ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 975
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 130
На мен Силви ми е по-симпатична от Виктория , сигурна съм , че дразни и е провокирала хейта към нея , но все пак ми е една идея по-поносима.
И споре дмен послъга Ивелина , не си на 19-20 да се чудиш в кое предаване да се запишеш ..

# 2 131
В реномирана кантора е , няма спор в това .
Нищо не пречи да си добър професионалист и да си пълно куку в същото време. Аз го виждам постоянно. Имам колеги, които си вършат работата съвестно, но ако ги видиш в извън работно време… Ужас. Христиана, например, може да е била добър детски психолог, но пълна пиянка след работа (примерно). По същия начин Силви може да има професионални качества - макар че тя в началото май спомена, че иска да влиза в политиката… Пази боже.

# 2 132
Разбира се , че може . Просто кантората си е реномирана , явно е положила усилия , не че има нужда напомня на всички какво е завършила и прочие , явно на това и се гради самочувствието .

# 2 133
Познай от коя партия. 😁

Не са само тези момичета, че да трябва да си избираме от тях. Аз искам да науча повече за Йоана, въпреки че и при нея нещата май не са на център. И коя остана... Аааа, майката на Алек. Да я дават нея по-скоро и да закриваме.

# 2 134
Миналата година момичетата ми харесваха повече , имаше наистина красиви . От сегашните има симпатични , но нито една не ми е много запомняща се .

# 2 135
Познай от коя партия. 😁

Не са само тези момичета, че да трябва да си избираме от тях. Аз искам да науча повече за Йоана, въпреки че и при нея нещата май не са на център. И коя остана... Аааа, майката на Алек. Да я дават нея по-скоро и да закриваме.
Знам от коя, ама пак ще ме изтрият, ако спомена. 😁

Странно ми е, че Йоана не е в социалните медии в момента. Със сигурност и тя е влязла, за да трупа дивиденти… Мими също не можах да я намеря никъде, а и за нея е ясно, че не е в предаването за любов.

# 2 136
Аз искам да видя повече от Мини, струва ми се забавна .

# 2 137
На мен са ми много странни като кажат, че не са гледали нищо и приятелка ги записала. То пък една не каза, че е следяла предаването, според мен послъгват малко. Възможно е да има такива, които наистина малко на шега да са влязли там, ама това са изключения, повечето е ясно, че искат популярност, не знам защо не си признават.

Ясно, че са влезли за популярност повечето и много добре знаят за какво става въпрос, но не би ме учудило наистина да не го гледат и следят. Най-малкото повечето не ми изглеждат способни да седнат и три часа да следят чужда драма Grinning

# 2 138
  • Plovdiv
Ивелина говори нормално и смислено, но поведението й е на жена, която не знае какво точно прави. Има в нея вътрешно напрежение, че нещата в житейски план не й се получават. И прави всичко, което може да направи за да промени ситуацията си. Но явно не е много интелигентна щом е тръгнала по реалита да се излага....креативността й е стигнала до Ергена и Сървайвър. Този вътрешен напор да действа на всяка цена и замъглява мозъка, държи я в мъгла и аз донякъде вярвам, че може и да не е обърнала внимание на възрастта на ергенЯ....Трябва малко да спре и да се отдръпне от ситуацията си тази жена, да се успокои и да търси партньор в реалността, без да се излага по телевизията. Дано да чете тука. Успех и пожелавам!

не може да се опише по-добре,да точно.Определено не знае какво прави...защо го прави...според мен се пускала по течението досега и ........изведнъж се е огледала и осъзнала че е станала на 44...мъж ли да търси,да ражда ли,в реалити ли да влиза..кое ,как...пълен хаос...ей виж ги тез малките колко са отракани.
Отрано се ориентират кое как.Пък и тя е израстнала в Соца и това си има своето влияние, дълга тема ...различни поколения,различен политически строй,възпитание ...

# 2 139
Всъщност, има сериозна разлика между това да си против/за ваксините или да отстояваш правото на свободен избор на всеки. Доколкото разбрах, тя не е била за второто, а против ваксините.

# 2 140
Независимо каква е позицията ѝ за нещата от живота, фрапиращото беше, че твърдеше, че Ковид мерките са противоконституционни - което не е така. И като я контрираха, че според всички топ юристи няма нищо противоконституционно, се вцепени и почна да повтаря като папагал, че България е свободна държава. Имаше много налудничав поглед…

# 2 141
Тя няма различно мнение от масовото, тя Е масата. За това и повечето изпитваме такава нетърпимост към такива фанатици. Не е до това какво казват, а как, къде и защо. Аз не съм ваксинирана, само да кажа, никой не ми е опрял и пистолет до главата, че да се. Това не означа, че някога ще застана зад мнението на популисти като Атака, Силвита и етц.

Та, ние виждаме как се държи в предаването, изглежда си, че не е в час, затова обсъждаме какви са причините. Изглежда ги изяснихме.

# 2 142
Изгледах Хриси в Надкаст.
Чака с нетърпение да реализира печалбата от участието - има връзка с отслабването ѝ с над 60кг за две години.
В "Шуши груп" нито една не е била в предаването заради ергена - знаели са си всяка за какво е влязла.
Според нея Памела добре се била представила с коментара пред Алек(според нея като да е било уговорено предварително да каже това за целувката), че Хриси била готова да си тръгва вече. Тръгнала си е на 22-рия ден. Не ѝ повярвах, че е била готова да си тргне. Тегаво било върте, имало ноще когато спят по 1-2 часа само. Между записването за кастинг и участието вече си е намерила гадже и затова не е имала никакъ интерес към ергена.
Неделчо накрая завърши, че му е бил интересен разговора и даже не е заспивал, както обикновено прави. Satisfied
Спорет Хриси единствената, която има вероятност истински да е била влюбена в Алек е Милена.
Много ѝ се искаше да пуска спойлери, но я спираха.

Малко назад съм, но Християна ли си е тръгнала на 22-я ден?

# 2 143
  • София
И аз изгледах Христиана в надкаста - хареса ми, не беше злобна, говореше сравнително добре. Изкара се топ стратега на продукцията, което според мен, е далеч от реалността. Имала приятел, когато влязла в предаването и излязла на 22 ден (което изненада както Неделчо и Туджаров, така и мен). Каза, че образът на Маги е фалшив, но самата Маги е готина, а единствената влюбена в Алек е Милена, но не и било там мястото. Сега самата Хриси живее в София и  си е близка с останалите момичета от шуши груп.

# 2 144
  • София

Странно ми е, че Йоана не е в социалните медии в момента. Със сигурност и тя е влязла, за да трупа дивиденти… Мими също не можах да я намеря никъде, а и за нея е ясно, че не е в предаването за любов.
О Мими е много активна и е забавна
https://www.instagram.com/dimitrova.mary?igsh=MWx4djF1anB0NDF0eg==

Аз много и харесвам гласа, характерен е, труден за объркване. На мен ми допада като образ.

Общи условия

Активация на акаунт