ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 077
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 310
О, благодаря ти..заради видеата му ставам сутрин Grinning
И ЧакалКаст са пуснали подкаст с Християна, от днес.  
Тежала е 128 кг?

Само Професора гледам аз.
Касти - не! Живота, кухотата, битието на моми- не ми представлява интерес...както се казва-мижав интерес к м тях, имам....Joy

# 2 311
Изгледах Чакалкаст, първо обяснява как било стратегия, борба за ефирно време и т.н. После по едно време казва, че си е казвала ‘право куме в очи’ и каквото й е било в главата си го е казвала. Натурална си е селянията, малко преувеличена, но чак великата стратегия не.

# 2 312
Ох, бе още ли я дъвчете тази Хриса. 😁 Изобщо не заслужава внимание и толкова коментари. Как излезе и я изтрих от паметта си.

# 2 313
Християна явно въобще не е в мир със себе си, килограми, алкохол, психология. Всичко е с цел да си помогне. Дано намери пътя си. За мен голяма част от хората, които учат психология го правят с цел да намерят отговори за себе си. Това по повод как можело да бъде детски психолог.

# 2 314
Радвам се, че е отслабнала женицата, но поведението е останало свинско.

# 2 315
Аз доколкото разбрах, нарочно е искала да е скандална, но не чак толкова. Например с Маги се били разбрали да се сдърпат на коктейла, за да ги дават тях в ефир, ама понеже била пила доста, размила границите и прекалила с острите думи. Както май… Почти всеки коктейл.

# 2 316
Капитонова нищо не измисля, препродава ни продуктите на руските инфлуенсъки, но е факт, че се позлатиха много от инфлуенсъките с такива курсчета, здраве да е.

Сега ми е интересно какво ще продава за отслабване Хриси. Grinning

# 2 317
След като Христиана спомена, че е била 22 дни в предаването и че снимачният им ден е 20 часа се замислих дали не снимат по няколко срещи на ден и след това ги сглобяват както им е удобно. Показаните досега срещи са ми някак скалъпени ни в клин, ни в рък. Срещата на Теа беше ядене на кексчета и фотосесия на яхта.

# 2 318
  • София
Ивелина казва, че е седяла 10 дни, Хриси - 22. Какво се е случвало в тази дупка според вас?
Алкохолно отравяне. Joy

# 2 319
След като Христиана спомена, че е била 22 дни в предаването и че снимачният им ден е 20 часа се замислих дали не снимат по няколко срещи на ден и след това ги сглобяват както им е удобно. Показаните досега срещи са ми някак скалъпени ни в клин, ни в рък. Срещата на Теа беше ядене на кексчета и фотосесия на яхта.
За да има разлика от 12 дни между отпадането на 6-тата и 7-мата, или нещо е станало и е трябвало да прекъснат, или една от двете хич я няма с математиката. Аз си мисля, че някои момичета може нещо да са се поразболяли, примерно, затова да не е имало коктейли известно време. А че срещите са сглобени е ясно.

# 2 320
Как успяхте да изгледате надкаста със сливата не знам...? Три пъти го прекъсвах и така и не успях да го изгледам до край.
Ти си гледала различно нещо. НадКаст (с Туджаров и Неделчо) няма нищо общо с ЧакалКаст (с Чакалов и Жорко), нищо че и четиримата са участници от Игри на волята.

В случая говорим за ЧакалКаст ОТ ДНЕС.

Ясно, но аз съм " назад " с инфото и се опитах да гледам само надкаста с Туджаров и Неделчо. Туджаров ми е симпатичен и нямам против да го гледам.
Чакала, още не съм стиганала до там. Не съм му голям фен и затова.
Но както и да е, та гледах наДкаста с Туджаров и Неделчно до някъде и за това написах, че ми стана гадно, как хората ходят само за сеир, за ефорно време и за бъдеща реклама.
Тази слива, се опитва да се изкара, че това е било роля, че в такъв персонаж се била превъплатила, но не е чак само така.
Най-са ми смешни хората, които нон стоп употребяват думата " хейтъри ". Пичове, хейтъри и тролове има разлика в тези понятия.
Хейта, ако може да се резюмира с няколко думи е насочен към човек или постъпка, която не ти харесва. Точка. Хората доста лошо употребяват думата хейт...

Да бъркаш криндж и криспи, хахахахахахахахах явно сливата се е опитала да научи нещо на англииски или дори на сленг, но го е забравила.Като се учи на изуст или се повтаря само като папагал, без да се разбира, за какво се използва е така.
И накрая,

# 2 321
  • София
Кой я знае какво е броила Християна, никак не ѝ вярвам. Иска да не излезе, че е изгонена рано-рано и си съчинява някакъв дълъг престой. Никак не си представям десет дена нищо да не се случва и просто да дремят там.

# 2 322
Честно казано не й вярвам на всичко, което каза Христиана. Може и аз да съм мнителна де, но в Надкаст се изкара като голям стратег, а не мисля, че чак и отпадането си е планирала. Няма как да знае Алек/продукцията какво ще решат. Специално за това хич не й вярвам, на мен ми се струваше даже леко изненадана че остана накрая и отпадна. Но както и да е, като е минало време винаги може да си извъртят много неща, както им е угодно. А за отслабването така го изкара, че супер лесно е станало, за което не съм съгласна. За толкова много свалени килограми се иска воля, не става ей така.
Но поне си признава, че е търсила популярност, явно за да си продаде продукта. Ще видим каква точно ще е тази книга.
Шуши груп ги изкара едва ли не, че големите стратегии въртяли, а то повечето са едни повърхностни и злобни момичета с изключение май само на Памела и Екатерина, които изглеждат добродушни.

# 2 323
Май повече хора и с голям интерес гледат подкасти на тема Ергена, отколкото самите епизоди

# 2 324
Гледах Надкаст вчера… Е, превъртах напред от време на време, но все пак го догледах. Чакалкаст няма как да си причиня. Писват ми тези подкасти и това си е. А и те като цяло задават едни и същи въпроси.

Признавам, че някои въпроси и отговори са готини - все пак в подкастите няма чак такава цензура като в телевизията и участниците “изпортват” неща. Христиана каза, че за нея най-големият стратег е Надежда. Само Милена и може би Виктория истински харесвали Алек. Интересни детайли, но да гледам 2 часа заради тях… Тегаво ми е.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 14:35 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт