култура на поддържане и грижи за здравето в дългосрочен план, затова и има гротески с криви зъби и напомпани устни.
Надежда може и да изглежда мила, но в разговори силно ми простее и явно е залагала на по-евтини или некадърни пластични хирурзи. Този бюст не е подходящ за деколтето, с което беше последния път. Не е достатъчно само са си сложиш импланти, а и да прецениш как да ги показваш, ако са зле направени.
Недоумявам, че някой видя хубаво тяло в Магдалена (да не говорим в лице - брекетите са най-малкия проблем, поне върху тиковете да поработи), косата й е доста зле също. По бански изглежда по-възрастна, стойката й също не е добра, за долната част на тялото да не говорим. Но, понеже, за българската публика всички бивши мутреси носят някакъв особен ореол, се приемат безкритично за жени с "класа".
Позволявам си тези коментари, защото са за жени, доказано вменяеми и взели решение да се излагат евтино.

# 2 084
Гледам Христана , говори и се държи нормално.
Но някак е горда от държанието си. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт