ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 955
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 145
О Мими е много активна и е забавна
https://www.instagram.com/dimitrova.mary?igsh=MWx4djF1anB0NDF0eg==

Аз много и харесвам гласа, характерен е, труден за объркване. На мен ми допада като образ.
Аааа, тя е с друга фамилия, затова не съм я намерила. Мерси. Е, поне една жена, която не е излъгала във визитката си какво работи. 😁

# 2 146
И аз съм от учудените, че Христиана е изкарала 22 дни. По принцип от толкова дни телевизията се опитва да изкара двойно повече епизоди, а те от 22 дни изкарват 6 епизода. Та той е бил едва на две индивидуални срещи и няколко коктейла.
Силви е била дразнител според Христиана, но пък Габи пожарникарката твърдеше, че дори не я е виждала да яде с ръце. Явно е било рядкост да го прави.

Друго нещо ми направи впечатление. Христиана твърди, че подписала договора си на 10 юни, докато Шермин каза, че се е скарала с приятеля си, кандидатсвала е и след седмица е заминала за старта на сезона. Явно лъже.

# 2 147
Явно в началото по-бавно ги гонят, щом е стояла 22 дни. Може би е имало много снимки само с момичетата, за да преценят кои имат потенциал, а после почват да ги гонят през ден.

# 2 148
Щом Христиана е изкарала 22 дни, можем само да се радваме, че "Ергенът" не се излъчва по Нова. Там много обичат дългите сезони и сигурно щеше да се излъчва всеки делничен ден.

# 2 149
Всяко хубаво нещо си има край. Аз харесвам сравнително кратки сезони и епизоди. Затова тези 3 и кусур часа ми идват адски много. 2 часа като миналата година си беше добре.

Но има и по-зле. Сръбският Биг Брадър (мисля, че е сръбски - този в който са Алекса и Елица от “Игри на волята”) се снима 1 година… Пълна лудост.

# 2 150
И не мен хич не ми се връзва да е седяла толково дни-защо?
Да не би да ги държат няколко дни преди влизането?
Забелязах те ли как всички отбягват темата за Магдалена?
В чакалкаст едно към едно казаха, че всички десега като ги попитат за Магдалена въртят очи.

# 2 151
Не ми се вързва, че е била там 22 дни. Обикновено телевизията иска от 1 ден на направи 3 епизода, а ние сме още на 6-ти. Те, ако снимат 6 епизода за 22 дни, какво се оплакват тогава, че снимали по 16 часа и не спят? Или от 22 дни имаш материал само за 6 епизода? То тогава трябва още да снимат, че да има какво да излъчват до месец Май 😃😃😃

# 2 152
В реномирана кантора е , няма спор в това .
Нищо не пречи да си добър професионалист и да си пълно куку в същото време. Аз го виждам постоянно. Имам колеги, които си вършат работата съвестно, но ако ги видиш в извън работно време… Ужас. Христиана, например, може да е била добър детски психолог, но пълна пиянка след работа (примерно). По същия начин Силви може да има професионални качества - макар че тя в началото май спомена, че иска да влиза в политиката… Пази боже.
Не мога да се съглася с написаното. Няма как да си толкова добър в работата си, а извън нея да си различен. Силви, с това си влизане само си вкара автогол, според мен. Говоренето не и се отдава много. Дотук
 чух от нея единствено  самохвалство, което и единствен аргумент. Добрият професионалист не се самоизтъква по този смехотворен начин. Интелигентността на човек е съвкупност от качества, не е само до образование. Колко кухи лейки са с висше, и правото не по-различно от другите специалности. Там е пълно с всякакви, не влизат само гении. Това, че си го завършил нищо не означава. Както и Милена, може да се образована, възпитана, изразява се много по-добре от Силвито, но и тя не развила адаптивност, умение да се справяш с емоциите, да се защитаваш, когато трябва. Останала там в детството си. Пък, Христина не е никакъв професионалист, даже не знам как си е взела дипломата. Толкова издънки направи, че просто не може никой да ме убеди, че става за психолог.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 16:49 от wiwala75

# 2 153
Не съм я гледала още, но да няма предвид 1-2-3 дни в хотела, примерно? Много ми се виждат 22 дни. Малко съм втрещена, колко трябва да е скучно, че само това да излъчат от тези дни, че и епизодите да са с много пълнеж....

# 2 154
Едва ли биха ги държали 3 дни в хотел, нали пестят пари. Според мен са отишли от летището в къщата и от къщата на следващия полет.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 17:19 от Lilly_85

# 2 155
Били са на хотел със сигурност. Габи каза, че в хотела е била с Барбара в една стая.

Досега са имали 5 коктейла. Което за 22 дни ми се струва адски малко. Мислех, че коктейлите са максимум през вечер. Те около коя дата влизат в предаването?

# 2 156
Най-много една вечер да са били на хотел. Не виждал логика да стоят по 5 дни преди старт и по 5 дни след. Няма кой да им плаща курорта. Нещо се е объркала Християна.

# 2 157
На 6-ти септември започват и около 10-ти ноември приключват, според споделеното от Наум.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 17:18 от Lilly_85

# 2 158
Ау, то било голямо мъчение да си в това предаване, по 3-4 дни докато изкарат за един епизод 😐

# 2 159
Здравейте, чета ви от няколко дни и сега се включвам. Предишните две години го пропуснах това шоу, но сега се заглеждам. Не ми се коментира външният вид на девойките, но са доста семпли като личности. Някой откровено ме дразнят с неспособността си да се държат адекватно сред други хора. Според мен не всички са попаднали там след кастинг. Няма да се изненадам ако и това което и Ивелина и Шермин са казали да е вярно, а че едната е подписала юни, другата непосредствено преди влизането. Доста често в тези среди се случва точно да поканят някоя колоритна личност ( като Шермин) извън каста. Няма да се изненадам и ако Маги така са я поканили приятели от тези среди, които са свързани с продукцията. Това обаче си е моя хипотеза, което не е потвърдена от нищо. Подозирам и кандидат ергенът се подбира по подобен начин. Алек ми е симпатичен засега, но ми е твърде режисирано цялото нещо на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт