ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 115
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 295
Нани е прекалила обаче...

# 2 296
Още ли е надула устните? Ужас. Иска ми се тази мода да свърши. Някак си отнема от нежното и женственото.

# 2 297
О, благодаря ти..заради видеата му ставам сутрин Grinning
И ЧакалКаст са пуснали подкаст с Християна, от днес.  
Тежала е 128 кг?

# 2 298
Как успяхте да изгледате надкаста със сливата не знам...? Три пъти го прекъсвах и така и не успях да го изгледам до край.
Няма как да ми промени мнението за себе си.
Просто ми стана гадно, за това, че повечето са отишли там с цял реклама и ефирно време и че се правят на претендетки.
А на мен, колкото и тъпо и наивно да звучи, ми се искаше да има и такива, които са отишли с надеждата да срешнат някого, защо не Ергена, който дори и на всичкото отгоре е симпатяга.
Това обезмисля, всякакво гледане.

# 2 299
И ЧакалКаст са пуснали подкаст с Християна, от днес.  
Тежала е 128 кг?
Дам, знаем го това, скоро ще разкрие “тайния продукт” на отслабването, въпросът е каква му е цената. 😁 Затова е била цялата работа с влизането в “Ергенът” - тя си го каза в Надкаст.

# 2 300
Вероятно е някоя течност Joy

# 2 301
Оффф, кой още се вързва на продукти за отслабване и чайчета? За толкова тъпи ли ни имат? Направо се ядосвам.

# 2 302
Как успяхте да изгледате надкаста със сливата не знам...? Три пъти го прекъсвах и така и не успях да го изгледам до край.
Ти си гледала различно нещо. НадКаст (с Туджаров и Неделчо) няма нищо общо с ЧакалКаст (с Чакалов и Жорко), нищо че и четиримата са участници от Игри на волята.

В случая говорим за ЧакалКаст ОТ ДНЕС. Християна разказква колко много фолпевици искали да я включат в новите си клипове с репликата "ше те заапа", обаче БТВ държали правата над тази реплика.

# 2 303
Оффф, кой още се вързва на продукти за отслабване и чайчета? За толкова тъпи ли ни имат? Направо се ядосвам.
Измама си е от всякъде. Почна да обяснява, че свалила 60 и кусур кг без тренировки и без да ограничава яденето и пиенето (даже си хапвала хляб и сладко на корем). Така става, да…

# 2 304
  • София
В ЧакалКаст каза, че ще е книга. Явно е намалила калориите, човек и сладко да яде, ако яде малко, отслабва. Особено ако преди се е тъпчела. На мен на снимката ми изглежда максимум 100 кг. Така че може и да преувеличава точно колко е свалила. Веселка Маринова, която спечели Мис Плюс сайз, е 130 кг и е далеч по-едра.

# 2 305
Тя каза, че не е ограничавала храната и газираното / алкохола, това за мен означава, че е яла и пила колкото си иска. Иначе щеше да е правилно да каже “изключвам”, а не “ограничавам”.

# 2 306
Не знам дали е качвано. Нани ПРЕДИ и СЛЕД

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Trudno-e-da-povyarvame … di-godini-2034432

# 2 307
Измама си е от всякъде. Почна да обяснява, че свалила 60 и кусур кг без тренировки и без да ограничава яденето и пиенето (даже си хапвала хляб и сладко на корем). Така става, да…

Да, да. Стоя си на дивана, ям, пия и отслабвам. И един мармот….

# 2 308
Щом има кой да купи на Капитонова ритуалите за пари, ще има кой да купи и на Христиана каквото там ще продава за магическо отслабване…

# 2 309
О, да. Със сигурност ще има патки, които да вярват на това. Но няма да изкара дълго. Капитонова постоянно измисля нови и абсурдни неща като лотовете, “купи си нещо”, календар за пари и не помня още какви безумици. Всъщност не съм сигурна и колко й ги купуват. Нали знаете “всичко е последни 2 бройки”.

Общи условия

Активация на акаунт